Bu sefer Türknetten kaynaklanan bir problem değil, malesef ülkemizde insanlar kamuya zarar verdiğini düşünmeden inşaat yaparken başkalarına verilen hizmetleri kolayca parçalayabiliyorlar ben şimdi bu insanlar yüzünden tam hizmete kavuşacakken tekrar en baştaki sürece dönüş yaptım. Şimdi kablo döşenecekte kutulama yapılacakta aylarca bekleyeceğim :(( |
Türknet Bayrampaşa Kartaltepe Beyazlale Sokakta bir türlü aktif hale gelemedi (2. sayfa)
-
-
Merhaba, arkadaşlarım tekrar çalışma yaparak 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti verecektir. Bu durumu göz önünde bulundurarak önceliği sağlayacağız. -
Teşekkürler TurkNetDestek size çok güveniyorum, bu işin takipçisi olacağınıza inanıyorum. İyi günler diliyorum.
-
Ben teşekkür ederim. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğim. İyi günler dilerim. -
Daha önce adresimdeki altyapıyı sorguladığımda çok şanslısınız gigafiber bölgesinizdesiniz gigafiber gelene kadar size önerimiz şu tarife diye çıkıyordu Bugün sorguladığımda gigafiber ibaresi yok sadece 35 mbit e kadar internet önerisi sundu.
Galiba benim sokağıma altyapı getirmekten vazgeçildi :(
-
Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları devam ediyor. Sadece sorgulama sayfasındaki gigafiber eklentisi kaldırıldığından ya da güncellendiğinden dolayı bu uyarıyı almıyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları devam ediyor. Sadece sorgulama sayfasındaki gigafiber eklentisi kaldırıldığından ya da güncellendiğinden dolayı bu uyarıyı almıyorsunuz.Merhaba TurkNetDestek, mahallemde heryere kutulama işlemi yapıldı bitirildi. Hatta her eve de küçük kutu konuldu.
Hala bizim sokağa ( mahallenin ortası) kablolamadan başka bir işlem yapılmadı. Bir kaç kez ekiplere sordum ( 1, 5 ay önce) belediyeden kazı için izin bekliyoruz diye geçiştirdi. Bu kadar uzun süre neyin izni anlamış değilim sanki tarihi eserler var oyalıyorlar)
Tam 7 ay önce kablolama yapıldı hala bekliyoruz. Fiyat bile zamlandı hala gelecek :((
Kartaltepe Mah Beyazlale Sok. No:19 Bayrampaşa
-
Hocam selamlar. Sizin "kablolar dolanmış halde sarkıyor duvarlardan" cümlenizi görünce bizim mahalle geldi aklıma. Burada da (zeytinburnu) siyah turknet fiber kabloları çekildi fakat uçları boş, yani bir cihaza bağlanmadan sokakta öylece sarkıyorlar. Yakınınıza gelen gigafiber çalışmalarında da böyle mi olmuştu, ne kadar bir sürede gerçekleşir bu kablo çekme ve bina içinde cihazda sonlandırma işlemi bilginiz varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cumarbazHocam selamlar. Sizin "kablolar dolanmış halde sarkıyor duvarlardan" cümlenizi görünce bizim mahalle geldi aklıma. Burada da (zeytinburnu) siyah turknet fiber kabloları çekildi fakat uçları boş, yani bir cihaza bağlanmadan sokakta öylece sarkıyorlar. Yakınınıza gelen gigafiber çalışmalarında da böyle mi olmuştu, ne kadar bir sürede gerçekleşir bu kablo çekme ve bina içinde cihazda sonlandırma işlemi bilginiz varmı?
Merhaba hocam, bizim sokağa henüz kutulama yapılmadı. Sokağın başına yeni inşaat yapılıyor kabloları koparmış:( , karşı sokaklara yaklaşık 3,5 - 4 ay sonra ana kutular konuldu ondan 3 hafta sonra kutular sabitlendi ve evlere mini kutuları bağlamaya başladılar.
