Şimdi Ara

Türknet Bataklıktır (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
12.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acheron34

Son yorumunuza göre cevap verdim.
    yanlış anladığımı sanmıyorum. Kimle sözleşme imzaladıysam sorumlu o diyorsunuz.
    Bende diyorum ki sözleşmede öyle yazmıyor aslında. siz aslında sadece türknet ile sözleşme imzalamadınız.
    Onu demeye çalışıyorum.

Alıntıları Göster
    bende kablonet var zaten... Madem dediğiniz gibi o zaman benim kriterlerime göre Türknet'le hiç sözleşme imzalanmaz.

Ayrıca eğer her sorunda TTnet kartını kullanacaklarsa ciddiye almaya bile değmeyecek, gereksiz bir firmadır benim nazarımda...

• Dur bakalım hele daha yeni bağlatıyorum eve 😀 her dakika arıyorlar 3-4 gündür 20 mail attılar başvuru oldu belge geldi vs vs diye. Taahhütsüz değil mi ayrıca ? memnun kalmadığında iptal edilmiyor mu yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

bende kablonet var zaten... Madem dediğiniz gibi o zaman benim kriterlerime göre Türknet'le hiç sözleşme imzalanmaz.

Ayrıca eğer her sorunda TTnet kartını kullanacaklarsa ciddiye almaya bile değmeyecek, gereksiz bir firmadır benim nazarımda...

Alıntıları Göster
    Her sorunda kullanmıyorlar.
    Ben de sorun yaşadım. online ilettim. telefonla geri dönüp konuyu bu şekilde açıkladılar ama sorunuda çözdüler. Yani ttnet kartını kullanıp sen ne yaparsan yap demiyor firma.
    Kullanmadınız bir firma için eleştirisel ve kötüleme amaçlı yorum yapmak ne kadar doğru bilemedim.

Ayrıca müşterileri ile yıllık toplantı yapan tek firmadır.
    bunuda bu platformda duyurur ve gelmek isteyenleri çağırırlar.
    Yani müşteri memnuniyeti odaklı olmaya çalışıyorlar. Yapıp yapamadıkları tartışılır.

Bilginize.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, kullanıcılarımız bize istedikleri zaman kolay bir şekilde ulaşabiliyorlar. Biz teknoloji çağına ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bir çağrı merkezi düşünün. Arıyorsunuz ve bir agent size bağlanıp konuşması için kuyrukta bekliyorsunuz. Daha sonra sizinle sözlü olarak iletişime geçiyor ancak sorununuz anlık çözülmüyor. Çağdır merkezi çalışanları sorunu çözüme ulaştırmak yerine direkt olarak işin uzmanlarına durumu iletiyordu. Biz geliştirdiğimiz OİM, MOİM ve IVR sesli yanıt sistemlerimizle bir çağrı merkezi agent'ının yaptığı işlemleri akıllı sistemimize yaptırıyoruz. Daha sonra kullanıcılarımızın bize ilettiği sorunu ve şikayeti ilgili ekip arkadaşlarımın üzerine atanıyor ve hemen incelemelere başlanıyor. Aranması gereken durumlarda kullanıcılarımız aranarak sözlü olarak iletişime geçiliyor.

Ek olarak bize de tüm sosyal medya mecralarından ulaşabilirsiniz. İyi forumlar.

• Turknet kullanıyorum 35mbite 65tl veriyorum. Problemim yok, derdim yok.

TTNETE geçip 35mbit sınırsız için 120tl ödemek mi? enayi değilim, Teşekkürler.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde Telekom sektörününü tekeli TT firmasıdır. Bunu sizde biliyorsunuz. Sorun kaynağı TT ise kullanıcılarımıza biz bu durumu söyleyebiliyoruz. Çünkü ortak altyapı olduğu için bu sorunu sadece bizde yaşamayacaktı. X, Y, Z firması da olsa eğer bulunduğu bölgede bir genel arıza varsa sorun yaşayacaktır. Elbette bu sürede sorumlu olan taraf bağlı olduğunuz İSS tarafıdır. Bu durumda da biz elimizden geldiği kadar yaşanılan sorunu kısa sürede çözüme ulaştırmak için gerekli işlemleriniz arka planda yapıyoruz.
  • buraky07 B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bir sorun yaşamanız durumunda bize direkt olarak OİM, MOİM veya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden kayıt açmanız yeterli olacaktır. Arkadaşlarım en kısa süre içerisinde size geri dönüş yaparak yardımcı olmaya çalışacaklardır. Evet dediğinizde haklısınız. Tüm kullanıcılarımıza bu özgürlüğü sunuyoruz. Eğer bizden ve vermiş olduğumuz hizmetten memnun kalmayan tüm kullanıcılarımız hizmetlerini ek bir ücret ödemeden iptal ettirebilir. Biz verdiğimiz hizmete ve kendimize güveniyoruz. Her geçen gün bu güzel aileyi genişletiyoruz. Size de bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi kullanımlar
  • 1.5 yıl olacak Türknet te ne reklamını yaparım ne de başka birşey babamın oğlu değil ticari kuruluş sonuçta benim paramı yiyorlar.

