Şimdi Ara

TürkNet bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Akşamlar dostlar benim neredeyse bir gündür internet bağlantım kesik, arayüzde ise "Uzak sunucudan bağlantı yok" diyor. türkneti aradığımda bana "çalışıyoruz" gibi bir şey söylediler. Bu durum nasıl çözülebilir? Modem Asus DSL N16

TürkNet bağlantı problemi

• Merhaba, sorun devam ediyor mu? Bu konu ile ilgili açılan destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?
  • ediyor, ama şöyle ki bizim bir tane de ev telefonumuz var internet hattıyla çalışan ama o da çalışmıyor, acaba genel bir sorun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • awasezz A kullanıcısına yanıt
    Kontrol edilmesi için online işlem merkezi üzerinden arıza destek kaydı açmanızı rica ederim.
  • arıza destek kaydı açtık, nerdeyse 24 saat oldu ve hala cevap gelmedi, "çalışıyoruz" demenize rağmen hiçbir şey düzelmedi

Kayıt numaranızı iletir misiniz?
  • 49378083

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Destek kaydını bugün 10:022 de güncellenmiştir. Yaşadığınız sorunun kaynağı sizinle kayıt üzerinden paylaşıldı, buradan da ayrıca iletiyorum.

05.01.2022 10:02:05

CC üzerinden Sms Gönderildi :

Merhabalar,
    Bağlı olduğunuz santral sahasında fiber dönüşüm çalışmaları mevcuttur. Fiber dönüşüm çalışmaları nedeni ile erişim problemi yaşamanız olası bir durumdur.Kontrol sağladığım süreçte alt yapınız da yapacağımız güncelleme sonrasında sizlere daha iyi hizmet sağlayabileceğimizi görüntülüyorum. Gerekli çalışmaları başlattım ve 3-5 iş günü içerisinde güncelleme çalışmalarımız tamamlanacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.