Şimdi Ara

Türknet asla çözülemeyen kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır Türknet müşterisiyim. Pandemi dönemine kadar hiç sorun yaşamadım. Pandemi ile birlikte aşırı yavaş bir internet ve sürekli kopmalara maruz kaldım. Önceleri araştırıyoruz bizden kaynaklı diyen Türknet birkaç gündür hattımda kesinlikle kopma olmadığını söylüyor. En son modemi suçladılar ben ona da baktirdim ve sorun olmadığını gördüm. Arkadaşlar Benim internet kopuyor türknet suçlu değil hanginiz suçluysanız çıkın ortaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sözleşme yok nasıl olsa başka alternatif mi yok

Superonline kullanıyorum 3 senedir tek bir zaman bile kopma sorunu yaşamadım.Ondan önce TTNET kullanıyorum ondada yoktu.

Dandik iss lere ucuz diye atlarsanız böyle oluyor işte

• Benim binada kablolu tv yok. Ttnet ve Türknet kullanabiliyorum. Bina sakinlerine kabul ettiremedik hocam. Yan binada arkadaşım da superonline kullanıyor ama ben kullanamıyorum. Ne yapayım?

• Merhaba, modemi kontrol ettirdiğinizi ve modemde bir sorun olmadığını belirterek yeni bir arıza kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz tekrar kontrol ederek bilgi verir.
  • Olusturdum dün. Bakin bende internet gidince mobilden uygulamanıza girmeye çalışıyorum. Nedense uygulama da o sürelerde kitleniyor. Bu kesinlikle Türknetin sorunu ama çözmek istemiyorlar. Alt-yapı Türktelekomun ve onların çalışanları da ilgilenmiyor.

• glmscs G kullanıcısına yanıt
    Teknik ekiplerimiz kontrol ederek dönüş sağlayacaklardır. Bende hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.