Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gercek fiberde paket kaçsa o gelir senin altyapı fttb olabilir eve sarı ince fiber kablosu geliyormu yada beyaz renk
  • spidey1907 kullanıcısına yanıt
    Modem dahil, 85 TL ödeyeceksiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • binamda zibille kutu vs olmasına rağmen fiber hizmeti verilemiyor galiba.... sadece 75 mbps hız alabilirsiniz yazıyor. çok garip....
  • Mevcut abone geçebiliyor mu buna? şuan 50 mbit kullanıyorum aynı paraya 100 mbit kullanırım
  • Çok komiksin turknet. Kendi altyapındaki müşterilerine bile 1mb download 500kb upload veriyosn. İstersen 10gb download yaz oraya sen gerçekte ne kadar vereceksin onu söyle. Turknet pişmanlıktır. Uyarımı yapayım da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Net'i 1 buçuk yıl kullandım ve genel olarak memnun kaldım. 1 yıl önce adres değişikliği yaptım ve yeni adresimde Türk Net alt yapısı olmadığı için Oris Telekom bağlatmıştım, iyi hizmet sundular kendilerine teşekkür ederim.

Bu haberi duydum ve operatör değişikliği yaparak Türk Net'e geçmeliyim dedim. Yeni verdikleri modemi de satın almayı düşünüyorum.

Kendilerine teşekkür ederim.
  • Binamızda TT Fiber altyapısı var. ne hız alırım diye sorgulayınca sizde altyapı yok hizmet veremiyoruz diyor. nasıl başvurcaz turknet fiber e?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Modem Türk Telekom tarafından veriliyor. Fiberde CGNAT bulunmuyor, Real IP'ler veriyoruz. Modemi kapatıp açtığınızda ip yenilenir ama Real IP' dir.
    Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

• Bu çok iyi oldu, güzel haber. Bölgeme TT fiber altyapısı geliyor fakat Turknet TT Fiber altyapısından hizmet veremediği, kendi altyapısı ile hizmet verdiği için
    başka firmaya geçme durumunda kalacaktım. TT zaten 2 katı fiyata veriyor garip bir şekilde. Tabi upload hızı 4Mbps biraz garip olmuş, benim şu an Turknet VDSL2 tarifesinde sınırsız
    upload hızım var altyapı izin verdiğince. (sinyal zayıflığından 7.5Mbit falan görüyor maks.) Fiberde de benzer şekilde upload olması lazım, 4'le sınırlandırılmasa 25Mbps falan olsa
    daha güzel olur hele ki bu sene yine evden çalışma dönemi olacak muhtemelen.
  • Vae olduğu için 4mbit malesef.
    Turknetin kendi fiberi olsa min. 50 mbit up

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNightMare.

Çok güzel bir haber lakin sokakta fiber var ama binamda yok.
    Dilekçe verin, ben 1-2 kere benzer sebepten bağlı olduğum telekom müdürlüğüne binaya fiber çekilmesi için dilekçe vermiştim.
    Onun etkisi oldu mu bilmem ama şimdi sokaktaki tüm binalara sırayla çekiyorlar, kullansın kullanmasın.
  • QUINRY kullanıcısına yanıt
    Ben şu an VDSL'i YAPA altyapısında kullanıyorum, fibere geçince VAE üzerinden mi veriliyor her türlü? YAPA ile TT Fiber birlikte olmuyor mu?
    Turknet ve Superonline buraya hayatta gelmez, onların altyapısı sitelere özel butik internet gibi birşey. Sitede yaşamayanlar olarak elimiz TT'ye mahkum gibi.
    Eğer Turknet bu desteği getirmese Millenicom veya Vodafone ikilisinden birine geçecektim. Malum TTNET'de 100Mbps 162tl.
  • Turkcell fiber kutusu mevcut hizmet alabilirmiyim turknetten

• sweet81 S kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Merhaba, YAPA' da sahip olduğunuz hız değerleriniz nedir acaba?

• sevindirici bir haber. başkaları adına sevindim. malum biz santrale 2300 metre mesafeden dolayı max 7 mbit hız alabiliyoruz.

Turknet kullanıcısıyım
  • aynı durum 3 sene Turk.net VDSL kullanıyordum ev değiştirdim yeni bina olması sebebiyle sadece FIBER olduğundan ORIS geçmiştim 104 TL hersey dahil 100 Mbits için ödüyorum şuan için memnum siz neden ORIS bırakıp TURK.NET geçiciyorsunuz.
  • her sıkıntıda arızada sorunda topu türktelekom a atan kendisi hiç birşeye gücü yetmeyen türknet hala reklam yapıyorsunuz eldeki müşterilerle dalga geçer gibi konuşuyor destek ekibi 35mbit kullandığımız yerde birden sorun çıkıyor 3 aydır çözülmüyor ay sonuna kadar bekle düzelmezse başka servise geç diyo :D
  • Merhabalar,ben Batman'da 100mbit fiber internet kullanıyorum türk telekomdan 2 ay sonra taahhütüm bitiyor acaba bitince size hızlıca geçiliyor mu?Batman şehri hizmet alanınızda mı acaba?ayrıca modem ücretsiz mi?
  • merhabalar, Turknetteyim.

apartmanın girişinde portakal renkli fiber kablo gelmiş 3 ay önce, fakat kutu vs başka birşey yok. buna geçiş yapabiliyormuyum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.