Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an gibirnet Fiber ethernet 100Mbit 85₺+10₺(modem kirası) ödüyorum. Gibiride cgnat var.
    Turknet 100mbit hizmetinde bu 85₺ ye başka ücret eklenecek mi? Alt yapı Turktelekom.
    Bu hizmeti aldığında Real ip olacak dimi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • armax kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Cgnat varmı?

• Çok iyi haber. 23 Haziran'da taahhüt yeniledim, bilseydim beklerdim valla. :S Şimdi kim bilir ne kadar ceza çıkarırlar cayarsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Ücretsiz modem ibaresi var, eğer modem kirası dahil 85 lira ise fiyat gerçekten çok güzel.
    Fiber modem fiyatları 100tlden başlıyor. Kendi modeminizi almanız daha mantıklı gibi. Her hangi bir rj45 Router işinizi görüyor Türkiye'deki fiber mantığı saçma olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 11 Eylül 2020; 22:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selfservice S kullanıcısına yanıt
    Sabit fiyat mı yoksa sözleşmeli mi?

• şimdi türk telekom alt yapısında kalmanız gerekiyor o yüzden türknete geçerseniz bu salaklara söyleyin sizi yapa alt sistemine almasınlar alırlarsada çıkarsınlar türk teelekom alt yapısına alsınlar bunların yapa saçmalığı yüzünden bir aydır internetsiz kaldım 50 mb 125 tl ödeyecem ama ne yapim bunlar ttnete karşı eli güçlü değil bir sorun olduğunda ertesi günde internetin sorunu çözülmüyor ekip gelmiyor ekip bizde sorun yok diyor türknet dejavu gibi ttnete tekrar arıza kaydı açtırıyor uzayıp gidiyor böyle
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    merhabalar mevcut kullandığım hat vdsl olarak geçiyor fiber alabilir miyim ? (sanırım sokakta vdsl ve adsl var)
  • daquied kullanıcısına yanıt
    vodafone piçlik yapmasın ya zorla kendi modemlerini sattırmaya çalışıyorlar ne fark eder ki ben modem almışım 300 tl verip kadına diyorum ki modemim var yeni aldım bide size modem parası mı ödeyecem diyorum evet diyor bunların yaptığı da şerefsizlik bana göre vdsl alt yapıdayım zaten zorla modem satmasaydılar bende geçerdim vodoya
  • Bir sorum olacak. Oris Telekom ile anlaştım, herhangi bir kurulum ücreti istemedi. (35 mbps, 85 tl herşey dahil, taahhütsüz) Çünkü zaten Türk Telekom un gelip kuracağını söyledi.
    Eee peki Turknet neden istiyor? Daha önce de evde internet kullanmıştık. Büyük ihtimal yine modemi Türk Telekom getirecek, halledecek. Neden bu "hizmet" var ki?

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cgnat nedir bilmiyorum ama tnet verdiği cevap; “Modem Türk Telekom tarafından veriliyor. Fiberde CGNAT bulunmuyor, Real IP'ler veriyoruz. Modemi kapatıp açtığınızda ip yenilenir ama Real IP' dir.”

• Hayırlı olsun
  • Arkadaşlar bu firmaya kanmayın Örneğin gidip telekomdan 10 gigabit band genişliği kiralıyor 100 kişinin kullanacağı band genişliğine 400-500 kişiyi sıkıştırıyor sonra akşam hızım düştü internet çöktü diye forum ağlama duvarına dönüyor
  • armax kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzüne girip ip numaraniza bakınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

superonline 200 mbps down up belli değil 150 tl. yeni kampanya... geçsem mi diye düşünüyorum. binada olmayan kutu yok.
    76 mbps eski turk.net kullanıcısı olarak 85 tl ye alıyorum. yetmiyor :D
    hız 200 mbps, peki kota var mı. yoksa o fiyata nasıl veriyor sınırsız.
    Hizmet aktif olduktan sonra paylaşayım.

• 4mb ne la?

• Suan millenicom kullaniyorum. Gecis islemi nasil olur acaba? Yukarda birisi daha yazmis, modemi verecek miyiz bizde mi kalacak
  • Geçiş olacağı için modemi geri vermeyeceksin.TT Fibersen eğer.Ben öyle biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsamet533 -- 11 Eylül 2020; 22:30:58 >
    Bende gibir kullanıcısıyım. Geçer miyim bilmiyorum ama geçiş işlemleri için 10 haneli hizmet numarası istiyor. Gibirnette bunu nasıl öğreneceğim ki ?

• Bende telekomdan gecicem 12 ay taahutun 3. Ayindaim kac tl cikar acaba ceza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 11 Eylül 2020; 23:44:31 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.