Şimdi Ara

Türknet bitmek bilmeyen kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler diliyorum her şey bundan 2 ay önce vodafone den turnkete geçmemle başladı adamlar vdsl hızla 35 mb ve 75 lira gibi bir fiyata vaad veriyolardı dedim ki galiba yıllardır aradığım şey bu çünkü hattıma max 16mb gelebilmekte 2 ay önce turknete geçişimi sağladım vdsl modem lazımmış gittim hevesli hevesli zyxelin 300 liraya bir modemini aldım turknete geçtiğim ilk günden beri inanılmaz bir kopma sorunu var 20 dakikada bir internet gidiyor 1 hafta sürüyor sonraki 1 hafta internet dünyanın en iyi interneti sıfır kopma sonra 1 hafta aynı dümen devam ediyor

Şimdi bu işini asla bilmeyen ne olduğunu anlamayan türknet çalışanları sorunu modemimde buldu dedim ki modemi sıfır aldım eski modemimde duruyor.Hayır dedi modem yüzünden gittim sıfır modemi değiştirdim bunları da zarfladım kabloları değiştirdim bi değişiklik var mı dedim bana utanmadan hayır modemini kaynaklı olduğunu belirtmiştik diyip benim destek kaydımı kapattılar.Ulan gidip yeni modem aldık değiştirdik bide üstüne.
    Neyse bu olaydan sonra internet düzeldi tabiki 1 hafta falan sürdü bu düzelme.4 5 gündür bu sorunun aynısı yine var , bu snr değerlerim gayet normal olması gerektiği gibi en son iç tesisatınızda problem var diyince benim devreler yandı ben bu adreste 2 yıl vodafone 2 yıl ttnet üyeliğinde aynı kablolarla bulundum 4 yıl önce değişti çünkü tek bir kez dahi kopma sorunu yaşamadım bu evde ama bu allahın belası turknete ne zaman geçtiysem böyle sorunlar yaşamaya başladım

Bu işlerden pek anlayan birisi de değilim bu forumda yaptığım araştırmalar sonucu portumun arızası olduğu gibi bir kanıya vardım ama dediğim gibi hiç bir fikrim yok

Şimdi hikayenin 2. yoluna devam edelim bu beni 35mb vaadi ile kandırıan legal dolandırıcılar bana ne dese beğenirsiniz berke bey boş portumuz yok bu sebepten sizi vdsl geçiremiyoruz 2 aydır ben adsl olarak vdsl parası ödüyorum bide üzerine mevcut internetimi de kullanamıyorum hani ne denir ne yapılır bilmiyorum

• Bilgisi olan yardımcı olabilicek bi arkadaş var mıdır acaba
  • Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Kopma sorunu devam ediyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? Ayrıca VDSL geçiş işlemlerinizi de kontrol edeceğim. Eğer ki boş port varsa geçişinizi ben yapacağım.
  • pm den kaydımı ilettim aylardır aynı sorun var yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Gece İnternet gidiyor, ilk önce bizlik bişey yok, klasik modemi bi kurcala bakalım diyorlar, sonra sabah aaaa İnternet varmış diyorlar, en son da yav biz modemi kontrol et dedik ama aslında arıza bizdeymiş....

Evet arkadaşlar bu ss nin açıklaması budur!

Türknet bitmek bilmeyen kopma sorunu
  • aaa 5 saat boyunca kullanmışsın işte daha ne istiyosun :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.