Şimdi Ara

Turknet; dalga mı geçiyorsunuz siz insanlarla ? (Ağustos yine zam) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 saniye önce aradı ekipleriniz! Ben kurulum için gelmelerini istemiyorum ki sorun da bu! Ben kurulumumu yaptım, ne diye ekstra para ödeyeyim bir de kurulum için. Güle güle size Türknet!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu kampanyalar anlayışınıza bayılıyorum. Tüm büyük firmalar birleşin zaten her şeye zam geliyor diye geçirin geçirin sonra 10 ay nakit verirseniz fiyat değişmez deyin, sonra da kalk buna kampanya de. Fırsatcısınız baska bie sey değil. Siz insanları değil kendinizi dusunuyorsunuz. Apartmanlara giren pazarlamacılar bile sizden daha anlayışlı. Siz kıçınızın uzerlnde oturup insanları tamamen yolarak ayakta kalıyorsunuz. Turknet kac yil oldu ve gelişim gostermedi. Bir tane fiberiniz var, onuda Türkiye genelinde %1 kullaniciya sağlıyorsunuz. Gerçekten yatırımcı olan birileri yolmaktan önce geliştirir kendisini. Adsl ve vdsl telekom uzerinden port kiralayın hatta arabaglantı sunucularda onlara ait olsun, sonra gidin hicbir sey eklemeden bu kiraladıgınız şeyleri bir baskalarina satın. Valla cok iyi gelişmiş bir firmasınız 🤣 Başkasından al ve sat. İste sizin gelişmiş internet saglayici anlayısınız bu. Hicbir gelişim üzerine kendinize ait elle tutulur bir sey yaptiginiz yok. Sadece fiberiniz var ama %1 . Yıllar önce kotayı kaldırdık havası yarattınız, simdi ise en yolucu firma oldunuz. Sag gosterip sol vurma konusunda kimse turknetin eline su dökemez. Numunelik kan emici firma. Ttnet bile su konumdan sonra sizden daha kaliteli ve uygun :)) kimse bu firmanın kotayı bitirdi mantıgına girmesin. Sonuç önemli. Bunlarda siyasetçiler gibi, önce hupletip sonra gumletiyorlar. Tebrikler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• fofer kullanıcısına yanıt

Aynı problemi daha önce yaşadım kurulumu kendim yaptım ekip hiç gelmedi zaten yapmasam kullanamayacaktım yinede kurulum ücreti yansıttılar :) Bunu dile getirdiğimde kurulum yapılmış ücret alınmak zorunda gibi bir mesaj ile karşılaştım bende üstüne düşmedim.

• Merhaba, bu sene mart ayının başında mevcut durumu değerlendirip zam oranımızı tüm kullanıcılarımıza duyurduk. Ancak mart ayının sonunda yapılan beklenmedik port ücreti zamı tüm sektörümüzü etkiledi. 1 Haziran itibarıyla aktif olan bu zamlar neredeyse tüm operatörleri fiyat değişikliği yapmaya zorladı. Biz de her ne kadar istemesek de hizmet kalitemizden ödün vermemek için yeniden bir fiyat düzenlemesi yaptık. Sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. Öncelikle TurkNet’in en büyük özelliklerinden birisi taahhütsüzlük. Yaptığımız tüm çalışmalarda koyduğumuz ilk şart bu olduğu için sözleşme vb. çözümler kullanıcılarımızın özgürlüğünü kısıtlayacak. Biz sizlere taahhütsüz bir şekilde fiyat garantisi sunuyoruz. Önümüzdeki dönemler ne olacağı belirsiz olsa da amacımız size destek olmak ve bunun için gerekli riski alıyoruz.

İnsan zekasıyla dalga geçer gibi açıklama yapmayın, adamın tüm değerlerinize küfür edesi geliyor. Bir sürü iss aynı fiyattan verebiliyorken sizin farkınız ne? Port zammı bir tek size mi yapıldı hayırdır? Hizmet kalitesinden ödün vermiyormuş, ulan arıza çıksa TT ekipleri geliyor Türknet in ne şubesi ne telefon hattı var, neyin hizmeti bu? Sözü verdiğimiz dönemde abone olan kullanıcılara diyor hala.. Umarım en kısa zamanda kapatırsınız kepenkleri, hoş kepenk kapatacak yeriniz bile yok

Sizin dediğiniz özgürlük sadece size ait kullanıcılarınıza yani bize ait değil. 65 TL'den başladığım internetin fiyatı 160 TL oldu. Bu ay kapattırdım. Diğer evimdeki aboneliğim 170 TL oldu. Bunu da kapattıracağım. Turknet'li yaptığım insanları da aboneliklerini farklı firmalara taşımaları için teşvik edeceğim.

