Şimdi Ara

Türknet Bataklıktır (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
12.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim iyidir, bu forumda tüm sağlayıcılar yerin dibine sokuluyor.

Ben kablonet kullanıcısıyım, çok memnunum hem aldığım hizmetten, hem fiyatından, hem sürekliliğinden.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    TT personeli yapayı bile sabote edebiliyor haberin yok heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

FETÖ'den veya Devlet Büyüklerine hakaretten evini bastıklarında her şey için çok geç olur. Derdinizi anlatana kadar 1 - 2 hafta zaman geçer o süreç içerisinde de mimlenmiş olursunuz...

Bu duruma ek olarak DSL hatları kişiye aittir toplu kullanımı dağıtımı yasaktır.

Tutuklanmak,İfadeye çağrılmak bile insanın pskolojisini bozacaktır.
    Evde 6 kişi kalıyoruz, 6 ayrı hat mı alacağız? Size mantıklı geliyor mu gerçekten bu dedikleriniz. Kişiye özelmiş... Otelde avm'de sokakta internet kafede de bağlanıyorsun hat sahibini mi alıyorlar?
  • Türkiye gibi bir ülkede fiziksel bürosu olmayan işletmeye güvenmek büyük cesaret, diğer firmalarda en azından sorun çözülemiyorsa şubeler ve bölge müdürlükleri var gidip küfür edince anında çözüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 8 Mart 2019; 11:29:31 >
  • Turknetten korkmus, ancak TT den bıkmıştım. En son netspeed i aradım, TTden bile önce musteri hizmetleri telefonu açtı, eksik bilgi vs oldugunda tekrar arayınca max 2dk bekledim. Sonunda fiber hattımı taşıdım. 50mbps olan hat bazen 8mbit, bazen 48 mbit oluyor, pingler iyi. %80 civarında da 20-24mbit alıyorum. Tek sıkıntı 120tl bağlantı ücreti biraz fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Adamlar arayıp ulaşamıyorlarsa nasıl bir eleştiride bulunabilirler ki? Adam gayet aramış ulaşamamış ve haklı olarak eleştirisini yapıyor. Senin dediğin bu yorumları okuyup genel bir kanaatin oluşması.
  • Valla herkes yaşadığını bilir elbettte Benim Türk.net deneyimim 1 ay oldu şuana kadar süper. Türk Telekomun 4mbps ve 300 dakika konuşmaya 75 önerdiği adreste 33 mbps ve 1000 dakika hizmete 65 tl veriyorum ve 20 gün oldu herhalde 2 tb'a yakın veri indirdim ama Türknet TT'nin altyapısını kullandığı için hizmetleri anlaşılan stabil değil.
  • Evet bazen sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz fakat türknet te 65 tl lik hizmeti telekomda 150-180 TL ye alıyorsak az yazmışta olabilirim türkneti tercih ederim tabiki. Kullanıyorumda arada sorunlar yaşansa da memnunum kazıklandığımı hissetmiyorum en azından.
  • Ben memnunum şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    ben TT falan tanımam,

sözleşmeyi kiminle yaptıysam ben onu tanırım,

eğer sorun yaşadıysam TÜRKNET'i sorumlu tutarım,

sorun olursa yan yattı, çamura battı, bizi sabote ettiler anlamam.

sorun varsa hata TÜRKNET'tedir.

insanlar bir firmaya 3.şahıslara dair bahaneler üretilsin diye para vermezler, hizmet almak için para verirler.

yetişkin bir insan bundan farklı düşünmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Mart 2019; 12:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Türk net çalışanı mısınız ?

Türk Telekom müşterisi olmayan vatandaşın bağlantısı kopsa bile TT alakalı diyemezsiniz. Adamlar TürkNet den hizmet alıyorsa problem Türk Telekom bile olsa Türknet sorumludur. Her firma sorumluluk alanını bilmelidir.
    sizin evinize gelen kabloalrdan ve teknik problemlerden sorumlu firma TTnet'tir. Tüm Türkiyenin alt yapı sorumlusu ttnet'tir. yani siz interneti bağlattınız ama yavaş yada kesiliyorsa problemli firma ttnet'tir. Türknet sağdece internet sinyali verici firmadır. siz bir sorunu türknet e bildirdiğiniz zaman Türknet ttnet e bildirim iletir. Bu süperoline içinde geçerli diğer firmalar içinde geçerli. eğerki fiber hat kullanıyorsanız durum farklıdır ama ADSL veya VDSL kullanıyorsanız sorumlu ttnettir.

Zira türknet in telefonda müşteri hzimetleri desteği hakikaten berbattır. aradığınız zaman canlı birine ulaşamazsınız.
    Ben 3 aydır türknet kullanıyorum. ilk ay biraz internet hızında sorun yaşadık ama şu anda stabil.

Demek istediğim türknet herşeyden sorumlu değil. Altyapı konusundaki herşeyden sorumlu kişi ttnettir.

