Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HİPERNET altyapısı Fiber değil, VDSL.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaş kaç dk oldu Türk Telekom müşteri hizmetlerini arıyorum habire hattan atıyor telesekreteri geçemedim. Adres güncellemesi yapacaz onuda yapamıyoruz.

• Merhaba, pazar günü müşteri hizmetleriniz ile görüştüm. Şuan tt fiber altyapısı ile netspeed kullanıcısıyım. Modem ile ilgili sorun yaşadığım için Türknet e geçmeye karar verdim. Telefonda görüştüğüm temsilciye özellikle sordum yeni modem gönderilecekmi diye kendiside beni teyit etmek için 1 kaç dk telefonda bekletti ve evet yeni modem tt ekipleri geldiğinde size teslim edilecek dediler. Fakat burda yazdıklarınızda "geçişlerde modem verilmiyor" demişsiniz, hangisine inanalım? ona göre aboneliği başlatıp veya iptal ettireceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Binada fiber var hayvan gibi Turk telekom fiber yazıyor. VDLS geldiği için 95 tl ödüyoruz. Bizim ne kabahatimiz var

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.
  • kendimce kullanıcısına yanıt
    Millenideki tt fiber ip cgnat mi ?

• huseyinözd kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende müşteri temsilcisine sordum banada yeni modem verilecek dedi ki zaten olması gereken o çünkü önceki modemi önceki firma verdi onu veren kimse ona iade etmek lazım.

• Triac3 T kullanıcısına yanıt
    Onu bende anlamış değilim, binamdaki fiber aktif oldu ama VDSL kullandığım için geçiş yapamıyorum.

• yan komşuma sorgulattim 100mb fiber ama. benimki. vdsl 34mb gecis yapabilirmiyim.ben extra birsey yapmam gerekirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    ben netspeed kullanıyorum modem turk telekomun sonucta modem gondersek yıne telekom verecek belkı diger firmadan modemın de hakları yeni firmaya gecer. bu konu bi netlesse iyi olacak.
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Bende millenicom da yim. Bence eskiyi göndermek lazım yoksa kesin 250 TL çakarlar bize inadına

kurulum hızmetı olmayacaksa geciste yetklı kımse gelmeyecek modem ıade edersekyeni modemı nasıl temın edecegiz bakalım bir kac gune netlesır heerhalde bu konu
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Yeni modem getirecekler dedi müşteri hizmetleri

• Tek sormak istediğim konu, bu 99 liralık kurulum ücreti içinde neler var? Bina girişinden bir üst kattaki dairemin içine fiber kablolaması dahil mi acaba?

• Yav şu modem konusu neden bu kadar uzatıldı bir anlam veremiyorum. Konuya dahil olan Türknet Yetkilisi sıfırdan kurulum için kendi modemlerini farklı iss gelenlere ise eski modemleri üzerinden internet hizmeti verilecek dendi. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok. En kötü senaryo eski iss modem isterse Türknet'e durumu izah ederek çözüm arayışına girilir.

Önemli olan modem değil sorunsuz olarak geçiş yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 14 Eylül 2020; 23:30:55 >
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Ankastre ölçümü isteyin orada 60 geliyorsa kabloları yenilersiniz. 68 yere 20 çok az
  • Arseyus kullanıcısına yanıt
    TurkNet eskiye devam et dese bile modem TurkNet in değil yani burda TurkNet in ne dediğinin bir önemi yok. Üstelik önceki iss de modemi iade etmezsen 250 TL ücret alırım diyor elinde de evrak var imzalı sonuçta. O yüzden TurkNet yetkilisinin ne dediğinin bir önemi yok önceki modemi onlar vermedi sonuçta nasıl onla devam et diyebilir yani o kadar basit bir konu değil bu.

Fiber aboneliklerde verilen modemler Türk Telekom'un mülkiyetindedir. Dolayısıyla burda Türknet'in Türk Telekom ile anlaşması önem arz eder. Diyelim ki anlamaşlarında eski modem üzerinde devam etme gibi bir olay yok ise eğer bunu ancak ilerleyen günlerde anlayabiliriz. Ancak şuan için yetkili kişi eski modem üzerinden devam edileceğini söylüyor. Çokta kafa takılacak bir mevzu değil. En kötü anlaşma yok ise yeni modem gelene kadar eskisi kullanılır.
  • benimde bildigim tüm modemlerin mülkiyeti ttkom da diger firmalar sadece kiralıyor bizden aldıgı parayıda ttkoma veriyorlar sonucta modemlerin hepsi ttkoma ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesaire86

Ankastre ölçümü isteyin orada 60 geliyorsa kabloları yenilersiniz. 68 yere 20 çok az
    Müstakil evdeyim , yapılabilecek herşeyi yaptım .
    Direkten gelen kabloyu bile yenilettim ama çözüm yok maalesef.
    Türk Telekom çalışanı "saha dolabını yeni koyduk ve bağlantı yapmadık size VDSL santralden geliyor " dedi.

Daha ilginci bölgede VDSL geçen herkes sadece Zyxel marka modemlerle internete çıkabiliyor.
    Bunu bizzat Telekom çalışanı söyledi .

Hatta airties modem denedim hakikaten de VDSL bağlantısını gerçeklesmedi (airties modem VDSL desteği var)

Anlayacağınız baya sıkıntı bu bölge

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.