Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Sayın Yetkilim, bir kaç sorum olacak. Cevap verebilirseniz sevinirim.

1- fiber de engelli indirimi var mı? Var ise fiyat nedir?

2- vdsl kullanıyorum ve Turknet abonesiyim. Abone olurken bulunduğunuz Yer ne kadar hızı destekliyor ise o kadar hız veririz dediler ve Aldığım hız download 100 mgbit upload 8 mgbit. Fiber e geçersem, belli hızmı verecekler yoksa ulaşabildiğim kadar download upload hızmı alacağım?

3- apartman girişinde fiber kutu yok, bundan 3 sene evvel yönetici kutu çirkin duruyor diye fiber kutu koydurmadı! Lakin diğer 3 blok da da fiber kutu mevcut. Bu şekilde fiber hizmetinden yararlanabilirmiyim?

4- farz edelim apartman girişinde fiber kutu var, bu aşamada fiber kabloyu 3. Kata kadar Türknet yetkilileri mi çekiyor?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Aldığım ve ulaşabildiğim hızın fotoğrafı ekte.

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 13 Eylül 2020; 21:43:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    İsterseniz deneyin kullanıcı adı şifre ve vlan id bilgisi ile belki kullanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abim için geçmeyi düşünüyorum şuan kullandığı modemi iade edip yeni modemmi yollanacak yoksa şuan kullandığı modemden devam edip modem kirası ödemeyecek mi
  • sametsamet533 kullanıcısına yanıt
    Valla aradım ama sanırım haftasonu diye Hızlı İşlem'e yönlendirdi beni orda da robot konusuyor. Pazartesi tekrar deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alizeo

Altyapı FTTH ise ev içi fiber kabloları sarı ya da beyaz oluyor. Kablonun resmini paylaşma imkanınız varsa ona göre yorum yapabiliriz.
    Resim çekilecek biryer bulamadım hocam, salon ve iki odada sadece enternet giriş yuvası var, aöa dediğim gibi ev içindeki sigorta kutusunu açmak zorunda kalmıştım elektrik ile ilgili problem vardı, orada gördüm turuncu fiber kablo boşta duruyordu, bir ilgisi var mıdır bilmiyorum ama.

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Modem yok fiyatlarda isterseniz ayrıca ücret ödeyerek alıyorsunuz. Ama fiyatları gayet iyi. Ama kendi alt yapılarında kullanmayı tercih ederim. Hiç olmazsa arıza durumunda müdehale etmeleri daha kesin net ve hızlı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda modemin ücretsiz verileceğini söylemişlerdi ama..
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba başvuru yaptım ama kafam karıştı.Mail ile gönderilen evrakları imzalayıp size kargo ile gönderecekmiyim yoksa eve gelen kurulum ekibine teslim mi edeceğim.Müşteri hizmetleri kargo ile bize gönderin demişti ama kağıtlarda kuruluma gelecek ekibe teslim etmeniz yeterli diyor.

• Şuanki kullandığım hat ttnet, altyapı adsl. Hız 6-7 mbit ve stabil değil altyapıda bir sorun olduğu belli kaç kere aradık düzeltmediler. Turknete başvurdum. Aradığımda aynısı olmaz vs dediler. Geçen turktelekom geldi turknet için aynı kutuya iki kablo çekti. Turknette stabil hız alabilir miyim? @TurkNetDestek Max 11 mbit olarak demişlerdi . 8mbit stabil alsam yeter.
  • Tüm fiber kullanıcıları modemi olsun olmasın modem kiralama ücreti ödüyor.Ben millenicomdayım Türknete geçersem ne kadar ücret ödeyeceğim ? 85 + 15 lira mı ? Modem iade etmeden direkt olarak geçebilecek miyim?
  • spidey1907 kullanıcısına yanıt
    TurkNet in farkı bu modem kirası yok hepsi 85 tl

• Geçiş öncesi güncel değerler.
    Geçiş sonrasını ayrıca paylaşacağım.

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 14 Eylül 2020; 0:0:38 >
  • armax kullanıcısına yanıt
    Takipteyim bende aynı tarifedeyim geçmeyi düşünüyorum türknete
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Turknete başvurdum. Adsl altyapı var. İlk ay ücretsiz sonraki aylar 85 tl dedi. Modeminiz olması lazım dedi. Modem vs vermiyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt9417

Turknete başvurdum. Adsl altyapı var. İlk ay ücretsiz sonraki aylar 85 tl dedi. Modeminiz olması lazım dedi. Modem vs vermiyolar.
    Burda konuşulan konu turk netin fiber internet hizmeti vermeye başlaması eğer sizde adsl / vdsl varsa zaten bu konunun kapsamına girmiyor sizin ki tabiki vdsl / adsl modem siz alıyorsunuz. Yada turknet ten parayla temin ediyorsunuz. Ücretsiz modem tahsisi turknetin fiber internetinde var sadece.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen T11 kabini üzerinden FTTB-VDSL2 hizmeti alıyorsunuz. Bu kampanya FTTB-ETH ve FTTH aboneleri için geçerli maalesef.
  • Daha kimse geçiş yapamadı mı ?

• Şuan 35 mbps pakete 85 TL ödüyorum . Altyapım eğer destekliyorsa aynı fiyata 100 mbps alabiliyor muyum ? Evet ise nasıl kontrol edip başvurabilirim buna ?
  • orada 100 yazınca bu rakamı alacağını sanan saf arkadaşlar var. benım altyapım fiber, kontrol ettim 75 mbps alırsnız yazıyor. onu da 10 tl fark vererek alırmısım.

yıllardır uydunet kullanırım, 100 mpbs tarifem. Wifide 96 mbps alıyorum.

ımkan varsa uydunet yoksa diğerleri.
  • Sene 2020 internete ödediğimiz paraya bak. Yetiş ya SPACEX yetiş ya ELON :)))

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.