Şimdi Ara

Türknet Bataklıktır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
12.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. TürkNet Maceram... 2015 Eski adresimde ilk ay denemesi bedava kampanyasından eve internet bağlattım ama altyapı 4mbps üstüne izin vermediğinden iptal ettirdim, altyapı zayıflığı dışında sorun yaşamadım.

2. TürkNet Maceram... 2016 Yeni adrese taşındım, altyapı sorunu gittiğinden internet bağlatacağım, TürkNet'e başvurdum binanızda boş port yok denildi. 20 dairelik binada 14 dairelik port varmış. Bunda da kabahatleri yok.

3. TürkNet Maceram... 2017 Binadan taşınanlar oldu, hemen başvurdum, bağlantı olmadı, denildi ki ankastre kutunuzda arıza var Türk Telekom'a söyleyin yapsınlar. Türk Telekom bu yapar mı? Yine abonelik olmadı. Türk Telekom'a akşam 17.00'de internetten başvurdum, 18.00'de aradılar sözlü tahahüt onayı aldılar, sabah geldiler, kutu da tamir oldu saat 10.00'da evde internet vardı, 2 yıllık taahhüdüm, 35mbps hızla 100gb kotalı ve daha pahalı internetim başladı. Hiçbir şeye imza atmadım. Abonelik sözleşmesi bile yoktu.

4. TürkNet Maceram... 2019 2 yıllık taahhüt bitmeden 1 gün önce nakil için TürkNet'e başvurup evrakları kargoladım, 15 Şubat'ta kargoladım, 28 Şubat'ta bağlantı geldi. Şu anda sorunsuz Türk Telekom'la aynı değerlerde kullanıyorum.

Demek ki neymiş, bataklık değilmiş, girdim girdim çıktım Kapatırken gayet kolaydı benim süreçler, 1 ay bedava kullanıp kapattım hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 8 Mart 2019; 9:19:14 >

• İşte Türknette neden canlı destek yok anlayabildiniz mi?
    Türknetle sorun yaşayanlar ile ilgili konu varken,adam ayrı bir konu açıyor.Beni hemen duysunlar,cevap versinler,derdimi dinlesinler.
    Türknet ayrı bir konu açmana müsade etmiyor.kaydını bırak,cevabını bekle.Bu durumdan rahatsız olanlar gitsin derdini dinlediğinizi sandığınız tt ye,sol'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

Turknet yerine netspeed millenicom gibi alternatiflere bakın de netspeed tavsiye ederim
    Hocam her yerde dillendirmeyin yav. Sonra bunlar da bozacak. İnternetsiz kalacağız.
  • turkneti ilk kez kullanan biri olarak,evet müşteri hizmetleri sorunlu ama onun dışında kota akn gibi zırvalıkların olmayışı ,fiyatının uygun olması ve ev telefonunuda kullanabilmem gibi özellikleri öne geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

%25 indirimi nasıl alıyoruz
    Hat babamın üstüne hocam kendisinin de engelli kartı olduğu için oradan geliyor.
  • bu isler turknet e 1 2 beden buyukmus anlasildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TürkNet kullanan biri olarak şunları söyleyebilirim; Türk Telekom alt yapısında olmama rağmen TürkNet, Türk Telekom alt yapısını kullanarak bana Türk Telekom'dan daha iyi hizmet verdi, ve kullandığım 4 ay boyunca en ufak internet problemi yaşamadım. Ancak iş müşteri temsilciliğine gelecek olursa hayatımda gördüğüm en kötü müşteri hizmetleri olabilir çünkü kolay kolay ulaşamıyorsunuz.
  • Bende böyle yorumları okuyarak dedim lanet olsun ne seçtim yandık bittik felan diye stress oldum

Yaşadığım tek olay,
    TürkTelekom'dan gelen adamlar kabloyu bağlamadan gitti. Bende TTye twitterdan yazdım adamınız aradı telefonu kapattı gitti. kabloyu bağlamadı madem alt yapı satıyorsunuz bu sorun sizi bağlar dedim .. 10DK sonra o adam geri geldi yana yakıla kapıya kadar çıkmış.. kablomu bina girişinde bağladı ve gitti.