Taahhüt özgürlük kısıtlayıcıdır diyorsunuz ancak bu özgürlük sadece sizin açınızdan geçerli. Bizim açımızdan bir özgürlük göremiyorum. Bahsettiğiniz özgürlük istediğiniz zaman zam yapabilme özgürlüğüdür. İki ayda zam yapabildiğiniz için kendinizi çok özgür hissediyorsunuz. Bizler de acaba Eylül ayında bir daha zam gelir mi diye özgür hissedemiyoruz.

• Turknet macerama zam yansımadan veda ettim temmuz sonunda. 110 TL ye 100 mbps kadar veren başka bir firmaya geçtim. Şu an memnunum.

• Merhaba, fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu ve asla yapmak istemeyiz. Dünyada ve ülkemizde yaşanan mevcut ekonomik koşullar çok değişken. Bu durum bizim sektörümüzü de etkiliyor. Ancak Biz TurkNet’lilerin özgür internete her zaman en rahat şekilde sahip olması için seçenekler arıyor, her koşulda size destek olacak ve koruyacak çözümleri düşünüyoruz.
  • FISSSSS.

Sadece düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. Çünkü Gigafiber e sahip olmayan bütün kullanıcılarınız isyanda.

• Konu açarken ve yorum yaparken biraz mantıklı olun ve araştırın. Aynı mesajlar bana da geldi. Olay şudur. Türk telekom port ucretlerine zam yaptığı için turknet bu zammi ttnet altyapısını kullanan abonelerine yansıtmak durumunda kaldı. Zamdan etkilenmek istemeyenler için 10 aylık faturayı zamsiz olarak 3 taksitle odeme seçeneği sundu. Zammi savunmuyorum ama gidin bir de aynı tarifeyle ttnet abonesi olmaya çalışın kaç lira fatura ödeyeceksiniz görün.

• hllfre H kullanıcısına yanıt
    Bizim kontrolümüz dışında gelişen bu mevcut koşullardan sizi korumak için 139,90 TL’lik fiyatınız hiç değişmeden 10 aylık faturanızı peşin ya da 3 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Üstelik dilediğiniz zaman iptal ederek kalan tutarı da iade alabilirsiniz.
    Bakın mesela yapay olduğunuz şu tutumunuzdan bile belli. Facebook olsun baska bir yer olsun sizde "biz istemesekte" gibi bie cümle kurmussunuz. Yani siz hicbir sekilde doğal degilsiniz. Diğer operatörler dahil turknet in bir farkı yok. Adsl ve vdsl fiziksel altyapi telekom'a ait. Türkiye genelinde internet kullanıcıların %90 vdsl ve adsl baglantı türü kullanıyor. Turknet ve diger operatörler dahil hic biriniz hizmet vermiyorsunuz. En ufak bir problemde sorunu telekom'a yıkacakcaksanız sizin burada ki hizmet anlayışınız nedir? Canlı desteğiniz de yok, hem olsa bile bir sorundan sonra sorunu telekom'a atıyorsunuz. Yok evinize bilmem ekip yollayalım diorsunuz sonra da hizmet bedeli alıyorsunuz. Lafa gel, hizmet bedeli. Ne cok bedel ödüyorsunuz be siz masallah. Ben bir saglayıcıdan internet satın alayım her ay fstura odeyim sonra sorun ciksin bunun icinde hizmet bedeli ödeyeyim. Aman siz hicbir sekilde hizmet vermeyin. Satın alın portları sonra baskalarina bu şekilde satın. Temiz ve garantili kazanç. Kıcınız bayagi saglam yerde. Ne de olsa genel olarak akıl edemeyen bir kültüre hitap eden firmalarsınız. Dünyanın basks hic bir yerinde sizin bu dalaveciliginizi yemezler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• merhaba, vodafone nete diğer operatörlerden geçiş olmuyormuş. müşter temsilcisi bu şekilde aktardı. türknet hizmetimi iptal ettim. vodafona yeni başvuruda bulundum. bağlantı stabil. indirme 111 mbps alıyorum. yüklemede 8 den aşağı düşmedi. ping biraz yüksek. 30'larda çıkıyor. aktif online oyun oynuyorsan biraz sorun yaratabilir. ben aktif oyun oynamıyorum. pek sorun yaratmıyor. yinede ping için arıza kaydı açacağım. ayrıca fiber paket alacaksanız sitedeki fiyatlara +20 tl modem kiralama ücretide eklemen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arazion -- 3 Ağustos 2022; 18:45:53 >
  • Keşke düşseydiniz hocam. İptal talebimi iletince müşteri temsilcisi koşarak aradı !! Neymiş nakil işlemlerinde ücret alınmıyormuş Muş da personel yanlış ifade etmiştir ya da siz yanlış anlamışsınızdır dediler. Ses kaydı var neyi yanlış anlayacağım aptal değilim dediğimde sustular!