Ama 1.5 yıldır 1-2 hız düşmesi hariç hiçbir sorun yaşamadım fazlasıyla da memnunum bu şekilde devam ederler bide şu ip sabitleme olayının fiyatını düşürürlerse çok mutlu olurum
  • Turknet kullanmaya başladığımdan beridir tek bir sorun dahi yaşamadım, bağlantımın gittiği geldiği de olmadı. Turktelekom un 16mbi den fazla veremeyiz hattınız bizim binaya uzak dediği yere 55mbit internet verdiler ve kota konusunda da çok daha iyi diğer internet servis sağlayıcılarına göre. İnşallah arkadaşın sorununu hızlıca çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzeyfe -- 8 Mart 2019; 13:44:42 >
  • yucelugr kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, nokta atışı yapmışsınız Hızınız ışık hızından biraz düşük sanırım Sorunsuz kullanımlar dileriz
  • miscrowt kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, iptal konusunda eğer hala gerçekleşmediyse ben size yardımcı olmaya çalışacağım. Hizmetinizin aktivasyon süresinin neden bu kadar uzun sürdüğünü arka planda inceleyeceğim. Rica etsem tüm sürecinizi bana PM üzerinden müşteri numaranızla veya sistem üzerinde kayıt olan GSM numaranızla birlikte iletir misiniz?
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, teşekkür ederiz İyi kullanımlar.
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    Selamlar, yanlış hatırlamıyorsam sizinle PM üzerinden iletişim içerisindeydim. Ancak konuşmalarımızı göremiyorum. Diğer kullanıcılarımızla yoğun olarak oradan iletişim kurduğum için sayfanın çok altlarında kaldı sanırım. Rica etsem bana bu durumu tekrar PM üzerinden müşteri numaranızla birlikte iletir misiniz?
  • Bir çok firmada sorun yaşayıp, türknete geçtim, neredeyse sıfır bağlantı sorunu yaşıyorum.
    Hızı TTnetin üstüne bile çıktı.
    Kardeşim, onun arkadaşları ve kendi arkadaşlarımı türknete geçirdik, daha sorun yaşayan yok.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerden Yetkili birisinin bana ulaşmasını talep ettim. Yetkili birisi benle iletişime geçti ve 1 haftadır uğraştığım şeyi tek seferde halletti çünkü yetkisi vardı ve arşivden dosyanın çıkmasını talep etmiyordu kendisi direk çıkarıyordu. Bu şekilde yetki verilse müşteri hizmetlerine yeter. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan herkes müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor demiş hahahahahaha adamlar size bizim 7/24 müşteri hizmetimiz mi var dedi böyle bir şey idda etmedi ki.

Bu arada benim de internet 5 aydır ilk defa sorunlu bugün

Hayır anlamadığım şey adamlarda taahhüt yok bişi yok sektir git kardeşim nereye gidiyorsan hahahah ne zavallı yıkık adamlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 8 Mart 2019; 14:5:9 >
  • nazmiFRT34 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, sizi aramızda görmüş olduğumuza sevindik Bizde de uzun seneler sorunsuz bir şekilde kullanım gerçekleştirmenizi umuyoruz. İyi kullanımlar dileriz
  • Cok iyi degil ama kazikçı TTNet den cok daha iyidir

• politiks kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bizi tercih ettiğiniz için biz size teşekkür ederiz. İyi kullanımlar
  • Sizleri, YAPA altyapısında olmayan, standart telekomun vdsl2 altyapısında olan 35 mbps internetim ile çektiğim amatör video ile başbaşa bırakıyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.