Arkadaşlar daha önce Türknetle bir sorun yaşamış ancak böyle bir konu açtıktan aylar sonra sorunum çözülebilmişti Şimdi Türknet 2020 yılında Kopma ve Hız Sorunu Yaşıyorum 38827804 destek numaralı kaydımdan başlayarak 38929075 ve 39354172 türknet oim destek numaraları kayıtlarımda türk net çözüm merkezi sürekli sorunu çözdüğünü söylüyor ben açıklayıcı bir mesajla sorunumun çözülmediğini söylesemde kendileri yinede sorunun çözüldü onayınızı bekliyoruz diyorlar ne yazık ki oim'deki arkadaşlar yazdıklarımı okumamakta ısrarcı sürekli aynı tuşlara basıp sorunun çözülmesini söylememi bekliyorlar Daha önce şikayet vardan pek sonuç alamadım sanırım burası Türkneti Şikayet olarak daha etkili güncel hız ----------- 8 ocak ombudusman şikayetim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuuusuffu -- 8 Ocak 2021; 11:12:3 > |
Türknet Çözemiyor Gün 45 BTK'yı Ombudsman'a şikayet ettim
-
-
Modem ara yüzünde ki hat değerlerinizi paylaşırmısınız
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu detaylı olarak teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir. Konuyu yakından takip ediyorum. -
bakalım türknet tarafından arandım ilgilendiklerini söylediler aşama aşama yazacağım.
@TurkNetDestek teşekkürler bakalım görelim
@trkocaer bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
-
Çetin mucadelende başarılar dilerim -
malesef arkadaşlar türknet 3-4 gün önce sorunun çözüldüğünü söyledi fakat bugün türknet hız ve kopma problemim devam etmekte.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunun devam ettiğini www.turk.net/oim sayfamızdan hız testi sonuçları ile birlikte iletebilir misiniz? Arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir. -
malesef yapamam çünkü bugün internetim kesildi ve yarım saat kadar gelmediği için bir destek kaydı oluşturdum malumunuzdur ikinici destek kaydı türknet oim'de açılamıyor.
39843994 destek numarası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuuusuffu -- 23 Aralık 2020; 18:30:58 > -
malesef oim çözüldüğünü söylüyor ama hızım düşük, sabahtır 2 kere kopma yaşadım.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu saha ekiplerine ilettik. Ekipler ankastre kutusuna kadar gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir. -
Merhaba, destek kaydı üzerinden sorunun devam ettiğini teknik uzmanlarımıza iletebilir misiniz? Arkadaşlarım tekrar kontrol sağlayacaktır. -
16.37'de arandım bilgilendirildim bakalım.
-
Merhaba, teknik uzmanlarımız tekrar çalışma yapacaktır. Gelişme olması durumunda size bilgi verecekler. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, teknik uzmanlarımız tekrar çalışma yapacaktır. Gelişme olması durumunda size bilgi verecekler.malesef Türknet oim içerisindeki destek kaydım türk telekomun yaptığı işlemden sonra işlem yapmadığım için kapatılmış sorun çözüldü olarak gözüküyor.
yarın pazartesi akşama kadar hız ve kopma sorunum çözülmezse Türkneti btk'ya tekrarlı olarak aksatmaktan şikayet edeceğim.
eski konumda Türknetten neler çektiğim malumdur.
-
eski şikayetimle birlikte bir talepte bulundum bakalım burdan üst üste giderek geçen sene oluşan maduriyetimide kanunla giderek devam edicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuuusuffu -- 28 Aralık 2020; 19:13:49 > -
Merhaba, arızanız ile ilgili yerleşik operatör tarafından bakır kabloda devre değişikliği yapılarak sorunun giderildiği bilgisi verilmiştir. Sorun devam ediyorsa tekrar kaydı aktif ederek sorunun devam ettiğini iletebilir misiniz? -
@TurkNetDestek artık BTK'ya kısmet siz okuyamıyorsunuz anladığım kadarıyla oim'deki hız ölçümlerini
-
arkadaşlar dün türknetten aradılar 23 saattir kopma olmadığını söylediler sorunu hız sorununa çevirdiler ama malesef bugün yine internetim gidip geliyor btk'nın tanıdığı süre 7 gün sonra dolucak oradan ulaştırma bakanlığına şikayet edeceğim.
-
bendede aynı dert var sorun bizden kaynaklı değil eve gelen kablo problemli diyorlar kabloyu değiştiriyorum sorun gene devam ediyor özellikle akşamları sürekli internet gidip geliyor sonra dalga geçer gibi 24 saattir internetiniz hiç kesilmemiş diye mail atıyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tugayybendede aynı dert var sorun bizden kaynaklı değil eve gelen kablo problemli diyorlar kabloyu değiştiriyorum sorun gene devam ediyor özellikle akşamları sürekli internet gidip geliyor sonra dalga geçer gibi 24 saattir internetiniz hiç kesilmemiş diye mail atıyorlar
bakalım hocam BTK'yı ombudusmana şikayet ettim
Benzer içerikler
- turknet statik ip
- snr margin kaç olmalı
- turknet müşteri numarası öğrenme
- modemden cızırtı gelmesi
- vae fiber modem
- internetim çok yavaş
- türk telekom port açma ücreti
- turknet fiyat 2024
- statik ip
- gigafiber nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X