Şimdi Ara

Türknet Bataklıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
12.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kere içine girince çıkamazsın. Girerken bile sana sorunlar yaşatır. Ne yetkili birisine ulaşabilirsin nede destek talebine zamanında dönerler. Bir hata falan yaşarsan 1 ay kafadan internet yok. Ha bunlara rağmen kotasız, taahhütsüz ve yüksek hızda ucuz internet verdiği zamanlar olabiliyor. Açarken 2 3 hafta kapatırken 3 ay uğraştım.

• 1 işyeri 4 hane olmak üzere 5 farklı adreste turknet kullanıyoruz. Sizin dediğiniz gibi ne sıfırdan bağlantıda, ne başka bir sağlayıcıdan turknet'e geçerken ne de iptal'de sizin dediğiniz şeylerin hiçbirini yaşamadık.
    - Sorun yaşamış olabilirsiniz ama bu tüm abonelerde aynı olacak diye birşey yok. Bu şirketi eleştirirken bence biraz daha yapıcı olun.
    - bu sözümde mevcut TTNet kullanan abonelere!
    Tahahhut surenizin sonunda size %50 zamlı teklifi sunsunlar o zaman da böyle inşallah TTNet çok iyi yaw arayınca hemen telefona çıkıyorlar dersiniz.
    Canı yanan buraya gelip turknet'e küreliyor. Sizin yaşadığınız problemlerin %90 TT kaynaklı.
    türkneke geçmek istemiştim, aradığımda pat diye birileri çıktı. neyse belgeleri vs. hazırladım aklıma imza ile ilgili bir soru geldi, hemen müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek istedim. fakat o da ne? karşıma kimse çıkmıyor! birkaç kere aradım, baktım olmuyor ve ben de vazgeçtim. ttnet'e geri döndüm.

sonra beni arıyorlar neden vazgeçtim diye. dedim arayınca kimseye ulaşamayacaksam ne anlamı var ki size geçmemin? ttnet evet sorunlu ve fiyatı yüksek ama aradığım anda biri ile, canlı biri ile, görüşebiliyorum. evet sebebi sadece bu!
    Boş boş sallama kardeşim. Neyi Türknet sorumlu. Bilmeden etmeden sıkmayın şu forumlarda ya. Sizin gibi bilgisiz tonla insan bu bilgileri internete döküp duruyor.

Türknet sorumlu olduğu alanlar farklı TT farklı. Deneyimledim, görüştüm. Adam sokakta ki kabloya dokunamaz, dokundurmuyor TT. Türknet sorunu TT bildiriyor, TT de yaparsa. TT CEO suna msj atıyorsun kıçında pervane oluyor TT. Sorumsuz çalışan profili işte.

Sende bunlardan habersiz kalkıp forumlarda Türknet yapacak edecek bilmem ne. Kolay mı adam yapsın etsin, oldu canım. Her kafasına esen gitsin santralde takılsın, sokakta ki fiber dolabına girsin. Kedi mi bunlar?

Emin olmadığın yada yaşadığın tecrübeleri genelleme bazında forumda paylaşma, zaten memleket cahil birde peşinden adam götürüyorsun. Varsa bilgin emin olduğun öyle yaz çiz.

Tutturmuşsunuz Türknet kötü bataklık vs. Türknet dışı kim veriyor sana 20-30 MB upload? TT mi? TT hizmet veriyormuş. TT basarsan 200 tl ücreti teknik destek hizmet verir tabi. Bak bakim sınırsız TT paketleri ne kadar. Süperonline ne kadar? KabloTV ne kadar?

İşiniz gücünüz sorun yaşadınız mı firmaya çamur atmak. Senin yaşadığın deneyimler genelleme sayılamaz, paylaşabilirsin elbette, bunları yaşadım ben dersin, eyvallah sonuna kadar okuruz da kardeşim millete resmen gaz veriyorsun.

Türknet çalışanı da değilim, sormadan yazayım. Ben firma fanı olmam asla ama bu ülkede sınırsız internet ve yüksek upload veren firma TÜRKNET kardeşim. Kat etmesi gereken yol var mıdır, kesinlikle vardır ama onu da zamana bırakacaksın. Adam daha yeni yeni bir şeyleri devreye sokuyor.
  • Türk Telekom iyidir kullanıyorum fiyat yüksek ama hemen müşteri desteği geliyor veya en kötü facebookdan yazarsam ertesi gün bana ulaşıp yardım ediyorlar.
  • türkneke geçmek istemiştim, aradığımda pat diye birileri çıktı. neyse belgeleri vs. hazırladım aklıma imza ile ilgili bir soru geldi, hemen müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek istedim. fakat o da ne? karşıma kimse çıkmıyor! birkaç kere aradım, baktım olmuyor ve ben de vazgeçtim. ttnet'e geri döndüm.

sonra beni arıyorlar neden vazgeçtim diye. dedim arayınca kimseye ulaşamayacaksam ne anlamı var ki size geçmemin? ttnet evet sorunlu ve fiyatı yüksek ama aradığım anda biri ile, canlı biri ile, görüşebiliyorum. evet sebebi sadece bu!
  • aresblade kullanıcısına yanıt
    http://turk.net/iletisim/

TurkNet Çağrı Merkezi : 0212 703 43 71

Teknik konular hariç buradan yardımcı oluyorlar bir de aktivasyon sürecinde 8081 li numaradan yardımcı olmaları lazım.

