Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman şöyle söylüyeyim. Turknet superonline fiber üzerinden demekki böyle paket oluşturmamıştır. Bu bahsettiğim durum Türk Telekom fiber içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 13 Eylül 2020; 8:8:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamet533

Bende de öyle çıkıyor ama diğer dailerede 100 mbit alabilirsiniz yazıyor.Muhtemelen sıkıntı olmaz.
    Bende de ayni durum. Aktif milleni olan adreslerde bu sekilde cikiyor sanirim. Basvuramiyoruz ki devam ettirelim süreci.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, adresinizihttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ üzerinden sorgulayabilirsiniz ve altyapınız destekliyorsa başvuru yapabilirsiniz
    Saçma sapan işler çeviriyorsunuz linke tıkladım 35mbit önerdi 85₺ ye. E 100mbit önerilen adama da 85₺ diyor dalga mı geçiyorsunuz kardeşim ne alırsan 85₺ gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 13 Eylül 2020; 9:5:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UYARI : Arkadaşlar bağlantı stabilitesi (kopmama, ping sorunu, twitchde 75 mb internetle 720p'de kasma gibi abuk subuk sorunlar) istiyorsanız bu firma ile hiçbir şekilde iletişime geçmemenizi tavsiye ederim. Aksi takdirde kullanabilirsiniz(ne kadar olacağı muamma).
  • Şimdi mevcut hattımı ftth altyapı olan yere taşıdım 85 tl ödüyorum telefonla beraber.
    Taşıdık tan sonra fiyat 85 yerine 95 tl mi oluyor el cevap yoksa eski abonelere bir kolaylık varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 13 Eylül 2020; 10:1:38 >
  • Tanıdığık için sorgulattık, Türk Telekom fiber olan yerde vdsl gösteriyor.
    Millenium vdsl olan yerde adsl gösteriyor. Bir tuhaflık var Türk et sorularında.

• Benim 1 yıllık taahhüt kaldı TT ile aylık 130 ödüyorum cayma bedeli kaç çıkar acep

Edit: Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeye göre 1800 tl cayma bedeli çıkıyor. Turk telekom mafya gibi giriş var çıkış yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldrex -- 15 Eylül 2020; 16:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: player75

Turknet 75 mbps vdsl abonesiyim. Binamda ttnet fiber altyapısı var. Ama fibere geçiş yapamıyorum. Neden kampanya sadece yeni müşteriler için anlamadım?
    Ben Turknet'i aldigimda bana da 75MB verdiler ve site oldugu icin tum firmalarin Fiber altyapisi sitede var. Ben abone olmadan once TT arayip santral mesafeleri fiber desteklerini hep sordum. Hangi santrala bagli oldugumu vs. Tahmin ettigim bir nokta vardi ama emin olmak icin TT ye sordum. Turknet e abone olduktan sonra Turknet 75 ustune cikamiyorsunuz dese de aslinda 100 alabilecegimden tam emindim. Tt ve Turknet arasi gorusmeler ile kisa surede 100mb tanimlamalarini sagladim.

Yani eger binada fiber var ise, 100mb almaniz garanti gibi dusunebilirsiniz. Bina ici kablo kalitenizden emin olmak kaydi ile tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, evet modem ücretsiz olarak gönderiliyor. Ama abonelik iptal edildikten sonra 1 ay içinde modemi iade etmeniz gerekiyor.
    TTNet normal VDSL kullaniyorum turknete geçiş yapabilir miyiz ?

• Ben Turknet VDSL kullanıyorum. Memnun değilim. speedtest yaptığında hız tam ama nette dolanırken internet yavaş. Gıbırnet fiberi deneyeceğim. taahhüt yok kurulum yok aktivasyon yok.
  • Fiber altyapı da hangi modemi veriyorlar? Bilgisi olan var mıdır?
  • Şuanda TT Fiber internet kullanıyorum. 100 mbit hızı rahatça alıyorum. Turknete geçiş yaparsam aynı kalitede kullanmaya devam edebilir miyim? Sanırım geçişlerde port değişikliği olmuyor zaten. Teşekkürler.

• Quentin86 Q kullanıcısına yanıt
    Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

Genelde tilgin, tp-link, zte veriyorlar. Bence en kalitelisi zte
  • Vodafone net den geçeceğim buna. Kod paylaşımıyla karşılıklı fayda sağlama durumu mevcut mu hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacasi_camurlu -- 13 Eylül 2020; 12:37:20 >
  • Değerli Froumdaşlarım.

Şuan Vodafonet SOL alt yapısından 100 mbps internet kullanıyorum 75.000 TL ödüyorum ancak müşteri hizmetleri çok kötü durumda.

Sizce TT alt yapısı Türk Net geçmeye değer mi?

Saygılarımla
  • Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Kullanacak arkadaşlarımıza şimdiden iyi kullanımlar dilerim.

Bu sırada forumun büyük bir çoğunluğu;

"Adresinizde boş port olmadığı için şu anda adresinizde internet hizmeti verilemiyor. Boş port olmaması bölgenizdeki kapasite yetersizliği nedeniyle oluşan bir sorundur ve herhangi bir zamanda giderilebilir. Fakat bunun için bir süre veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz."

Bir ara @TurknetDestek adresine mesaj göndermiştim. Niye hep bu hatayı görüyorum diye. Bölgemde fiber olduğu için böyle bir hata verdiğini söylemişti. Netspeed altyapı sorgulamadan baktığımda ise adresimde 98megabit desteklendiğini görüyorum. Onu da nadiren gösteriyor sorgulama sayfaları, genellikle hata alıyorum. @millenicom da bölgemde port olmadığını söylemişti.

Yani bilmiyorum, bu sıkıntılar neden çözülmüyor? Yeni gelişmeler oldukça abonelerin bir çoğu bu yeni gelişmeleri yakalayamıyor bile, abone olmak istesin veya istemesin farketmiyor.

Sorunların muhatapları ile ortak masa kurulsa ve giderilse tamamen, çözüm odaklı yaklaşımlar benimsense çok güzel olurdu. Bu tarz bir calısma olmasını temenni ediyorum ve tekrar hayırlı olsun diyorum herkese :) @turknetdestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 13 Eylül 2020; 21:10:20 >

• fiber mi oluyor bu
    Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellowen334 -- 13 Eylül 2020; 13:23:50 >
  • Millenicom dan geçişte modem hususunun cevabı;

Merhaba, Öncelikle Turknet ' ı tercih ettiğiniz için bizler teşekkür ederiz . Hizmetiniz fiber olduğundan dolayı fiber hizmetinin modemi ayrıdır . Anlaşmamız doğrultusunda modem sizde kalacak olup aynı modem üzerinden devam edeceğiz bir sorun yaşanır ise sizi bilgilendireceğiz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.