Bildirim
Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (21. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İsterseniz deneyin kullanıcı adı şifre ve vlan id bilgisi ile belki kullanırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abim için geçmeyi düşünüyorum şuan kullandığı modemi iade edip yeni modemmi yollanacak yoksa şuan kullandığı modemden devam edip modem kirası ödemeyecek mi -
Valla aradım ama sanırım haftasonu diye Hızlı İşlem'e yönlendirdi beni orda da robot konusuyor. Pazartesi tekrar deneyeceğim. -
Resim çekilecek biryer bulamadım hocam, salon ve iki odada sadece enternet giriş yuvası var, aöa dediğim gibi ev içindeki sigorta kutusunu açmak zorunda kalmıştım elektrik ile ilgili problem vardı, orada gördüm turuncu fiber kablo boşta duruyordu, bir ilgisi var mıdır bilmiyorum ama.quote:
Orijinalden alıntı: alizeo
Altyapı FTTH ise ev içi fiber kabloları sarı ya da beyaz oluyor. Kablonun resmini paylaşma imkanınız varsa ona göre yorum yapabiliriz.
Modem yok fiyatlarda isterseniz ayrıca ücret ödeyerek alıyorsunuz. Ama fiyatları gayet iyi. Ama kendi alt yapılarında kullanmayı tercih ederim. Hiç olmazsa arıza durumunda müdehale etmeleri daha kesin net ve hızlı olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Önceki sayfalarda modemin ücretsiz verileceğini söylemişlerdi ama.. -
Merhaba başvuru yaptım ama kafam karıştı.Mail ile gönderilen evrakları imzalayıp size kargo ile gönderecekmiyim yoksa eve gelen kurulum ekibine teslim mi edeceğim.Müşteri hizmetleri kargo ile bize gönderin demişti ama kağıtlarda kuruluma gelecek ekibe teslim etmeniz yeterli diyor.
Şuanki kullandığım hat ttnet, altyapı adsl. Hız 6-7 mbit ve stabil değil altyapıda bir sorun olduğu belli kaç kere aradık düzeltmediler. Turknete başvurdum. Aradığımda aynısı olmaz vs dediler. Geçen turktelekom geldi turknet için aynı kutuya iki kablo çekti. Turknette stabil hız alabilir miyim? @TurkNetDestek Max 11 mbit olarak demişlerdi . 8mbit stabil alsam yeter. -
Tüm fiber kullanıcıları modemi olsun olmasın modem kiralama ücreti ödüyor.Ben millenicomdayım Türknete geçersem ne kadar ücret ödeyeceğim ? 85 + 15 lira mı ? Modem iade etmeden direkt olarak geçebilecek miyim? -
TurkNet in farkı bu modem kirası yok hepsi 85 tl
Geçiş öncesi güncel değerler.
Geçiş sonrasını ayrıca paylaşacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 14 Eylül 2020; 0:0:38 > -
Takipteyim bende aynı tarifedeyim geçmeyi düşünüyorum türknete -
Turknete başvurdum. Adsl altyapı var. İlk ay ücretsiz sonraki aylar 85 tl dedi. Modeminiz olması lazım dedi. Modem vs vermiyolar. -
Burda konuşulan konu turk netin fiber internet hizmeti vermeye başlaması eğer sizde adsl / vdsl varsa zaten bu konunun kapsamına girmiyor sizin ki tabiki vdsl / adsl modem siz alıyorsunuz. Yada turknet ten parayla temin ediyorsunuz. Ücretsiz modem tahsisi turknetin fiber internetinde var sadece.quote:
Orijinalden alıntı: ahmt9417
Turknete başvurdum. Adsl altyapı var. İlk ay ücretsiz sonraki aylar 85 tl dedi. Modeminiz olması lazım dedi. Modem vs vermiyolar. -
Hocam muhtemelen T11 kabini üzerinden FTTB-VDSL2 hizmeti alıyorsunuz. Bu kampanya FTTB-ETH ve FTTH aboneleri için geçerli maalesef. -
Daha kimse geçiş yapamadı mı ?
Şuan 35 mbps pakete 85 TL ödüyorum . Altyapım eğer destekliyorsa aynı fiyata 100 mbps alabiliyor muyum ? Evet ise nasıl kontrol edip başvurabilirim buna ? -
orada 100 yazınca bu rakamı alacağını sanan saf arkadaşlar var. benım altyapım fiber, kontrol ettim 75 mbps alırsnız yazıyor. onu da 10 tl fark vererek alırmısım.
yıllardır uydunet kullanırım, 100 mpbs tarifem. Wifide 96 mbps alıyorum.
ımkan varsa uydunet yoksa diğerleri. -
Sene 2020 internete ödediğimiz paraya bak. Yetiş ya SPACEX yetiş ya ELON :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X