|
Türknet Bayrampaşa Kartaltepe Beyazlale Sokakta bir türlü aktif hale gelemedi (3. sayfa)
-
-
Merhaba TurkNetDestek, kablolamalar yapılalı 8 ay oldu, 2 ay kadar önce mahallenin ana kutusu takılınca sonunda oldu dedim ama gene hüsran, 2 aydır apartmanlara yapılması gereken kutlamalardan hala ses seda yok artık ümidi kesmeye başladım :(
Ellerin evine 2 ay içinde getirdiler bizim eve 8 aydır gelecek ben böyle şansın etrafımdaki tüm sokaklarda gigabit var, sadece mahallenin ortasında ki sokağımda yok
-
Merhaba, proje ekiplerinin yoğunluğuna bağlı olarak gecikmeler yaşanabilmektedir. 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmetini aktif hale getireceğiz. -
Bayrampaşa Kartaltepe mahallesinde yaklaşık 1 yıl önce başlayan gigafiber çalışması bir türlü tamamlanamadı. Mahallenin %90 'ı İnterneti kullanmaya başladı ancak Beyazlale Sokakta kablolama 10 ay önce yapılmasına rağmen bir türlü tamamlanamadı. Koca Mahallenin göbeğini niçin bıraktılar aklım almıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih2034 -- 21 Ağustos 2021; 1:58:52 > -
Merhaba, bu durumu belirterek proje ekiplerimizden bilgi talep ettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. -
Geçtiğimiz Perşembe günü Türknet ekibinden 2-3 kişi kabloları sokak boyunca evlerin bahçelerine sermiş bir şeyler yapıyordu çok şükür sonunda İnternete kavuşacağız dedim. Akşam geldiğimde apartmanda gelen kabloda herhangi bir değişiklik olmadığını görünce gene hayal kırıklığına uğradım. O gün bu gündür belki bugün gelirler ümidiyle bakıyorum ama nafile. Ne uğursuz bir sokakmış kablolamanın başladığı tüm sokaklar en geç 3 ay içinde internete kavuştu bizim sokaktaki kablolama neredeyse 1 yıl olacak hala bekliyoruz. Neyi bekliyor Türknet hala anlamıyorum. Bitirdiler sokaklarda apartmanlarda kutulara bakıyorum 1 tane abone olan yok benim apartmanımda 4 tane hemen abone olacak potansiyel var ama bekliyoruz ne garip
-
15 Ekim oldu hala gigafiber gelemedi. Kablolar döşeneli Kasımda tam 1 sene olacak hala bekliyoruz. Niye önem verilmiyor anlamıyorum. halbuki yarım gün içinde tüm sokağı bitirebilirler.
-
Merhaba, konuyu proje ekiplerimize iletebilmem için adres bilgilerinizin tamamını ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba TürkNetDestek bilgilerimi ilettim
-
Proje ekibimize bilgi verdim ve dönüş yaptıkları zaman sizinle paylaşacağım. -
Evet sonunda gigafibere kavuştuk, buradan sürekli bize destek olan ve ekipleri yönlendiren TurkNetDestek e çok teşekkür ediyorum. Darısı sizlerin başına arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keyifli kullanımlar dilerim -
Teşekkürler TurkNetDestek
testleri bekliyoruz hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Şimdilik wifi üzerinden 300-400 mbps civarı dowlond ve upload alıyorum. Henüz kablolu ölçme fırsatım olmadı
Güzel fırsatınız olduğunda kablolu testleri de görmek isteriz güle güle kullanın darısı başımıza inşallah
Teşekkürler, umarım en kısa zamanda herkes bu imkana kavuşur
İnşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X