Yıllardır emek tarafına bekliyoruz. 200-250 bin nüfus var iplemiyorlar |
TÜRKNET BURSA GİGAFİBER [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Hala herhangi bir değişiklik yok, çalışmalar durdu sanırım
-
Merhaba, ekiplerimizden çalışmaların durdurulduğuna dair bir bilgi bana iletilmedi. Şu an süreçler devam etmektedir. -
Nerede hocam kim yapıyor bu çalışmayı, gizli gizli mi yapıyorsunuz anlamadım.
-
Merhaba, çalışmanın ya da planlamanın durdurulduğu ile ilgili bir bilgi bana ulaşmadı. Konu ilgili ekiplerimizle paylaştım ve takibini sağlıyorum. Net bilgi aldığım zaman sizinle de paylaşacağım. -
Valla bütün Bursalılar merak ediyor nerde var bu çalışma burdan bildirirseniz herkes aydınlanır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, çalışma yapılan bölgeler listesi bende bulunmuyor. Site üzerinden iletilen her talep proje ekiplerimiz tarafından değerlendirmeye alınmaktadır. Altyapı kontrolleri de sağlandıktan sonra uygun görlen her bölge listeye alınıyor. Listede olan bölgeler için çalışma hemen başlatılamayabilir ancak sırayla çalışmalar başlıyor. -
Kesinlikle hocam, her yere reklam verdiler yok şöyle geliyoruz yok böyle geliyoruz diye, mültecilerin olduğu yere altyapıyı çektiler ama diğer bölgelerde yoklar.
-
Yıldırım Ortabağlar civarına var mı bir hareket yakın zamanda? @TurkNetDestek
-
Merhaba, planlı bölgeler için bilgi verilmemektedir. Sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. -
Planlarda hangi bölgeler var ? malüm bekleyip duruyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 2 Kasım 2023; 9:44:44 > -
Merhaba, planlı bölgeler adreslere ve altyapıya göre değişiklik göstermektedir. Sitemiz üzerinden iletilen her talep prpje ekiplerine ulaşmakta, değerlendirme yapılmakta ve uygun görülmesi durumunda adres planlamaya dahil olmaktadır. -
Önce suri mahallesi vardı şimdi de cingenlerin orayı yaparlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim insanımız yıllardır sürünüyor adslle bilmem neyle adamlar geldiler simetrik internete oturdular. Turkneti araplar mı fonluyor nabıyor türk vatandaşlara yatırım yok maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hala bir gelişme yok, biz de takip haritası oluşturabilsek keşke
-
Konuyu yeni gördüm
Yazın Bursagazın olduğu mahalleye gelmişlerdi 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bölge bilgisi veremiyorum ama sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız.
-
Bu yalanı sürdürmeye ne kadar devam edeceksiniz? Ben ellerimle talep topladım bir ekip oluşturup. İzmir'de kimse yapmamıştır bunu idda ediyorum. Koskoca mahallede yüklüce talep girdik. Sonuç? Sırada olan altyapı çalışması 2025'e kadar bile gelmez'e döndü :D
Keyfiyetten başka birşey işlemiyor bu sürece lütfen artık bu saçma postu göndererek insanları kandırmayın.
-
Banada daha dönüş yapmadılar proje ekibine soracaklarmış muhtemelen aynı cevap verilecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X