Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, evraklarınızı Mng kargo ile ücretsiz gönderebilirsiniz.

Fiber paketlerimizin fiyatı 85 TL'dir. Ses hizmeti istemeniz durumunda aylık +10 TL faturalandırma yapılmaktadır.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sıfırdan abonelik başlatabilirsiniz. Fiber modem telekom tarafından verilecektir. Modem bilgisi bulunmuyor.

Sıfırdan aboneliklerde kurulum ücreti alınmaktadır. Geçiş durumlarında kurulum hizmeti vermediğimiz için kurulum ücreti almıyoruz.

Davet kodu üzerinden abonelik başlatabilirsiniz. Kampanyamız devam ediyor.
  • Altyapım Türk Telekom fiber var ancak sorgulama yaptığımda vdsl paketleri ve hızları çıkıyor
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adres bilgileri telekom müdürlüğünde diğer operatörlerden farklı görülmektedir. Türk telekom ile ortak altyapıyı kullandığımız için adres bilgileri de telekomdaki ile aynıdır. Bu konuda telekom müdürlüğünden adres bilgilerinizi teyit edebilir misiniz?
  • Mahrez M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı sorgulaması yaptığınızda fiber hizmet verebileceğimiz yer alıyorsa fiber hizmetimizden yararlanabileceksiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teyit ettirecem ama bu durumda Türk Telekom sokak adresi bina noyu onlar mı güncelleyecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, altyapı sorgulaması yaptığınızda fiber hizmet verebileceğimiz yer alıyorsa fiber hizmetimizden yararlanabileceksiniz.
    güncellenmemiş olabilir mi? Yoksa sadece belirli bölgelerde mi TTFiber kullanılabiliyor
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Ben 100 lük taahhütsüz paketi 110 liraya kullanıyorum. Türknet altyapı sorguladığımda santralde çalışma var diyor ne iş anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi okuduklarımdan şu sonuç mu çıkıyor:
    1-100 mbps 85 tl
    2- modem ücretsiz
    3- kurulum ücretli, peki fiyat?
    4- taahhüt yok, istediğin zaman çıkabilirsin

• Aylardır 75MBPS hızımı 55MBPS'e düşürüyorlar ve bana ilk başlarda altyapınız desteklemiyor, maksimum 55MBPS alabilirsiniz diyorlar. Sonrasında kendilerine 2 hafta öncesine kadar 75mbps hız aldığımın kanıtlarıyla beraber atıyorum ardından bana iç hattımda problem olduğunu söylüyorlar. Kendilerine iç hattı iptal edip direkt dışarıdan bağladığımızı, 3 metre yanımızdaki ankastre kutusa dışarıdan direkt olarak bağlattığımızı söylüyoruz. Hala bize yok 99₺ karşılığında iç hattınızı kontrol edebiliriz diye yanıt atıyorlar. Daha 3 gün önce bana 75MBPS hız geliyordu.Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. Ardından 2 gece önce uzun bir süre internet kesintisi yaşadım. En sonunda internet gelmeyince yattım uydum sabahına bi baktım şunla karşılaştım: Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. Artık cidden sıkılmaya başladım. Böylesine güzel bir firma bana yalan söylüyor gibime geliyor. Artık destek kayıdı açmayı da bıraktım. Sürekli bana aynı mesajı attıkları için. Arada hızım böyle 75MBPS düzeliyor sonrasında yine kesinti sabahına yine 55MBPS :D. Sorunum daha çözülmezse BTK Şikayet hattından şikayet bırakacağım. @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat123ulas -- 13 Eylül 2020; 17:18:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AfterLife61

