Şimdi Ara

Türknet Bataklıktır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
12.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuların rakip firma çalışanları tarafından açıldığını düşünüyorum.
    4 kişiyi davet ettim hiç birinde sorun yok, onların davet ettiklerinde de sorun yok.

Türknet Bataklıktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi durumunuz ne durumda bilmiyorum ama taahhütunuz bittiğinde maceraya gerek duyabilirsiniz.

İki katı fiyat çekiyorlar.

• Bir yılı aşkın süredir kullanıyorum ve turknet ten gayet memnunum. Arkadaşını getir kampanyası ile abimin evine baglattim 1 ay bedavada kullandim. Hatta abimin eve bağlantı sağlanamadı diye 2 hafta adamların başının etini yedim meger bizim modem bozulmuş ordada bi rezil oldum))) gayet memnunum tavsiyemdir bosuna kazik yemeyin arkadaslar hatta 4 gozle bekliyorum adamlar mobil isinede girsin hat falan cikarsin diye

• Kimsenin yorumunu okumadan şunu yazıp çıkıyorum;
    2 aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. 86 mbps altyapı hizimdan 84mbps speedtest hızı alıyorum. Benim için turknet hayattır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türktelekom iyidir diye bir laf çıkmadı ağızımdan. Türknette oluşabilecek ve oluşan hataları anlatıyorum. Şikayetvar dan da bakabilirsiniz. Daha tüm yaşadığım problemi anlatmadım bile sizlere.

• Markayı karalamayin boşuna kendi beceriksizliğiniz herşey ben açarken kargo süresi hariç 1 günde açtım iptal ederken 2 gün sürdü dilekçeyi istedikleri gibi yazın gönderin herşey olması gerektiği gibi oluyor 1 ay kullandım müşteri hizmetleri yok sıkıntı oluyor diye netspeed e geçtim iptal dilekçe mi gönderdikten sonra ertesi gün iptal oldu hat.

• samtual kullanıcısına yanıt
    2 haftadır aktivasyon sürecindeyiz kendileriyle ayrıca Türk Telekom müşterilerin milli değerlerini sömüren bir firma. Turkcell için çalışabilirim gerçekten sağlam bir firma ve insanları kullanmak için bir şey yapmıyor. İnsanlar kullansın diye bir şeyler yapıyor. Keşke her yerde superonline alt yapısı olsa.

• Dilekçeyi istedikleri gibi yazdım gönderdim. Bi onay istediler sesli. Sonradan dilekçede hata var dediler. Sonra yanlışlık olmuş hata yok bizim arkadaşların dikkatsizliği dediler. Arşivlemiiler birde bakmadan sonra arşivden çıkmasını bekledik. Sonra tekrar hata var dediler. Ben yeniden kargolayım dedim yok kargolamayın hata yok dediler. Ertesi gün tekrar hata var dediler hala bekliyorum. Arayanlarında aradıklarımında tek yetkisi destek talebi oluşturmak.

• ttnetten geçtim evrakları yolladıktan 3 gün sonra internetim hemen ttnetten turknete geçti bana sadece modeme turknet şifremi girmek kaldı.

TTnet'te 24 mbps olan hızı hiçbir zaman alamadım ama bunda 30 u aşağı kolay kolay düşmedi

müşteri hizmetleri desteğine çok az gerek duydum onda da destek kaydı açtım ertesi gün ya da 2. gün çözüme kavuştum.

ayrıca taşındım hattı nakil yaptım, cumartesi günü online işlemlerden işlemi yaptım pazartesi yeni binaya sinyali verdiler ben bağlantılarda hata yaptığım için sorun oldu destek kaydı açtım ekip geldi sorunu çözdü

altyapım 135 mbps destekliyor bende 15 tl farkla 100 mbit istedim ancak telekomun izin vermedi binada fiber hat birde eski analog kutu var benim haricimde herkes ttnet fiberde ama benle aynı hızı daha pahalıya kullanıyorlar

Şimdi Türk milletinin asıl sorunu bir marka kurum (vs vs vs diye uzatabiliriz) sorun yaşadığında sanki herkes aynı sorunu yaşayacakmış dimi markayı kötülüyorlar

sizin gibi sorun yaşayanlar elbet vardır ki aynısı diğer firmalar içinde geçerli

dsmartta kullandım 2 sene sıkıntı yaşamadım

diyeceğim o ki kullanmak isteyen altyapısını ttnetten baksın eğer altyapı ttnet tarafında iyiyse zaten sorun yaşama ihtimaliniz yok gibi ama altyapı kötüyse ttnet bile alsanız sorun yaşarsınız

turknet için demiyorum diğer firmalar içinde geçerli alın deneyin taahhüt yok iptal edin

Yol yordam bilirseniz işinizi çok rahat halledersiniz

• Mekhanik kullanıcısına yanıt
    Öncesinde de kullandığımda bende açma ve kapama hariç çok memnundum ancak bu sefer böyle bir şeyler oluyor.

