Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim
  • msavul4434 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bugün oluşturduğunuz destek kaydına istinaden teknik uzmanlarımız online olduğunuz süreleri kontrol ederek kopma tespit ederek arızayı saha ekiplerine iletmiştir. Saha ekipleri arızayı 3 iş günü içerisinde çözümleyerek bilgi verecektir.
  • ibrahim.42 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Altyapınız ile ilgili iyileştirilme yapılması durumunda yüksek hız alabileceksiniz.
  • Steam verileri aslında Türkiye'de insanlara sunulan hızların ne kadar düşük olduğunu gözler önüne seriyor. Buyurun sırası ile önce ülkemiz, sonra Bulgaristan ve Moldova'dan ulaşılan hızlara bir bakın.

Ülkemizde ki ISP'ler göz boyamaktan başka bir şey yapmıyorlar.

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 15 Eylül 2020; 14:26:39 >

• Turknet destek soruma cevap alamadım?
    quote:

Tek sormak istediğim konu, bu 99 liralık kurulum ücreti içinde neler var? Bina girişinden bir üst kattaki dairemin içine fiber kablolaması dahil mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obreus -- 15 Eylül 2020; 14:24:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paylaştığınız modem markası ADSL ve VDSL hizmeti için sattığımız modemdir. Fiber için türk telekom tarafından modem verilecektir. Modem ücreti ya da kiralama bedeli olmayacaktır. İptal durumunda geri iade alınacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Peki iyilestirme yapilmasi icin dilekçe mi vermem gerekiyor turk telekoma??

Yeni abonelikte fiber için engelli indirimi var mı?
    merhaba, konu açık değil, yorumları okuma fırsatım yok,
    sadece yeni aboneler mi faydalanıyor bu paketten, ben eski aboneyim 95 lira 100 mbps ye vermekteyim, modem alma fırsatım da var mı?
  • Obreus kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda bilgi talep ettim. Yanıt aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • ibrahim.42 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda telekom müdürlüğüne talebinizi iletebilirsiniz.
  • Liveboy34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, engelli indirimi fiber hizmetimizde de devam etmektedir. Engelli indiriminde paket fiyatı üzerinden %25 indirim gerçekleşmektedir.
  • Araştırann A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ADSL ve VDSL kullanan mevcut abonelerimiz ücretli olarak modem satın alabilmektedir.

Şu an için mevcut müşterilerimiz fiber hizmete geçiş yapamıyor. Ancak bununla ilgili çalışmalarımız var. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
    Bakin yanlış bilgilendirme yapmayın. Bende millenicom dan geçiş yapıyorum az önce müşteri hizmetleri sesli onayımi aldı ve modem tanımlandığıni zyxel marka modemi ups kargo ile göndereceklerini söyledi bende fiber kullanıyorum siz fiber de modemi Türk Telekom verecek demişsiniz. Bana TurkNet gönderecek modemi bende fiber abonesiyim. Ayrıca siz önceki mesajlarda geçiş yapanların mevcut modemini kullanacağını yazıyorsunuz oda yanlış bilgi ben aynı şekilde geçis yapıyorum ve modemi TurkNet ten gönderecekler bende eski modemi millenicom a geri göndereceğim. ekte resim koyuyorum ordan da görebilirsiniz.
    Böylece modem konusu çözülmüş oldu bence TurkNet modemi kendisi gönderiyor. İster yeni abone ister geçiş modemi TurkNet gönderecek modemin modeli de Zyxel vmg8623-t50b

Linki bu:
    turknet
    KOBİ ZYXEL VMG8623-T50B Modem — TurkNet
    https://turk.net/kobi/zyxel-vmg8623-t50b-modem
    Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 15 Eylül 2020; 16:39:38 >

haberin kaynağını tam olarak yazabilir misiniz, tşkler.
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Modelini yazdığınız modem VDSL görünüyor bence bir inceleyin

• Özel mesajdan bir şikayetimi ilettim kontrol edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Müşteri hizmetleri nin soyledigini aktarıyorum eğer modem yanlışsa onların düzeltmesi lazım sonucra online işlemlerde bu modemi tanimlamislar. Müşteri temsilcisi de ups kargo ile göndereceklerini söyledi. Bir yanlışlık varsa onların yanlışlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 15 Eylül 2020; 16:44:3 >
    Modem Fiber destekli Turknet aynı zamanda hem satışını yapıyor hemde kendi Fiber abonelerine de veriyor.
    https://forum.donanimhaber.com/turk-net-ftth-1000-mbps-1gbps-fiber-internet-baglantisi-kurulum-inceleme-ve-kullanim-tecrubesi--143836068

Bu konudaki arkadaşda bu modemi kullanıyor.
    Şimdi bir daha baktım linki okursanız fiber vdsl veya adsl destekli yazıyor.
    https://turk.net/kobi/zyxel-vmg8623-t50b-modem

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.