Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: armax

Millenicom dan geçişte modem hususunun cevabı;

Merhaba, Öncelikle Turknet ' ı tercih ettiğiniz için bizler teşekkür ederiz . Hizmetiniz fiber olduğundan dolayı fiber hizmetinin modemi ayrıdır . Anlaşmamız doğrultusunda modem sizde kalacak olup aynı modem üzerinden devam edeceğiz bir sorun yaşanır ise sizi bilgilendireceğiz.
    Bunu turknet mi dedi size ? Benim başvurumda müşteri temsilcisi biz yine modem göndeririz siz öncekini millenicoma iade edin demişti ? Milleni nin işi belli olmaz modemi göndermedin diye 250 tl isteyebilirler bence işi sağlama alıp modemi iade etmek lazım turknet yeni modem getirsin. Açıkçası ben bağlantı için geldikleri zaman önceki modemi kaldırıp diğer odaya koymayı düşünüyorum onu iade ettik falan derim gelenlere böylece onalrda yeni modem taksın. Yoksa karışık bir iş.

• Mehmet177 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, attığınız ekran görüntüsünü kontrol ettiğimde altyapınızın desteklemesi durumunda bu hızı alacaksınız. Ancak kontrol ettiğimde hattınızın desteklediği 10 Mbps'tir. Bu nedenle 100 Mbps upload tanımlaması yapılacaktır. Ancak 100 Mbps'e kadar upload hızı alamayacaksınız.
  • Aydinölü kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Abonelik başvurunuzu yaptıktan sonra evraklarınızı eposta adresinize göndereceğiz.
  • başvuruyu yaptık, hafta içi evrakları kargoya vereceğim
  • ndcolo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geçiş yapmanız durumunda fesih bedelinin 120 TL'sine kadar indirim sağlıyoruz. Sizi de aramızda görmek isterim.
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Evet dün sormuştum tnet den yazılı cevap geldi, bence kendileride bilmiyor doğrusunu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fesih faturasının 120 TL'sine kadar bizden çıkacak faturalarınızda indirim sağlıyoruz. Sizi de aramızda görmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, geçiş yapmanız durumunda fesih bedelinin 120 TL'sine kadar indirim sağlıyoruz. Sizi de aramızda görmek isterim.
    Bende cevap bekliyorum :)
  • teamwork kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kredi kartı otomatik talimat vermeniz durumunda kurulum ücreti 66 TL'dir. Aksi durumda 99 TL'dir. Sözleşmelerin çıktısını aldıktan sonra Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi 132. Sokak No:1/1 Ergene-TEKİRDAĞ adresimize gönderebilirsiniz.
  • bhsahin B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 35 Mbps'e kadar paketimizin fiyatı 85 TL'dir. Aylık +10 TL ile 50,75 ve 100 Mbps'e kadar paketlerimize geçiş yapabilirsiniz.
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yerleşik operatörde yer alan adres bilgileri üzerinden işlem yapılmaktadır. Adres bilgilerinizi Telekom müdürlüğünden teyit ettirebilirsiniz.
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: armax

Evet dün sormuştum tnet den yazılı cevap geldi, bence kendileride bilmiyor doğrusunu :)
    Sayın @TurknetDestek bu konuya açıklık getirin lütfen.

Millenicom dan geçenler modem konusunda ne yapacaklar. Kimisi diyor ki modemi iade edeceğiz turknet yeni modem verecek - ki bencede doğrusu bu- ancak kimisi de diyorki aynı TT altyapısı olduğundan ve onceki modemi de TT getirip taktığından modemin değişmesine gerek yok .
    Burda yapılacak olan hangisi modem değişmez aynı modemle devam edilirse millenicomun bize 250 tl modem faturası çıkarmayacığını nerden bileceğiz çünkü adamların ellerinde imzalı modem teslim tutanağı var.

@armax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 13 Eylül 2020; 14:42:24 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Netspeed den geçis yapacagım basvuru r tamam ladım davet kodu girmedim ekleme sansım varmı kampanya gecerli mi yoksa basvuru iptal olmasını bekleyip tekrar mı basvur an gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evrakların kargosu tarafıma mı ait?

100mps internet için aylık, "Toplam" ne kadar ödemem gerekiyor?(100 lira kurulum haricinde)

Evde farklı bir ISS kullanırken sizin internetinizden de yararlanabilir miyim ve bu konuda port konusunda sıkıntı yaşarsam sizinle mi yoksa malum issle mi görüşmem gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38?€;@9273

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A79083F -- 23 Kasım 2020; 9:24:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

Bu pakete başvurmam durumunda tt ekiplerine modem isteğinde bulunabiliyor musunuz ?

Şu an hat başka bir operatörde hat babamın adına. ZTE modem kullanıyoruz ve memnunuz. Babam hattı kapatıp ben kendi adıma size başvursam gelen ekip hangi modemi takacak bilmiyoruz mesela tilgin mi tp-link mi zte mi ? Bunun için özel ricada bulunabiliyor musunuz ?

Ayrıca davet kodu ile kayıt olursak kurulum ücreti ödüyor muyuz ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 13 Eylül 2020; 14:42:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Merhaba.

Bu pakete başvurmam durumunda tt ekiplerine modem isteğinde bulunabiliyor musunuz ?

Şu an hat başka bir operatörde hat babamın adına. ZTE modem kullanıyoruz ve memnunuz. Babam hattı kapatıp ben kendi adıma size başvursam gelen ekip hangi modemi takacak bilmiyoruz mesela tilgin mi tp-link mi zte mi ? Bunun için özel ricada bulunabiliyor musunuz ?

Ayrıca davet kodu ile kayıt olursak kurulum ücreti ödüyor muyuz ?

Teşekkürler.
    Mevcut aboneliğinizi taşıyın kurulum ücreti ödemezsiniz modem konusunu bende öğrenmeye çalışıyorum
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Mevcut aboneliğimizde 3 ay geçmesi lazım çünkü 3 ay önce taşıdık. Bir de bu işlerle babam değil ben ilgilenmek istiyorum. Her seferinde bir sorun olsa babama şunu ara bunu yap demek yerine ben yetkili olayım bunu istemiştim.

ZTE modem güzel açıkçası. Geçen sene geldi bize memnunum.
    Sanırım anlatamadım. Sorgulama adresiniz ile adresimi sorgulattığımda güncel adresimin değilde eski adresim gözükmekte. Ancak netspeed olsun gibirnet olsun millenicom olsun bunların altyapı sorgulama adreslerinden sorgulama yaptığımda güncel mernis adres bilgilerimi görebiliyorum. Sizdeki sorgulamada ise eski adresim gözüküyor sorguladığımda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.