-
Bazı sokaklara bütün herşeyi 1-2 ay içinde yapıp bitirmişler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Salih2034Merhaba hocam, bizim sokağa henüz kutulama yapılmadı. Sokağın başına yeni inşaat yapılıyor kabloları koparmış:( , karşı sokaklara yaklaşık 3,5 - 4 ay sonra ana kutular konuldu ondan 3 hafta sonra kutular sabitlendi ve evlere mini kutuları bağlamaya başladılar.
Alıntıları GösterAnladım hocam. Peki bu 3-4 ay içerisinde açıkta sarkar vaziyetteki kabloların başına bir iş gelmez mi? Umarım gelmez bu kadar bekledikten sonra daha fazla uzaması yada iptal edilmesi can sıkıcı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok bir sıkıntı olmadı sadece bir tanesine kuş yuva yapmıştı:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Salih2034Yok bir sıkıntı olmadı sadece bir tanesine kuş yuva yapmıştı:)
:)) anladım hocam teşekkür ederim umarım sizinde bizimde şu gigafiber işi en kısa sürede çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bölgenizde gigafiber çalışmaları devam ediyor. Tamamlandığında arkadaşlarım dönüşüm işlemleri için sizinle iletişime geçerek randevu alacaktır. -
quote:
Merhaba, bölgenizde gigafiber çalışmaları devam ediyor. Tamamlandığında arkadaşlarım dönüşüm işlemleri için sizinle iletişime geçerek randevu alacaktır.Benim pek ümidim kalmadı malesef, başından beri(7 ay öncesi) gördüğüm ekiplere soruyorum her sorduğum kişi 1 aya biter diye diye 7 ay geçti. hala mevcut çekilen kabloları inşaat kopardığı için yeni kablolama bile yapılmadı, önce kablo çekilecek, sonra kutu konulacak soooonnnraaa evlere kutu çekilecektee ...
Ben artık ümidi kestim :(
-
hocam sen gene iyi çalışma falan görüyosun süreç uzasada kavuşacaksın benim oturduğum mahallede 2021 yılı içinde gelecek deniyor ne bir çalışma var ne bir ekip gördüm hiçbir gelişme yok ama gelecek diyolar bu türknetdestek hesabı bilmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxer_18hocam sen gene iyi çalışma falan görüyosun süreç uzasada kavuşacaksın benim oturduğum mahallede 2021 yılı içinde gelecek deniyor ne bir çalışma var ne bir ekip gördüm hiçbir gelişme yok ama gelecek diyolar bu türknetdestek hesabı bilmiyorum
15 gündür çalışmada yok mahallede malesef
-
Merhaba, İnşaat halinde yeni yapılan ev varsa inşaatın tamamlanması bekleniyor olabilir. Gigafiber altyapı çalışmaları proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için hangi aşamada olduğunu maalesef göremiyoruz. Altyapı çalışmaları tamamlandığında https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak aktif olup olmadığını öğrenebileceksiniz. -
quote:
Merhaba, İnşaat halinde yeni yapılan ev varsa inşaatın tamamlanması bekleniyor olabilir. Gigafiber altyapı çalışmaları proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için hangi aşamada olduğunu maalesef göremiyoruz. Altyapı çalışmaları tamamlandığında https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak aktif olup olmadığını öğrenebileceksiniz.Destekleriniz için çok teşekkür ederim TurkNetDestek, bugün inşaat yapılırken gömülen kabloları (meğer koparılmamış gömmüşler) asılmış olarak görünce bir baktım ki büyük olan kutu takılmış sonunda. Muhtemelen sizin sorgulamanız sonucunda hızlandırdılar umarım biran önce evlerede kutuları takarlar ve hizmet almaya başlayabiliriz.
Tekrar teşekkürler TurkNetDestek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X