Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi altyapıları deyip geçme. Turknet'in fiberi Türkiye'nin en hızlı internetine sahip 85 TL'ye 200/50 paketleri var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım upload hızlarının artması içinde ayrı imza kampanyası başlatılıp meclise tasarı sunulması gerekiyor, firmaların arttırmaya niyeti yok bunu bekliyorlar. Kaldı ki AKK kalkar kalkmaz hemen başka kotalar getirerek durumun önüne geçmeye çalıştılar. Ne yapalım artık son umut Starlink . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmandar -- 13 Eylül 2020; 18:30:11 >
  • Bunu bilmiyordum, zaten de altyapıları yok. Girmezdim dediğim de vdsl aslında. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: isyancı2

onların vereceği modemi.................. şey edim bro keenetic modem varken bunların yada ttnetin verdiği modem çin malı modemlerinden bile kötüdür
    Kendi modeminizle fiberi kullanamıyor musunuz?
    Ben modemimle ftth kullanıyorum.
  • Aydinölü kullanıcısına yanıt
    Reis masa başı bi is verseler yok demem valla. Cs olayina gelince bende o konuda bilgi sahibi deilim. Ayni daireye 2 farkli hat malesef olmaz. Ha nasil olur alt katta senin olur iki daireye baglatir keyfine bakarsin aklima baska bisey gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Direk altyapinin destekledigini neden vermiyor bilemiyorum. Fakat o sekilde de oluyor. 35 mbit kullandi arkadasim 1 ay sora 75 mbite cikardi 10 tl fark verip. Yani bu sekilde de oluyor. Fakat altyapinizi sorgulatin. 100 mbit desteklediginden emin olun.

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam altyapıda 100 gözükmüyor ya da bilerek ayarlıyorlar çünkü TT bağlatmıyacağımı söyledikten sonra 75 gözüken altyapı 65 gözüktü ardından 17 gözükmeye başladı. Kablo falan kestiler gözümle gördüm. Fiber dolabı var ama aktif etmiyorlar.
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    Aynı şey bendede var sokakta fiber var apartmanda kutusu yok kutuyu taktırmak için bir ton şart mart arıyorlar uğraş dur o yüzden tek umudum elon musk abimizin uydu interneti

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    CGNAT olmayacağı söylendi. Dinamik gerçek IP vereceklermiş.

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    En saglikli bilgiyi modem verir. Modemin içine girip bağlantı hizlarinizi kontrol edin. Maksimum indirme hiziniz nedir modem ne gösteriyor ona bakin. Şöyle bir durumda oluyor bi ara sorgulama yapiyorsunuz 75 gosteriyor. 1 ay sora 50 gösteriyor 1 ay sora 16 mbit gösteriyor bunun nedeni vdsl portunun bitmesi. Port olmamasi. Adsl portu kaldigi için 16 verebilirim diyor. Bu belli donemlerde değişiyor. Takip ediyorsunuz bakiyorsunuz tekrar 75 olmus. Yani vdsl portu açılmış port var. Böyle ayrintilarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 13 Eylül 2020; 19:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alizeo

CGNAT olmayacağı söylendi. Dinamik gerçek IP vereceklermiş.
    Cgnat ne hocam? Cahilim bu konularda.
    Sitede oturuyorum, fiber altyapı var, sordum biraz etrafa adsl kullanan da var sitede, yalnız geçen sigorta kutusunu açmak zorunda kalmıştım evin içindeki, orada turuncu fiber kablosu boşta duruyordu. Acaba ev içinde tesistatı yok mudur fiberin.

• İyi güzel kendilerini geliştiriyorlar ama..

Herşeyden önce tamamiyle TTnet'in insiyatifinde bir hizmet alabiliyorsunuz. Sorun yaşarsanız anlık veya canlı canlı mh yok bekle ki çözüm üretilsin... Sorun yaşarsanız yine TTnet ekiplerinin şevk ve arzuları oranınında sorununuz çözümleniyor. Birgün geldi Turknetten ayrılmak istediniz işte o zaman başka bir fiyasko ile karşı karşıya kalıp, yok faks çek, yok öyle olmadı böyle bi daha çek... Yok numara sürekli meşgül bekle çek.. Şahsen riskli bir yatırım olur Turknete geçmek, seveni var sürüneni de var...
  • tb_fb T kullanıcısına yanıt
    İnternete çıkan her kullanıcının bir IP adresi olması gerekiyor. Ancak IPv4 teknolojisinde IP adresi tükendiği ve IPv6 teknolojisinin yatırım maliyetinin yüksekliğinden dolayı operatörler CGNAT denilen teknolojiyi kullanıyor. Normalde bir kişiye verilmesi gereken IP adresi sanallaştırılarak örneğin 8 kişi tarafından kullanılıyor. Normal internete çıkan kullanıcı için sıkıntı oluşturan bir durum değil. Tabii IP kamera, DDNS, uzak masaüstü gibi hizmetleri kullanmıyorsanız.

• tb_fb T kullanıcısına yanıt
    Altyapı FTTH ise ev içi fiber kabloları sarı ya da beyaz oluyor. Kablonun resmini paylaşma imkanınız varsa ona göre yorum yapabiliriz.

• netspeed kullanıyorum turktelekom modemı var gecıs yapınca modem iade edecekmıyım eskı fırmaya yoksa kullanmaya devam edecekmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcpcpcpc

Kendi modeminizle fiberi kullanamıyor musunuz?
    Ben modemimle ftth kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    vadofone modem izni vermiyor kendi dandik modemlerini satmak için zorunlu kılmış vdsl hattı kullanıyorum 50 mb modemim keenetic omni dsl fiber destekli ama ttnet izin vermiyor muş kendi fiber modemi veriyorlarmış ama forumda biri yazmıştı bir kaç ayar ile kendi modeminizde fiberi kullanabilirsiniz diye
  • Bu hizmeti alan varmı?

• millenicom kullanıyorum.taşındığım için sadece fiber olduğundan mecbur turkneti iptal ettim 8-9 ay önce. şimdi fiber imkanı gelmiş ve %30a yakın daha uygun bir fiyattan ve modem kirası saçmalığı olmadan fiber internetim olacak
  • Geçiş yapan birisi speedtest atabilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.