TT'de 12Mbps üstüne çıkamıyordum, hat 80Mbps çıkmasına rağme. Şuan 36500 değerinde bağlantı hızı alıyorum. toplam hat değerim 81800.

Türknet şöyledir böyledir derken bir daha düşünün adamlar alt yapıyı TT'den alıyor sorunların hepsi tt kaynaklı.

internete doydum yeminlen... şuan 100Mbps alsam 60'a sabitlesemmi diyorum :))
  • Ahah adam 25 mbit bile olmayan internetine sadece 105 lira yazmış.
    Tt denen kan emici, övülecek en son firma bile değildir. 2 dk bile kullanmadığım internet için başıma gelenleri anlatsam sayfa sayfa saçmalık çıkar.
    Müşteri hizmetleri olmaması bir eksidir ama kesinlikle vazgeçirecek bir kriter değildir. Telefonda birine bağlanınca sanki herşey dört dörtlük ilerliyor...
    Hele ki bu çağda o kadar alternatif firma varken 2 yıl taahhüt vermek hiç akıl işi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknetten memnunum. Superonline ve ttnet ten kurtardığı için teşekkürler Turknet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Türk net çalışanı mısınız ?

Türk Telekom müşterisi olmayan vatandaşın bağlantısı kopsa bile TT alakalı diyemezsiniz. Adamlar TürkNet den hizmet alıyorsa problem Türk Telekom bile olsa Türknet sorumludur. Her firma sorumluluk alanını bilmelidir.
    Boş boş sallama kardeşim. Neyi Türknet sorumlu. Bilmeden etmeden sıkmayın şu forumlarda ya. Sizin gibi bilgisiz tonla insan bu bilgileri internete döküp duruyor.

Türknet sorumlu olduğu alanlar farklı TT farklı. Deneyimledim, görüştüm. Adam sokakta ki kabloya dokunamaz, dokundurmuyor TT. Türknet sorunu TT bildiriyor, TT de yaparsa. TT CEO suna msj atıyorsun kıçında pervane oluyor TT. Sorumsuz çalışan profili işte.

Sende bunlardan habersiz kalkıp forumlarda Türknet yapacak edecek bilmem ne. Kolay mı adam yapsın etsin, oldu canım. Her kafasına esen gitsin santralde takılsın, sokakta ki fiber dolabına girsin. Kedi mi bunlar?

Emin olmadığın yada yaşadığın tecrübeleri genelleme bazında forumda paylaşma, zaten memleket cahil birde peşinden adam götürüyorsun. Varsa bilgin emin olduğun öyle yaz çiz.

Tutturmuşsunuz Türknet kötü bataklık vs. Türknet dışı kim veriyor sana 20-30 MB upload? TT mi? TT hizmet veriyormuş. TT basarsan 200 tl ücreti teknik destek hizmet verir tabi. Bak bakim sınırsız TT paketleri ne kadar. Süperonline ne kadar? KabloTV ne kadar?

İşiniz gücünüz sorun yaşadınız mı firmaya çamur atmak. Senin yaşadığın deneyimler genelleme sayılamaz, paylaşabilirsin elbette, bunları yaşadım ben dersin, eyvallah sonuna kadar okuruz da kardeşim millete resmen gaz veriyorsun.

Türknet çalışanı da değilim, sormadan yazayım. Ben firma fanı olmam asla ama bu ülkede sınırsız internet ve yüksek upload veren firma TÜRKNET kardeşim. Kat etmesi gereken yol var mıdır, kesinlikle vardır ama onu da zamana bırakacaksın. Adam daha yeni yeni bir şeyleri devreye sokuyor.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    guest i açık yaparsın her kullanıcıya bi kullanıcı adı şifre verirsin hangi IP adresinden yapılmışsa o IP adresini kim kullanmıssa ona yönlendirirsin
  • FETÖ'den veya Devlet Büyüklerine hakaretten evini bastıklarında her şey için çok geç olur. Derdinizi anlatana kadar 1 - 2 hafta zaman geçer o süreç içerisinde de mimlenmiş olursunuz...

Bu duruma ek olarak DSL hatları kişiye aittir toplu kullanımı dağıtımı yasaktır.

