Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone net den geçiş yapmak istediğimde hizmet numarası yada xdsl numarası isteniyor faturada olan bilgileri veriyorum sistem kabul etmiyor. Musteri hizmetlerini aradım onlarda yapamadılar 17 ile başlayan bi numara olmalı diyor ama faturada yada başka bi yerde böyle bi numara yok. Vodafone müşteri hizmetlerini aradım başka bi numara yok bu numaralar ile geçiş yapabilirsiniz diyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mevcut Millenicom Fiber aboneliğimi TürkNet e taşıyorum. Millenicom un evdeki mevcut modemi Tilgin HG2331. Bu modem mi daha iyidir yoksa TürkNet in vereceği modem mi daha iyidir. Sanırım Zyxel marka bir modem veriliyormuş. Millenicom dan geçiş yapıp yeni modemi kullanmaya başlayan var mı aranızda? Yoksa Millenicom modemi ile mi devam ediyorsunuz?
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    Başvurulmuyo mu müşteri hizmetlerini arayınca ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim alt yapim fiber degil vdsl netssped ama alt yapi sorgulamada turknet fiber cikiyor gecebilirmiyim

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Bu modemi kaç senedir kullanıyorsunuz? Bende de türk telekomun verdiği tılgın modem var. Netspeed e geçtim. Yeni modem istemeli miyim bi çok konuya yazdım cevap veren olmadı

• mrb alt yapi sorgulamada fiber cikiyor normalde fiber yok binamda gecebilirmiyiz vdsl kullaniyom

• Aydinölü kullanıcısına yanıt
    Kargo size ait deil yani kargoyu siz yollicaksiniz fakat ucretsiz karsi odemeli anlaşmaları var. Turknet altyapisi ise 100mbit 85 tl. Türk telekom fiber kutu varsa binada 100 mbit gene 85 tl. Hic biri yok telekom altyapisi kablo bağlantı varsa 35mbit 85 tl 10 tl farkla hattiniz ne destekliyor sa ( örneğin 75mbit yada 90 mbit) 95 tl. Evde farkli bir iss varken türknet kullanamazsiniz. Ya geçiş yapacaksin yada hatti kapatip tuknet e başvuracaksin. Malum iss ile gorusmene gerek yok. Geçiş yaptiginda turknet sana olumlu yada olumsuz port bilgisi verir. Vay be yeminle türknet calisanlarindan daha çok biliyorum ha

• jetgil kullanıcısına yanıt
    2018 Haziran Temmuz gibi kullanmaya başlamıştım. Pek memnun değilim wifi sinyal gücü iyi değil. 5Ghz yok. TürkNet e geçince iyi bir modem verirler inşallah.

Bu arada Millenicom yeni aboneliğiniz başladığında bizim modemimizi 1 hafta içerisinde Ups kargo ile göndermeniz gerekli dedi. Göndermezsek modem ücreti çıkarmış.
  • Turk telekom alt yapisi degil kendi fiberi

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

2018 Haziran Temmuz gibi kullanmaya başlamıştım. Pek memnun değilim wifi sinyal gücü iyi değil. 5Ghz yok. TürkNet e geçince iyi bir modem verirler inşallah.

Bu arada Millenicom yeni aboneliğiniz başladığında bizim modemimizi 1 hafta içerisinde Ups kargo ile göndermeniz gerekli dedi. Göndermezsek modem ücreti çıkarmış.
    ben de mileni den geçiyorum demek ki aynı modemi kullanma şansımız yok mecbur geri göndereceğiz eskisini turknet için yeni modem gelecek. İnşallah iyi bir modem gelir.
    Hocam benim modem de 5 senelik falan. Markası tılgın siyah renkte. Modelini evde olmadıgım için tam bilmiyorum. Ben de netspeed’i arayıp modemi değiştirmelerini isteyeceğim. Aslında türk telekomdayken modemle ilgili bir sorunum yoktu. Yalnız 5 senelik eski bir modem yerine modemin de yeni teknoloji ile üretilmiş bir modemle değiştirilmesini istiyorum.
    Bu arada netspeed bana eski modemle ilgili bişey söylemedi

• Arkadaşlar bir ay bedava kodu isteyen ulaşabilir.Saygılar.
  • Mevcut internetiniz ve hattınızdan olmak istiyorsanız buyurun taşıyın.Turknet burada, internet nerede?
  • Güzel haber. Tebrikler.

• Galiba mevcut Vodafone net de fiber kullandığım için bu 100 luk kampanya ya taşınma şeklinde başvuru yapamıyorum. Mecbur Vodafone u kapatıp Türknet e sıfırdan başvuru yapacak gibiyiz

Turknet kendi modemini tt fiber altyapısında vermiyor. Eğer isteyebilirseniz zte marka modem isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Turknet kendi modemini tt fiber altyapısında vermiyor. Eğer isteyebilirseniz zte marka modem isteyin.
    Aradım sordum size modem yolluyoruz dediler bana.
    Nasıl yani kendi modemlerini mi kullanıyorlar ?
    Ben tt modemlerini kullanıyorlar diye anlamıştım.
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yeni tesis durumunda ücretsiz modem ekipler tarafından getirilecektir. İptal durumunda iade edilecektir. Geçiş durumlarında ise mevcut modemine bizim gönderdiğimiz kullanıcı adı ve şifre bilgilerini abonemizin girmesi gerekecektir.
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşını getir kampanyamızdan yararlanabilmek için başvuru sırasında davet kodu girmeniz gerekiyor. Sonrasında ekleme yapılmamaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.