Bildirim
TürkNet bağlantı problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba, sorun devam ediyor mu? Bu konu ile ilgili açılan destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız? -
ediyor, ama şöyle ki bizim bir tane de ev telefonumuz var internet hattıyla çalışan ama o da çalışmıyor, acaba genel bir sorun mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kontrol edilmesi için online işlem merkezi üzerinden arıza destek kaydı açmanızı rica ederim. -
arıza destek kaydı açtık, nerdeyse 24 saat oldu ve hala cevap gelmedi, "çalışıyoruz" demenize rağmen hiçbir şey düzelmedi
Kayıt numaranızı iletir misiniz? -
49378083
Destek kaydını bugün 10:022 de güncellenmiştir. Yaşadığınız sorunun kaynağı sizinle kayıt üzerinden paylaşıldı, buradan da ayrıca iletiyorum.
05.01.2022 10:02:05
CC üzerinden Sms Gönderildi :
Merhabalar,
Bağlı olduğunuz santral sahasında fiber dönüşüm çalışmaları mevcuttur. Fiber dönüşüm çalışmaları nedeni ile erişim problemi yaşamanız olası bir durumdur.Kontrol sağladığım süreçte alt yapınız da yapacağımız güncelleme sonrasında sizlere daha iyi hizmet sağlayabileceğimizi görüntülüyorum. Gerekli çalışmaları başlattım ve 3-5 iş günü içerisinde güncelleme çalışmalarımız tamamlanacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X