Tutuklanmak,İfadeye çağrılmak bile insanın pskolojisini bozacaktır.
  • Arkadaşını getir kampanyası ile 10 kişiyi Turknetli yaptım. Ayrıca tavsiyemle Turknetli olan 2 kişi daha var. Yani toplamda 13 kişi turknetliyiz.

2 kişide şimdiye kadar uzun süreli sorun yaşadım ikiside ttnet altyapısı ile alakalıydı. O zamanlar ttnet personeli diğer servis sağlayıcı arızalarına önem vermeyip işi savsaklıyorlardı. Mutlaka münferit sorunlar yaşayanlar çıkacaktır her kurum ile ilgili. Ama işin özünde cidden o fiyata alabileceğiniz en iyi firma TURKNET tir.
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    TÜRKNET veya farklı bir firmadan hizmet alıyorsunuz, Sıkıtı Türk Telekom'da bile olsa Türk Telekom'a siz bir şey diyemezsiniz. Hizmet aldığınız firma gerekli prosedürleri uygulayarak Türk Telekom ve Saha ekipleri ile sıkıntıyı gidermek zorundadır.Siz doğrudan Türk Telekom müşterisi değilsiniz. Türk Telekom ile aradaki bağı mütabakatı sağlayacak olan sizin hizmet aldığınız firmalardır.
  • Turkneti 2 yila yakindir kullaniyorum. Altyapi turktelekom zaten bir ariza olunca turktelekomun adami geliyor. Bir sorun olunca musteri hizmetlerini aramiyorum online islemlerden ariza kaydi aciyorum. Buyuk bir sorun yasamadim bir ara kopma yapiyodu hizi dusurduler tekrar etmedi sonra hiz da artmis eski hiza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten turknet pişmanlıktır. Bir aralar iyiydi müşteri hizmetlerine falan bağlanılabiliyordu. Zamanla ne yetkili biriyle konuşabildim ne de adam gibi kopmayan bir internet kullanabildim. 1 hafta önce netspeede geçtim umarım bunlarda şımarmazlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

TÜRKNET veya farklı bir firmadan hizmet alıyorsunuz, Sıkıtı Türk Telekom'da bile olsa Türk Telekom'a siz bir şey diyemezsiniz. Hizmet aldığınız firma gerekli prosedürleri uygulayarak Türk Telekom ve Saha ekipleri ile sıkıntıyı gidermek zorundadır.Siz doğrudan Türk Telekom müşterisi değilsiniz. Türk Telekom ile aradaki bağı mütabakatı sağlayacak olan sizin hizmet aldığınız firmalardır.
    Ben de diyorum ki, o bağlantıyı zaten Türknet sağlıyor. Türk Telekom çalışanı işini sallıyor, ceo yazınca üstüne düşüyor. Bizim evin önünde ki kablo arızalıydı kim değişecek bunu? Türknet mi telekom mu? Tabi ki Telekom gelip yeniledi. Nasıl? Ceo yazınca oldu. Sen telekom hizmetlerini ara da getir değiştir bakalım değiştirebiliyor musun?

Bu dediğimi deneyebilirsin. Sorun varmış gibi Telekomu ara bakalım ne olacak. Birde ceo yaz bakalım nasıl çözülecek. Adamların iş yapma şekli bile kafadaki adamın talebiyle oluyor. Türknet de ceo yazacak değil herhalde.

+ olarak ekleme de yapayım. Demişsiniz ya Telekoma bir şey diyemezsiniz, ben telekomu aradığımda alt yapı sizin sizin ilgilenmeniz gerekiyor dediğimde evet biz bakacağız dedi. Sorumluluk paylaşımları var adamların. Türknet Telekom'a kira veriyor. Kiracı hatta bakmaz, sahibi bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 8 Mart 2019; 10:36:37 >

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    o zaman evinize misafirliğe gelen kişilerede wifi şifrenizi paylaşmayın :)
  • Ben türknete geçeli bir yıl oldu.Abone olurken sadece yazışmalarla mıhatap oldum.Sorumda oldu ama hemen çözdüler.Superonline,ttnet,smileadsl kazık üstüne kazık attı bana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.