• Pajalusta kullanıcısına yanıt
    Normalde gelende türktelekom ekibi zaten ilk geldiklerinde para alamadıkları için o şekilde davranırlar. Türknetin kendi ekibi yok.

• miscrowt kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ankaradada tekirdağdada türk telekom ekibi değildi kendi ekibi derken şöyle bi durum var atıyorum o şehirde bi internet işi yapan veya elektronikçi tarzı dükkanlarla anlaşıyolar galiba onlar geliyo ve çok amatörler onların halledemediği bağlantıyı 2 sindede türk telekom ekipleri 5-10 dkda bağlantıyı kurdular
  • Turk Net'e verdiğim her kiruş helali hoş olsun.

• Ben 2 yıldır kullanıyorum 35 mbs olan paketi, hiçbir sorun yaşamadım. Referans olduğum 3 kişi var onlarda bir sorun yaşamadılar. Hatta dayıma TTNet bağlatmak istedik bize 8 mbs hız verdiler. Bir de turknet e bakalım dedik adamlar aynı altyapıya 16 mbs açarız dediler. Açtırdık speedrest olsun idm olsun 14 mbs civarın verdi hızı. Demem o ki bulunduğunuz yerde en iyi hizmet verene geçin. Turknet candır benim için.

• Ben şahsen başlarda akk kaldırma olayından dolayı destekliyordum fakat arkadaşını getir kampayası ile 2 kişi getirdim birinin hattı açılmadığı gibi diğer getirdiğim arkadaşım evinde 4 aydır bir telefon arızasını gideremediler. Evde babaanne olduğu için gittiler ona cep telefonu almak zorunda kaldılar.

Benim sorunum ise daha dramatik... Normalde yapa ile 10 mbps aldığım internet bir gece 3 mb mbps'e düştü. Aynı hafta saha dolabımız yenilendi ve sokağımıza VDSL 2 geldi. 3 ay boyunca 7 defa tt saha ekibi yolladılar. TT ekibi kabloda veya dairede sıkıntı yok sorun Turknette dediler. Ortak veritabanında VDSL ile 80 mbps alabiliyor gözüküyorum ve port sorgulamasında boş vdsl portu var olarak gözüküyordu. Ayrıca TT müşterisi alt komşum TT ADSL ile bile 13 mbps hız alıyordu. Defalarca problemi bildirmeme rağmen ne adsl olan hattımdaki sorunum çözüldü nede geçiş talebi yapmama rağmen santrale uzaksınız (107 metre gözüküyor sorgulamada) diye vdsl verildi. Ya bu böyle değil saha ekipleri ve ortak veritabanı tam tersini söylüyor desemde teknik bir açıklama yapmadılar. Birader eskiden 10 verebildiğiniz yer nasıl şimdi en fazla 3 alıyor diyorum otomatik mesaj geliyor. Tüm bu işlemler 3 aydır devam ettiğinden boş vdsl protuda kalmadı.

Şimdi ben ne Turknete rezil bir firma desem haksız mıyım ? Sorunsuz kullanan mutlaka vardır lakin ben bu firmadan sıkıldım beni sinir harbi geçirtiyor. Kullanmak isteyenleri tevşik ederdim şimdi uyarıyorum.

Yaktın bizi Turknet...

İsteyene destek bildirimlerini konuşmalarını atarım...

• byhackermstf kullanıcısına yanıt
    Ben gecmeyi dusunuyorum ama o aktivasyon ucretini düşünüyorum

• Gecen sene sorunsuz kullandim yilbasindan beri verim alamiyorum hizlar yerde sürünüyor 35 mbit pakette 6-8 mbit oluyordu 100
    Mbit e gectim 20 mbitlere cikardilar ki hattim 150 mbps destekliyor

• Turknet abonesiyim

Diyarbkır gaziler semti

İndirme: 75 mb Gönderme: 4 mb VDSL2

1000 Dk her yöne bedava telefon

Hepsi 80 tl

Ben çok memnunum. Sıkıntısız kullanıyorum.
  • miscrowt kullanıcısına yanıt
    Neden iptal etmeye uğraşıyorsunuz ki hocam? Portunuzu kaybetme riskiniz de var bu şekilde. Arayın geçmek istediğiniz sağlayıcıyı, geçmek istiyorum deyin. İptalle vs. uğraşmayın.
  • İptal etmeye çalışmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.