Ama TurkNet e teşekkür ederim, sayelerinde dsmart tüm kanallar açık dizi film spor ne varsa, 100 mbps internet, 2 yıl dsmart go, 2 yıl sabit fiyat garantisi toplamda 149 TL. Ye anlaşma sağladım sayelerinde! Bu sorunu bana yaşatmasalar 169 TL ödemeye devam edecektim mal gibi!!

@TurkNetDestek

Bana 25 Temmuz - 25 Ağustos faturası geldi, 139.90 yazıyor. Ne zaman 169.90 a geçiyor? Ben şimdi 10 aylık 139.90 dan ödeme yapsam hang aydan itibaren başlayacak? Bu son gelen 139.90 ı da ödeyecek miyim? Çok net bilgiler bulamadım bu konuda

• osamanos kullanıcısına yanıt

Pardonda Turknet ten ucuza aynı servisi veren ISS ler var şu an, port ucret zammı onlara gelmedi mi ? Ayrıca ben faturamı neden 10 aylık ödeyeyim ? 100mb internet veren Turknet in üzerine 30tl verdim ve aldığım servise bak. 2 sene fiyat değişmeyecek ;) peşinde ödemiyorum.

Turknet; dalga mı geçiyorsunuz siz insanlarla ? (Ağustos yine zam)

edit: En düşük gelen speedtest i koydum, 980 e kadar çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllfre -- 3 Ağustos 2022; 22:12:7 >

• hllfre H kullanıcısına yanıt

Arkadaşım herkeste 1 gigabit Superonline fiber altyapısı mı var, cins cins mesajlar yazmayın. Birçok yer Adsl e mahkum, şanslı olan bazı noktalarda Vdsl var. Fiber halen daha altyapı ve yayılım olarak emekleme aşamasında. Ayrıca bunca zamandır bu imkan var, 100mbit te durdun, Turknet zam yapınca 30 TL farkla buna geçtiysen, bu yaptığın saçmalığı burda insanlara duyurmana gerek yok.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Arkadaşım bilip bilmeden yorum yapan sensin burada. Ben buraya taşındığımda 100mb bağlantıyı Turknet en ucuza veriyordu ve daha ucuzu yoktu. Ayrıca 109tl den buraya geldi Turknet, bu süreç içinde Turknet hiç ilerlemedi ve Superonline 500mb paket vermeye başlamış. Ben bu kadar zaman içinde buraya Gigafiber gelir diye düşündüm; 1 üst mahallede olduğu için. Birde 24 ay içinde Turknet in fiyatlarının ne olacagina kim garanti veriyor ? Yani ben bugun 30tl zam yapıldı diye geçmedim, 2 sene zam olmayacagi icin gectim. Turknet in taahütsüz oluşunun bir artısı kalmadığı gibi negatif bir durum oluşmaya başladı.

2021 sonunda 2 senelik taahütle alınan VDSL, ADSL ücretlerinin hepsi Turknet in fiyatlarinin altinda kaldi, illa 1000mb altyapıyla alakası olan bir durumda degil bu. Bir kaç tane ISS Turknet ten daha uyguna Adsl vs VDSL hizmeti şu anda veriyor; hiç biride gel 10 ay peşin öde demiyor (10 ayda %30 faiz alınan bir ülkede yaşıyoruz kaldıki).

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.