• Vodafone net kullanırken Vodafone'nun yaptığı bir saçmalık yüzünden Türknet'e geçtim. Geçişte herangibi sorun yaşamadım. Daha önce forumda da yazmışımdır. Arıza olduğunda çözüm uzun sürüyor. Muhattap bulamıyorsunuz. Online işlemlerden kayıt aç bekle bu biraz can sıkıcı ama genel olarak memnunum. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum 2-3 defa arıza çıktı. Yapa da değilim hızım çok iyi tabi bölge çok önemli.
    Türknet Bataklıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

ben TT falan tanımam,

sözleşmeyi kiminle yaptıysam ben onu tanırım,

eğer sorun yaşadıysam TÜRKNET'i sorumlu tutarım,

sorun olursa yan yattı, çamura battı, bizi sabote ettiler anlamam.

sorun varsa hata TÜRKNET'tedir.

insanlar bir firmaya 3.şahıslara dair bahaneler üretilsin diye para vermezler, hizmet almak için para verirler.

yetişkin bir insan bundan farklı düşünmez.
    Yaptığınız sözleşmeyi okuamdınız sanırım.
    internet iletimi türknet içindir ama altyapı sorumlusu ttnet geçer !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron34

Yaptığınız sözleşmeyi okuamdınız sanırım.
    internet iletimi türknet içindir ama altyapı sorumlusu ttnet geçer !!!

Alıntıları Göster
    2 ihtimal var:

1-yazdıklarımı okumadınız.
    2-yazdıklarımı anlamadınız.
  • Pcbuilder kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur. Türknet'in şu anda 200.000 yakın abonesi var.
    ben o 2000 kişi arasında olan azınlıktaki kişiyim. sizin gözünüzde eleştriye
    karşı çıkanlar ya türknet çalışanı ya da para ile tutulmuş adamlar. Bu konu biraz daha üst sıralara
    çıkarsa fetöcü olmakla bile suçlanabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

2 ihtimal var:

1-yazdıklarımı okumadınız.
    2-yazdıklarımı anlamadınız.

Alıntıları Göster
    Son yorumunuza göre cevap verdim.
    yanlış anladığımı sanmıyorum. Kimle sözleşme imzaladıysam sorumlu o diyorsunuz.
    Bende diyorum ki sözleşmede öyle yazmıyor aslında. siz aslında sadece türknet ile sözleşme imzalamadınız.
    Onu demeye çalışıyorum.
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    Bu dediğinize sonuna kadar katılıyorum. 16 mbit 50gb akn olan bir TTNet abonesi aynı ürüne kota kalktığı için Tahahhut bitince aynı pakete TL 80-90 TL arası bir ücret ödemek zorunda.
    İss başlığına bakılacak olursa sıkıntısız operatör yok. En sorunsuz hangisi var ise ona geçilmeli.
    Mesela ben de bulunduğum şehirde Kablonet olsa dakka durmadan 100 mbit akıllı sınırsız paketine geçerim. Ama fiber bile doğru düzgün yok. Ama vdsl bağlantılarında hiçbir sıkıntı yok. Sorunsuz kullanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

1 işyeri 4 hane olmak üzere 5 farklı adreste turknet kullanıyoruz. Sizin dediğiniz gibi ne sıfırdan bağlantıda, ne başka bir sağlayıcıdan turknet'e geçerken ne de iptal'de sizin dediğiniz şeylerin hiçbirini yaşamadık.
    - Sorun yaşamış olabilirsiniz ama bu tüm abonelerde aynı olacak diye birşey yok. Bu şirketi eleştirirken bence biraz daha yapıcı olun.
    - bu sözümde mevcut TTNet kullanan abonelere!
    Tahahhut surenizin sonunda size %50 zamlı teklifi sunsunlar o zaman da böyle inşallah TTNet çok iyi yaw arayınca hemen telefona çıkıyorlar dersiniz.
    Canı yanan buraya gelip turknet'e küreliyor. Sizin yaşadığınız problemlerin %90 TT kaynaklı.
    Sonuna kadar katılıyorum. Sorun yasayanlar mutlaka vardır (hangi sektörde hangi firmada yokki) fakat bu turknet olayının abartıldığını düşünüyorum.

Yaklaşık 1.5 sene kullandım. Ne girerken ne de çıkarken zerre sorun yaşamadım. (Binaya fiber geldi o yüzden iptal ettim meraklıları için söyleyeyim) iptal faksini çektim, bir kaç gün içinde aradılar efendi efendi iptal ettiler. Bu arada kullandığım 1.5 sene icinde bir kez sorun yasadim, o da müşteri hizmetlerinin olduğu zamanlarda aradım ve sorunu çözdüler.

Bu arada aksini söylediniz diye hemen turknet çalışanı sıfatını yapistirmislar

• Arif kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    DSL Hatları kişiye özel değil daire'ye özeldir.

Evinizde birisi bahsedilen Hakaret,Fetö gibi suçları işlerse HAT Sahibi sorumlu olur.

OTEL,AVM gibi yerler farklı sistemler ile TC Kimlik numarası üzerinden kayıt tutarlar.

Her türlü problemde HAT Sahibi sorumludur ilk evini basacakları kişi de hat sahibidir.

FETÖ Bylock'dan bir sürü kişi içeri girdi ve çoğu komşuları ile ortak kullandıklarını beyan ettiler.
  • baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok, personelin yaptığı işlem kayıt altında kim ne yapmış belli kimse kendisini sonradan fark edilecek bir şey için riske atmaz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.