Neyse hayırlısı olsun iyi kullanımlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 işyeri 4 hane olmak üzere 5 farklı adreste turknet kullanıyoruz. Sizin dediğiniz gibi ne sıfırdan bağlantıda, ne başka bir sağlayıcıdan turknet'e geçerken ne de iptal'de sizin dediğiniz şeylerin hiçbirini yaşamadık.
    - Sorun yaşamış olabilirsiniz ama bu tüm abonelerde aynı olacak diye birşey yok. Bu şirketi eleştirirken bence biraz daha yapıcı olun.
    Tahahhut surenizin sonunda size %50 zamlı teklifi sunsunlar o zaman da böyle inşallah TTNet çok iyi yaw arayınca hemen telefona çıkıyorlar dersiniz.
    Canı yanan buraya gelip turknet'e küreliyor. Sizin yaşadığınız problemlerin %90 TT kaynaklı.

• Vodafone netfiber kullaniyorm 24mb 58tl 2inci 12ay 72tl olcak 24ay 65tl hesabima göre gayet iyi fiyat

• mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Türk net çalışanı mısınız ?

Türk Telekom müşterisi olmayan vatandaşın bağlantısı kopsa bile TT alakalı diyemezsiniz. Adamlar TürkNet den hizmet alıyorsa problem Türk Telekom bile olsa Türknet sorumludur. Her firma sorumluluk alanını bilmelidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknet Pişmanlığı
    3 ay önce açıldı
    Türknet gezgin internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Türk net çalışanı mısınız ?

Türk Telekom müşterisi olmayan vatandaşın bağlantısı kopsa bile TT alakalı diyemezsiniz. Adamlar TürkNet den hizmet alıyorsa problem Türk Telekom bile olsa Türknet sorumludur. Her firma sorumluluk alanını bilmelidir.
    Kendisi %1 şanslı kullanıcıdan herhalde.Azınlıkta olan kendisi.
  • 4 ay önce bende bir ara düşünmüştüm türkneti lakin sırf müşteri hizmetlerimin olmayışı beni korkuttu. Millenicoma geçtim şuanlık memnunun, ilk kuruluşta tansiyonlar biraz Yükselsede şuan sorunsuz devam ediyoruz

• Müşteri hizmetleri yok, doğru düzgün yaptıkları hicbir şey yok.

• Yaklaşıl 4-5 ay kullandım son 2 ay en az 10 tane destek kaydı bıraktım gelen türk telekom teknik servisi türknetten kaynaklı biz birşey yapamayız mecburiyetten geliyoruz gibi cümleler kurmuştu 140 tl çöpe gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende yeni başladım kullanmaya.Gerçekten müsteri hizmetlerine ulaşilmiyor.En iyisi online şikayet yazmak.Yinede diğer dolandırıcılardan iyidir.Zorla yüksek fiyattan 2 yıl taahhüt isteyen açgözlüler yerine bunu tercih ettim.Kullanmak istemiyosan ödeme yapma durdur.Zorla kullan demiyorlar.

• Açıkçası ben de bu internet servis sağlayıcıların rezilliğine tanık olduktan sonra Türk Telekom ile devam ediyorum. Çok memnun olduğum söylenemez ama en azından kötünün iyisi Türk Telekom.
  • Turknet yerine netspeed millenicom gibi alternatiflere bakın de netspeed tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

1 işyeri 4 hane olmak üzere 5 farklı adreste turknet kullanıyoruz. Sizin dediğiniz gibi ne sıfırdan bağlantıda, ne başka bir sağlayıcıdan turknet'e geçerken ne de iptal'de sizin dediğiniz şeylerin hiçbirini yaşamadık.
    Sorunun kaynağı müşteri bağlamaz adam turknetten hizmet alıyorsa müşterinin muhatabı turknet
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    taahhüt süresi bitince yeni taahhüt yapıyorlar öyle zamlı teklif falan da yok? yaklaşık 10 yıldır ttnet kullanıyorum hem de 3 ayrı yerde aynı anda. adamlar ya aynı gün yada ertesi gün geliyorlar en ufak bir sorun da. ayrıca TTNet çok iyi yaw telefonla arayınca hemen çıkıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom iyidir lafına 15 20 dk güldüm sağol hocam
  • Türk.net'in hizmetinden ben şuan çok memnunum pingim hızım vesaire hepsi çok iyi.
    Ancak müşteri hizmetleri yok diye destek bileti açın diyorlar destek biletinede 2 günde cevap veriyorlar. o zaman ne anladık destek'den en azından müşteriye desteği kısa sürede verseler iyi olacak.
  • Bir firma, rakiplerinden hızlı ve ucuz internet veriyorsa bazı dezavantajlara sahiptir. Forumdan ve çevremden anladığım kadarıyla, müşteri hizmetleri yeterli veya kaliteli hizmet veremiyor yada herkese aynı oranda yetişemiyor.

Fakat her firmanın memnun ve memnun olmayan müşterileri var, ben şirkette Türk telekom kullanıyorum, fakat evimde Turkcell kullanıyorum. Çünkü her firmanın iyi hizmet verdiği veremediği bölgeler var.

O sebeple bulunduğunuz bölgedeki insanların görüşlerini alın, kesinlikle daha iyi hizmet alacağınız bir firma bulursunuz. Hepsi mükemmel değil...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.