Kargo size ait deil yani kargoyu siz yollicaksiniz fakat ucretsiz karsi odemeli anlaşmaları var. Turknet altyapisi ise 100mbit 85 tl. Türk telekom fiber kutu varsa binada 100 mbit gene 85 tl. Hic biri yok telekom altyapisi kablo bağlantı varsa 35mbit 85 tl 10 tl farkla hattiniz ne destekliyor sa ( örneğin 75mbit yada 90 mbit) 95 tl. Evde farkli bir iss varken türknet kullanamazsiniz. Ya geçiş yapacaksin yada hatti kapatip tuknet e başvuracaksin. Malum iss ile gorusmene gerek yok. Geçiş yaptiginda turknet sana olumlu yada olumsuz port bilgisi verir. Vay be yeminle türknet calisanlarindan daha çok biliyorum ha
    Reiz bana dediler ki; 35 al. Aktif olduktan sonra 10 lira farkla 75 alacaksın 10 upload vereceğiz dediler. Altyapım destekliyordu zaten. Kesin verirler di mi? Cayma durumu vs. olmaz

• tb_fb T kullanıcısına yanıt
    Kurulum ücreti: geçiş varsa ücretsiz. Değilse Otomatik ödeme talimatlı: 66₺, talimatsız 99₺

• hellowen334 kullanıcısına yanıt
    hayır vdsl. zaten yazıyor modem kısmında vdsl diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: armax

Kurulum ücreti: geçiş varsa ücretsiz. Değilse Otomatik ödeme talimatlı: 66₺, talimatsız 99₺
    Sıfır abonelik yapmaya niyetim var var çekiniyorum. Çok sorun yaşayan var, muhatablık konusunda sıkıtısını dile getiren, bağlantı aksamalarını söyleyen, uzun süre netsiz kaldığını ifade eden çok kişi olunca çekiniyorum. İnternet lazım bana. Ne yapacağıma karar veremedim bir türlü

• Selamlar,

Evimde 95 lira karşılığında Özgür İletişim Ekstra 100 paketini kullanıyorum. Geçen aylarda yanlış hatırlamıyorsam, Türk Telekom ekibi sarı bir kablo çekti evin başına kadar. Ancak konuyla ilgili bir bilgilendirme yapmadılar. Sitenizden kontrol ettiğimde adresimde Özgür İletişim Fiber 100 paketini alabildiğimi görebiliyorum. Bu hizmeti alabilmek için neler yapmam gerekiyor? İç tesisat nasıl yapılabilir? Bu konuyla ilgili bir bilgilendirme yapabilir misiniz?
  • turksat varsa turksata geçin bnce

5-CgnNat durumu?

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Reyis sen neabtın ya? Bırak şu siteyi sen git türk nete sana masa başı bi iş versinler dolgunlu molgunlu mayış da verirler cebine. Malum firmayla ilgili Şubat'ta bitiyor yani 5-6 aylık girişte 80 dediler 86 lira alıyorlar.

Eve 2. Bi ip de gerekiyor kardeşimle cs go oynayamıyoruz ve harici bir modem pcye bağlıyken diğeri eve gelen misafirlerin hizmetinde olsa falan iyi olurdu diğer türlü eve bi kaç kabile birden giriyor pingim 200ü neyim aşıyor değil kardeşim ben bile oyunu oynayamıyorum. Böyle bir durumda ne yapmalıyım?

Binaya altyapıyı da ben getirttim(1.5 senede) altyapı fiber dendi sitelerden arattığımda 13mbps destekli diyor malum site bana 100mbpse kadar destekler dedi bilmiyorum cayma bedeli çok çıkmaz muhtemelen türk net de yardım ederse altından kalkarız ama 2. Bi internet gerekli ya bana :/

Bunları düşünerek risk alıp başvuru yaptım, ama tt altyapısı olduğu için de çekinmedim. Kendi altyapıları olsa asla girmezdim zaten bulunduğum binada tt fiber ve adsl harici altyapı yok.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Tamam da millenicom abonelik sona erince 1 hafta içinde ups kargo ile modemi bize iade edeceksiniz diyor ve ellerinde de modem teslim tutanagi var. Aynı sizin geri istediğiniz gibi onlarda geri istiyor bu nasıl olacak

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.