Şimdi Ara

Türknet cayma süresi karışıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu ayın 4'ünde Türknet bağlattım ve bağlattığımdan beri sıkıntı yaşıyorum. Gün içinde modeme reset atmak gerekiyor, internet bağlantısı kopuyor(reset atınca düzeliyor), İnternet çok yavaşlıyor. Modem ayarlarını kurcaladım ama olmuyor, ben bugün evdeyim yarın değilim yani evdekiler bu konulardan anlamazlar. Aboneliğimi ilk vakitten sonlandırırsam gereksiz faturalamadan kurulacağım(kurulum ücretini boşa aldılar, evim yeniydi yani çok kolay iş). Final haftam olduğu için en azından 1 hafta daha internet gerekiyor.

İnternetten baktığımda kurulum ücreti ödemek için ilk 1 ay, sözleşmeden bakınca 14 gün yazıyor. Sözleşme yapalı 12 gün oldu.

Bilgilendirir misiniz?

Türknet cayma süresi karışıklığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blayki -- 16 Haziran 2021; 13:2:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, aktivasyon işlemleriniz tamamlandıktan sonra 1 ay içerisinde hizmetinizi iptal ettirirseniz kurulum ücreti size iade ediliyor. Hattınızda yaşadığınız sorunu kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Destek kaydı oluşturarak kayıt numaranızı PM üzerinden benimle paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 16 Haziran 2021; 13:56:29 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Bugün kartımdan 111 TL kurulum ücreti taksidi dahil çekilmiş. Ben 04.06.2021 de sözleşme kağıdını personele teslim ettim, 20.06.2021 de E devlet üzerinden iptal edersem bu benden çekilen tutar iade edilir mi?

Bu arada santrale 1260 metre uzağım, düşük hız alıyorum. Destek kaydı oluşturdum iki defa bu kadar alırsınız diyor 14 mbps, fiyatı da yükseldi zaten. Yani iptal ettirmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blayki B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, beğenmezseniz paranız iade kampanyamızdan abonelik başlatmanız durumunda aktivasyon işlemleriniz tamamlandıktan sonra 1 ay içerisinde iptal etmeniz durumunda kurulum ücretini iptal ederek iade sürecini uygulamaktayız.

Başvuru yaptığınız kampanyamızı kontrol ederek size detaylı bilgi verebilmem için müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.