Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millenicom bağlatalı 2 ay oldu 3. aydayım.Ondan önce internet bağlantım yoktu.Türknete geçiş yapabiliyormuyum yoksa 3 ay dolmasını mı bekleyeceğim.
    @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidey1907 -- 14 Eylül 2020; 15:35:55 >
  • Oris Net'ten de memnunum açıkçası ama Turk Net'in aynı tarifede aylık ücretinin daha az olması, yeni bir modem almak istiyor olmam, Turk Net de statik ip ücretinin daha düşük olması vs vs.
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adres bilgilerinizi teyit edilerek güncellemenin yapılması gerekiyor. Bu konuda görüşmeniz gerekiyor.
  • Tufu T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber bölgeler güncellenmiştir. Adresinizde Türk telekom fiber altyapısı varsa sorgulama sayfamızda da fiber kampanyamızdan yararlanabileceğinizin bilgisi yer alacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    PM atıyorum cevap vermiyorsunuz, konu açıyorum cevap vermiyorsunuz, oimden yazıyorum cevap vermiyorsunuz. Size nasıl ulaşıcam 11 gündür gelip interneti bağlamanızı bekliyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-11-gundur-yeni-hat-cekecekler--145530998
  • krKRAL K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgenizde türk telekom dışında farklı operatöre ait fiber altyapı olduğundan dolayı bu uyarıyı alıyorsunuz. Türk telekom altyapısını ortak kullanarak fiber hizmet veriyoruz.
  • tb_fb T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paket fiyatı 85 TL'dir.

Geçiş yapmanız durumunda modem gönderimi yapmıyoruz. Mevcut modeminizi kullanabileceksiniz. Sıfırdan satışlarda ücretsiz modem gönderiyoruz. İptal durumunda geri alınmaktadır.

Sıfırdan başvurularda kurulum hizmeti verdiğimiz için kredi kartı otomatik talimat verilmesi durumunda 66 TL kurulum ücreti kredi kartı otomatik talimat verilmezse 99 TL kurulum ücretidir. Geçiş durumlarında kurulum hizmeti vermediğimiz için ücret almıyoruz.

Hizmetimiz taahhütsüzdür.
  • Mevcut VAE altyapısında VDSL müşterisiyim. Fiber altyapı zaten mevcut.

Ben neden Fiber’e geçemiyorum? Başka operatöre geçip illa tekrardan size mi dönmem gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    Sinyal gücü zayıf olduğu için max 24/7.5Mbps görüyorum şu an. Tarife 100Mbps'e kadar diyor upload limiti yoktu sanırım eski abone olduğum için.
    SNR değerleri yüksek olsa iş görür de malesef dsl teknolojisiyle bu kadar, santralin dibinde değilseniz iş görmüyor.
  • Sayin yetkili bir bakar misiniz?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145519919

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat123ulas M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik uzmanlarımız saha ekiplerinden aldığı bilgisi sizinle paylaşıyor. Dilerseniz 99 TL'ye yerinde destek ekibi talep edebilirsiniz. İç tesisatta sorun yoksa zaten bu ücreti sizden almayarak saha ekiplerine tutanak ile birlikte ileteceğiz. Yerinde destek ekibi talep etmeniz durumundawww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak talebinizi iletebilirsiniz.
  • Merhabalar, Hali hazırda Türknet kullanıcısıym. Apartmanımda TTnet fiber var. Sizin kampanya fiyatlarınızı kapıma bırakmışlar. Fiber tarifenize geçiş yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
  • semiramist1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için mevcut müşterilerimiz fiber hizmete geçiş yapamıyor. Ancak bununla ilgili çalışmalarımız var. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
    TT'nin websitesinden baktığımda adresimde fibernet var ancak türknetin sitesi 75mbps VDSL paketi gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, şu an için mevcut müşterilerimiz fiber hizmete geçiş yapamıyor. Ancak bununla ilgili çalışmalarımız var. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
    O zaman şu anki aboneliğimizi iptal ettirip yeniden üye olalım ? Ne saçma mevzuymuş bu :D
    Az önce çağrı merkezinizi 2 kez aradım.
    Orada çalışan arkadaşlar nedense biraz kaba davranıyorlar.
    Adresimi sorguladım, ne alabileceğimi gördüm ama tahmini olarak 10 tl fark ile 50 Mbps alabileceğim de yazılmış.
    Ben de abonelik sonrası üst pakete geçtiğimde, altyapı yetersizliğinden dolayı 50 Mbps alamazsam, tekrar eski paketime düşebilir miyim diye sorduğumda, "hayır" yanıtını aldım. Ben kopmalar falan yaşarsam, aboneliğimi iptal edip tekrar mı alacağım diye sorduğumda "evet öyle yapacaksınız" yanıtını aldım. Tekrar arayıp başka bir temsilci ile görüştüğümde bunun mümkün olduğundan bahsetti. Her ikisi de biraz sert davrandılar. Sizin nasıl bir marka olduğunuzu biliyoruz ama bu tür hareketler sizlere zarar veriyor.
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sıfırdan başvurularda ücretsiz modem gönderiyoruz. İptal edilmesi durumunda iade edilmektedir. Geçiş durumlarında mevcut modeminizi kullanabilirsiniz.
  • lightjedi80x L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber aboneliklerde evraklarınızı MNG kargo aracılığı ile göndermeniz gerekiyor.
  • SPHAR3X kullanıcısına yanıt
    peki mevcut modemimizle size geçiş yaptık mevut modemimiz sizin sorumluluğunuzamı geçiyor yoksa eski iss firmasındamı kalıyor iptal durumunda eski iss in verdiği modemi turknet firmasınamı iade ediyoruz
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.