Modem konusunda arkadaşlar modemlerin üstünde afedersiniz kocaman türktelekom yazıyor yani modemler başka iss lerin değil türktelekom o hat aktif olduğu sürece o modemi geri istemezki iss değişikliğinde ekstra iş yükü çıkmasın eğer bazı arkadaşların dediği gibi her firma değişikliğinde yeni modem ihtiyacı doğsa türktelekom saha ekiplerine %20 dolaylarında iş yükü binebilir buda türktelekomun işine gelmeyecektir anlaşmalarını buna göre yapmıştır hat iptalinde hattı son kiralayan iss firmasından modemini soracaktır
Pazartesi günü evraklarımı kargo firmasına teslim ettim zannediyorsam bu hafta içinde geçiş onayı için aranırım arandığımdada durumu açıklarım
Müşteri hizmetleri ile ilgili şimdi tekrar görüştüm. Yeni modem tanımlandığı için bana netspeed den geçişte yeni modem göndereceklerini söyledi arkadaşlar. Hatta online işlemler menüsündede böyle bir bildirim mevcut :
kendimce
kullanıcısına yanıt
Merhaba, fiber hizmetinde upload hızı 4 Mbps'tir. Upload hızına biz müdahalede bulunamıyoruz. Muhtemelen geçici süreliğine telekom tarafından arttırılacaktır.
Fiber hizmetine geçiş durumlarında mevcut modeminizi kullanabilirsiniz.
Arkadaşını getir kampanyamız devam edecektir.
spidey1907
kullanıcısına yanıt
Merhaba, hizmet numarası üzerinden başvuru yapmanız durumunda abonelik evraklarınız ile birlikte eposta adresinize gönderiyoruz. Hizmet numarası üzerinden başvuru yapmanız durumunda geçişi yaparak diğer ISS firmasındaki hizmeti sonlandıracağız.
vaizerd4555V
kullanıcısına yanıt
Merhaba, internet başvurunuz yapılmıştır. Onaylanması beklenmektedir. Ben aktivasyon işlemlerinin bir an önce tamamlanması için önceliğini arkadaşlarıma ilettim. Arkadaşlarım işlem yaparak size bilgi verecekler.
Alen Doğu Gencer
kullanıcısına yanıt
Merhaba, arkadaşlarımın altyapınızın desteklediği hızı kontrol ederek yardımcı olabilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri kaydı oluşturabilir misiniz?
Merhaba, fiber hizmetimizde sıfırdan aboneliklerde telekom tarafından modem verilecektir. Modem bilgisi yer almıyor.
saheemr
kullanıcısına yanıt
Merhaba, şu an için mevcut müşterilerimiz fiber hizmete geçiş yapamıyor. Ancak bununla ilgili çalışmalarımız var. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
netkolik21N
kullanıcısına yanıt
Merhaba, şu an için mevcut müşterilerimiz fiber hizmete geçiş yapamıyor. Ancak bununla ilgili çalışmalarımız var. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız. Ayrıca https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak altyapınızın fiber hizmetini destekleyip desteklemediğini görebilirsiniz.
Triac3T
kullanıcısına yanıt
Merhaba, şu an için mevcut müşterilerimiz fiber hizmete geçiş yapamıyor. Ancak bununla ilgili çalışmalarımız var. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
Yıllarca evimde 100 mbit Turknet VDSL kullandım ve her zaman çok memnundum. İstanbul'da altyapıdan dolayı 75 civarı hız verebildiler. Telekom eve Gpon fiber getirdi bende Telekom'a 160 TL vermektense aynı altyapıyı kullanan Millenicom'a geçtim. 3 ay oldu ve şimdi TurkNET'e geçiş için evraklarımı gönderdim. TurkNET bana daha bildik bir firma geliyor. Yıllarca 39 noktada kurumsal çalışmışlığımız var. Eğer altyapı problemi yoksa bence en iyi operatör TurkNET
Merhabalar,
Kaç gündür inanılmaz internet sorunları yaşıyorum sürekli kopuyor, sürekli yavaşlıyor. Deli gibi internet kullanan birisiyim işim gereği günün 8 -10 saati pc'de geçiyor. Çıldırmak üzereyim telefonumda paket kalmadı. Sürekli hazır cevap yapıştırıyorsunuz. Buraya yazınca düzeltiyorsunuz.
Youtube 2 modem bir laptop reklamları yapıyorsunuz ben şuan evi yaksam yeridir.
Oris Telekom kullanıyorum iç ip ile dış ipim aynı değil.
modemdeki, IP Address 100.x.x.x
google ipim nedir aratma yaptığımda sitelerde çıkan ip
IP Adresiniz : 45.x.x.x
Türknet önce stabil 10 mbps hız versin fiberi sonra düşünürüz.
armax
kullanıcısına yanıt
cgnat ve 25 lira ip parası veriyorum ama TurkNET geçişimi başlattım
quote:
Orijinalden alıntı: Arseyus
Yav şu modem konusu neden bu kadar uzatıldı bir anlam veremiyorum. Konuya dahil olan Türknet Yetkilisi sıfırdan kurulum için kendi modemlerini farklı iss gelenlere ise eski modemleri üzerinden internet hizmeti verilecek dendi. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok. En kötü senaryo eski iss modem isterse Türknet'e durumu izah ederek çözüm arayışına girilir.
Önemli olan modem değil sorunsuz olarak geçiş yapmak.
çünkü kullanıcılar modemin akıbetini bilmediklerinden herkes bunu merak ediyor, işin içinde 3/5 aylık internet parasını modeme kaptırmak var. fiberde mütemadiyen operatör değiştiren biri olarak şunu söyleyeyim hiç meraklanmayın, baktınız gelen arkadaş modemi değiştiriyor, (aslında modemi değil kablosuz yayını yapanı değiştiriyorlar) veya değiştirmiyor eski modemi teslim aldığına dair tutanak gibi bir şey yazdırın bir A4 kağıdına, onu gönderin eski iss firmanıza. en kestirme çözüm budur, ayrıca irtibatı koparmayın genelde o bölgede fibere tek ve aynı kişi bakıyor, bir sorun olduğunda firmanıza ulaşmak kayıt bırakmak sonra TT nin müdehalesi uzun süreceğinden direkt kendisine ulaşın, misal fiber kılı soketinden hafif oynadımı bozulan bir şey çok hassas, bazen ufak kazalar yaşanabiliyor evde veya modem bozulabiliyor.. 5ghz modemi merak eden arkadaş çok merak etme gelen zte modem dandik olacakki kurulum yapanlar 5ghz i kapatıyorlar genelde, 100 mbit te 2.4 ghz sorun olmuyor, tamamını alabiliyorsun..
Wanker
kullanıcısına yanıt
Son paragraftan senin dediğinin de olduğu anlamı çıkarılabilir.