Sonuçta bölgede altyapı yoksa hangisi önce yaparsa insallar onu kullanmaya başlar . Bağlarbaşı mah bile getirdiler . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKNET BURSA GİGAFİBER [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
@_SeNaToR_ Boşuna inanma bunlara. Biz Apartman olarak başvuru yaptık. Hatta sokakta birkaç apartman daha başvuru yaptı ancak sallanmadı bile. Herkese aynı cevabı kopyala yapıştır veriyorlar. Yersen gelen talebe göre belirliyorlar, yemezsen altyapı uygunluğu diyorlar. Seçimini sen yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askinucuncu -- 11 Ocak 2024; 15:1:49 > -
Merhaba, GigaFiber hizmetiniz biz de her bölgede biran önce tamamlamak isteriz ancak adreslerden gelen talepler dışında altyapı uygunluğu ve yasal izinler de alınması gerekiyor. Bu nedenle proje ekiplerimiz her gelen talebi değerlendirip uygunluk için kontrolleri başlatıyor. Süreç her bölge için değişiklik gösterebiliyor. -
Hala bir gelişme yok, yazıklar olsun.
-
Çok bekleriz gibi
-
Bursa güncel şu şekilde
-
Emek tarafına girmeleri lazım. Kalabalık bir lokasyon çok fazla müşteri gelir @TurkNetDestek @TurkNet Destek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba turknetin bursada bu şekilde fiber bölgelerini görebileceğimiz bir websitesi var mı nerden öğrenebiliriz semntleri
-
Gigafiber haritası var ama resmi harita değil
çok yakında gelecek mahalleler olabilir ama bilinmiyor. Sosyal medyalardan vs. “kutu takıldı” tarzı gönderiler olursa öğrenmek mümkün ve haritaya ekleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım Turknet çarpık kentleşmenin olduğu yerlere dış cephelerden daha kolay altyapı çekebiliyor, bu yüzden üye potansiyeli daha yüksek olan Nilüfer bölgesine gelmeyecekler... yazık cidden.
-
Merhaba Türknet de mevcut olan 1 aboneliğim var iş yerimde ve bu hafta itibariyle ev adresime de fiber geldi fakat yeni abonelik almama rağmen saha ekipleri kurulama gelmediler
0850 ile başlayan numaradan çağrı asla düşmedi telefonuma her defasında turknetten sizi aradık ama ulaşamadık diye sms geldi.
Vodafone MH aradım fakat telefonda bir engel olmadığıın söylediler engelli çağrılarda dahil her şey aktif haldeyken bile arama alamadım. ve bu sürecin sonunda yeni aboneliği iptal ettim .
ve bugün tekrardan aynı numarayla başka bir abonelik aldım ve yarın için kurulama geleceklerini söylediler. fakat Gigafiber hattını arayıp 0850 numaradan aranma talebinde bulundum ki tekrar
aynı durumu yaşamayım diye ama maalesef yine çağrı alamadım . ve sms geldi sadece .. bu konuda telefon değişikliğine de gittim ve yarım saat sonra yine aynı şekilde
aradık ulaşamadık diye sms geldi .. ne yapacağım bu durumda ?
-
Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz? Size yardımcı olmak isteriz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X