Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, aldığınız hatanın ekran görüntüsünü, adres bilgilerinizi ve GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Merhaba,

Şuan fiber kullanıyorum ve TT upload hızlarını 7 MBits olarak geçici süre veya devamlı olarak güncelledi. Size geçiş yaptığımız taktirde hız 4 mi düşecek yoksa sizde TTNeti verdiği maksimum hızı verecekmisiniz?

ayrıca geçiş durumunda aynı modemi kullanabileceğimi belirtiyorsunuz bu TT harici firmalar içinde geçerli mi yani TT yerine a firmasında hizmet alınması durumunda da mı ?yoksa sadece TT geçiş yapıldığında mı ?

arkadaşını getir de geçerli mi ?
  • Churn evrağı nedir? Nereden alıp size göndereceğiz ben şu anda başvurumu yaptım.Eski aboneliğimi siz mi sonlandıracaksınız ben mi? Yanıtlarsanız sevinirim@TurkNetDestek
  • Hocam 11 gündür yeni hat çekilmesini bekliyorum. Mevcutta hattım vardı ancak sorunlu olduğu için yeni hat çekilmesi konusunda anlaştık türknetle. 1 ila 6 iş günü dediler ama şuan 7. iş günü ve karşımda muhatap bulamıyorum. Fatura başladı mı, hat çekildi mi, çekilecek mi ne oldu ne bitti bilmiyorum. Her şeyi geçtim iptal ettirmeyi düşünüyorum muhatap yok karşımda. OİM mevzusu zaten kesinlikle palavra hiç bir cevap verilmiyor. Forumda herkes gördüğü için cevap vermek zorunda kalıyorlar. Resmen donanım haber türknetin müşteri hizmetleri görevini görüyor. Dertsiz başınıza dert almayın derim ben.
    Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

• At yalanı sevsinler inananı.

İzmir in en eski ve en yogun semtlerinden biri olan hatay güzelyalı hattına 35mbps hız verebiliyorlar. Aynı bölgede süperonline 100mb. kablonet 100mb ve üzeri hızları verebiliyor.

Türknet açık ve net pişmanlıktır.
  • ben 100 Mbits / modem dahil 104 TL kullanıyorum 1 senem daha dolmadı eğer yanlış hatırlamıyorumsam 50 TL aktivasyon ücret cezası vardı aslında 120 TL cayma bedeli karşılıyor ise turk.nete geçmek mantıklı.. real ip sebebiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, aldığınız hatanın ekran görüntüsünü, adres bilgilerinizi ve GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
    Pm gönderdim ilgilenirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satoshi Nakamoto kullanıcısına yanıt
    2 ay boyunca aldığınız indirimler ve kalan 10 ayda ödeyeceğiniz faturalar karşılaştırılır ve hangisi daha azsa o şekilde cayma bedeli yansıtılır.

• bonuskafaa B kullanıcısına yanıt
    az olanı buymuş işte diğerini siz düşünün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiber olarak gecişi yapılan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: umidoo

Fiber olarak gecişi yapılan varmı?
    Bende merak ediyorum. Bu forumdaki i @TurkNetDestek CGN yok diyor. Turknet uygulamadaki destek kaydına gelen cevap CGN var diyor
    Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 14 Eylül 2020; 17:24:5 >

• @TurkNetDestek verilen modemde 5 ghz desteği var mı

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz vdsl olarak üye iseniz sizin üyeliğine göre cevap vermişlerdir

• Hali hazırda Türk net VDSL abonesiyim. Direk fiber e geçebilirmiyim. Online işlemlerden yazdım ama ilginenen olmadı

• saheemr kullanıcısına yanıt
    Geçirmiyorlar, böyle bir çalışma yapacaklarmış ama tarih yok.

• saheemr kullanıcısına yanıt
    Gecemzsin çünkü ikisi farklı altyapılar sende hangisi varsa o olur

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Fiberde cgnyi niye dert ediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Gecemzsin çünkü ikisi farklı altyapılar sende hangisi varsa o olur
    Fiber kutu takmışlar bina içine Türk Telekom. Altyapı sorgulama yapınca telekomdan fiber gözüküyor

• TürkNet VDSL kullanıyordum.İnternet kesildi ve 1 hafta boyunca bırakın sorunu çözmeyi , sorunun nedeniyle ilgili bilgi bile alamadım.

İptal edip, Superonline'a geçtim. Hala arıyorlar, arızanız tarife değişikliği sonrası mı yaşanmaya başladı diye.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba TTNet ile altyapı sorguladığımda adresimde hipernet görünüyor. Ama özgür iletişim 35 ilk paket için evrak gönderdim. Özgür İletişim 100 fiber paketine geçişimin sağlanmasını istiyorum.
    @TurkNetDestek
    Abone No:1816315

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.