Bayrampaşa Kartaltepe mahallesinde yaklaşık 6 ay önce başlayan gigafiber çalışmaları durdu malesef. İlk 3 ay oldukça hızlı bir şekilde Kartaltepe mahallesinin kenar sokaklarının tümüne yaklaşık 30-35 sokağa gigafiber döşeyip aktif hale getirdiler.(Bu arada bu sokakların %80 'inde telekomun fiberi vardı) Kartaltepe mahallesi tam ortası olan 7-8 mahalleye kablolar 3 ay önce döşenmesi rağmen hala kutular takılmadı ve gigafiber aktif hale gelmedi malesef. En son 2,5 ay önce ekipleri sahadaydı ancak 2,5 aydır hiç uğrayan yok tek bir çivi takılmadı kablolar dolanmış halde sarkıyor duvarlardan.( Bu arada bu sona kalan hiç bir sokakta telekomun fiberi yok) Neden çalışmalar durdu malesef bilgi alabileceğimiz bir merci de yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih2034 -- 21 Ağustos 2021; 1:46:36 > |
Türknet Bayrampaşa Kartaltepe Beyazlale Sokakta bir türlü aktif hale gelemedi
-
-
Bende de durum böyle türknet desteğe yazdığımda belediyeden izin beklediklerini söylediler. Ardından hizmet vermeye başlayacağız diyorlar.
-
Benim mahallede de öyle oldu mart 2020 de başladılar yarım kaldı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AMCBenim mahallede de öyle oldu mart 2020 de başladılar yarım kaldı.
1 sene olmuş hala gelmedi mi🤔
Eğer öyleyse ben hiç ümitlenmeyeyim.
-
aynen öyle hocam telekom 6 ay da bitirdi daire içine kadar fiber kullanıyorum çok şükür.
-
@TurkNetDestek bilgi vermeniz mümkün mü konu ile alakalı ?
-
Merhaba, konuyu proje ekiplerimize paylaşabilmem için adres bilgilerinizin tamamını ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba, abonemiz adres bilgilerini iletmesi durumunda konuyu proje ekiplerimize ileterek bilgi talep edeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, konuyu proje ekiplerimize paylaşabilmem için adres bilgilerinizin tamamını ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?Adres bilgisi gönderildi
-
Merhaba, konuyu proje ekiplerimize ilettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, konuyu proje ekiplerimize ilettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Teşekkürler. -
İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim. -
Hala tek bir gelişme bile yok, malesef Kartaltepe mahallesi unutuldu. En son Kasım ayında kablolar döşenmişti.
-
Bizde de aynısı oldu Küçükçekmece'de. Kablo kutu falan herşey bitti. Bir aydır hizmetin açılmasını bekliyoruz ama en erken Nisan'da açılacak demişler arkadaşlara.
-
quote:
Orijinalden alıntı: achfighterBizde de aynısı oldu Küçükçekmece'de. Kablo kutu falan herşey bitti. Bir aydır hizmetin açılmasını bekliyoruz ama en erken Nisan'da açılacak demişler arkadaşlara.
Sizde gene kutu konulmuş bizde sadece kablolama yapıldı, sizin Nisandaysa bizim Temmuz Ağustos gibi anca gelir heralde :((
-
Bugün tam da güzel şeyler oluyordu. Mahalledeki sokakların başlarına kutulama yapılıyordu. Bir de ne göreyim çevremdeki tüm kablolar kutulanmış sadece benim sokağımın kutusu takılmadı. Neyse 250 mt aşağıda kutulama yapan ekibi gördüm niye kutu takılmadığını sordum. Sokağın başında yeni başlayan bir inşaat var onlar kabloları koparmış yeniden kablolama yapılması gerekiyor cevabını verdiler başımdan kaynar sular boşaldı. Aylardır heyecanla beklediğim gigafiber başka bir bahara kaldı malesef: (
Ben böyle şansı ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih2034 -- 29 Mart 2021; 20:21:18 > -
Merhaba, proje ekiplerimizden gelen bilgide adresin imalat planı içerisinde olduğu önümüzdeki süreçte aktivasyon çalışmaları yapılacağı bilgisi verilmiştir.
Benzer içerikler
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- modemden cızırtı gelmesi
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- vae fiber modem
- snr margin kaç olmalı
- turknet fiyat 2024
- zyxel modem kurulumu
- wifi hızlandırma
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turknete geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X