VDSL altyapıda Millenicom'dan aldığım internetimde firmanın neden ise artık yurtdışı çıkışlarında santralden itibaren Superonline omurgası kullanması sebebi ile fiber'de de uyguladığı aşırı sansüre bende maruz kaldığım için aboneliğimi kendi omurgası olan Turknet'e denemek için taşıma başvurusu yaptım. Evrakları kendileri getirip imzalatıyorlarmış artık. Çok güzel dedim hiç uğraşmayacağız. Verdim bilgilerimi tamam dedim kapattım. Aradan 10 dk geçti 0 216'lı bir numaradan arandım. Evrakların getirilmesi ile ilgili ulaştıklarını müsaitlik durumumu sordu. Söyledim şu saatler müsaitim diye. Ondan sonra bilgilendirme yapmam gerekiyor falan diye başladı. Bu yeni zamlar ile ilgili çok şikayet aldıklarını o yüzden sabit fiyat garantili bir kampanyaları olduğunu 140 TL 12 ay sabit fiyatlı anlaşma yapabileceğimi, üstüne Digiturk paketi alabileceğim falan birşeyler anlattı. Digiturk ne alaka dedim sizle. Orda anladım arayan Turknet falan değil. Ama eminim bu şekilde yeni abonelik başvurusunun hemen sonrasındaki bir aramada %90 insanlar bu taktiklere inanıp onay vericektir. Şimdi bu kadar hızlı bu nasıl bir bilgi sızdırmasıdır. Dolandırıcılar ile beraber mi çalışıyorsunuz aynı yerde bu nasıl birşey? Arayan kişi zaten tüm bilgilerimi biliyordu mailime kadar. Her türlü bilgimide sızdırmışlar yeni abonelik başvurusu yaptığımın yanında. Bu nasıl bir rezilliktir TURKNET ??? |
TurkNet'den SUPER HIZLI VERİLERİN SIZDIRILMASI
-
-
Bence bu firmanın çalışanlarını gözden geçirmesi gerekiyor, içerden veri satan olabilir. Uzun zamandır bu spamlar kullanıcıları bezdirdi iyice.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 21 Temmuz 2022; 19:11:27 > -
Hocam konunuz dışında, Superonline'ın hangi konularda sansürüne maruz kaldınız? Detaylı bilgi verebilir misiniz bu konuda rica etsem.
-
O çok uzun süredir var ya, çözemedi sağ olsun TurkNet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
belge imza işini yaptırdıkları firma kvkk'yı takmayıp veriyordur bilgileri, turknet uyumaya devam etsin.
-
Türknet bağlatmak için Türknetle yaptığım telefon görüşmesinden 5 dakika sonra arayıp Türknetli olduğum için 12 ay bedava digitürk verileceğini söylemişlerdi :) Bilgi almak istediler bende hanımefendi benim evde televizyon yok dedim oysaki var 😄 en kısa yoldan çözüm oluyor bir daha aramayı bırakıyorlar. Yoksa farklı zaman farklı tarihte başka telefonla arayıp tekrar denerler. Ki Türknet abonesi olduktan sonra devlet destekli bilmem ne internet diye arayan dolandırıcılık aramalarım %850 arttı. 0850...
-
Beni aboneliğin iptalini teyit için aradılar. Onayladım sonrada kapattık. Aradan dakikayı boşverin saniye geçmeden biri aradı interneti iptal ettiniz, internet lazım mı diye. Hani turknetten arayan hemen geri arasa bu kadar hızlı arayamaz. Bu konu ne zaman açıklığa kavuşacak arkasından ne çıkacak merakla bekliyorum.
-
Forumdaki Superonline sekmesine girin birçok konu var
-
TürkNet bu sorundan bizzat sorumlu ama senelerdir çözmüyor.
Ayrıca bir sürü konu var bu saçmalık hakkında, şu geçen aylardan:
https://forum.donanimhaber.com/turknet-izinsiz-veri-paylasimi--153207777
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 22 Temmuz 2022; 0:59:23 > -
Türknete yolu düşen herkes yaşadı bu durumu. Beni aboneliğin ilk haftasında aramışlardı aynı bu Digitürk mevzusu. Bence içeriden birileri veri satıyor. şimdi turknet kullanmıyorum ama geçen yine birisi aradı internetinizin taahhütü bitiyor diyo. ben taahhütsüz firmadan hizmet alıyorum dedim direkt kapattı. artık numara kaç firmaya verildiyse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, öncelikle aramıza hoş geldiniz. Bu tatsız durumla karşılaşmanızı inanın hiç istemezdik. Biz bilgilerinizi 3.kişilerle paylaşmıyoruz. Herhangi bir firma ile ortak bir kampanyamız da bulunmuyor. Adımız kullanılarak sizlere güven vermeye çalışıyorlar. Adımızın kullanılması durumlarını hukuki olarak sürdüğümüzden emin olabilirsiniz. Bize ait numaralara üzerinden ulaşabilirsiniz.turk.netAbonelik İşlemleri ve Teknik Destek - Turknethttps://turk.net/destek/abonelik-islemleri-ve-teknik-destek#turknet-mh
-
Pek hoş bulmadık maalesef. Sizin ile bilgilerimi paylaştıktan hemen sonra anında yapılan aramadan bilgileri paylaştığınız KESİN NET ORTADA.
İnkar etsenizde bu gerçek değişmez.
Ya sizin sisteminizden direk birileri yada evrak için yönlendirdiğiniz kurye sistemi bu bilgileri veriyor bunlara.
3. bir seçenek yok fazla araştırmanıza gerek yok.
Ya kendi içinizdeki açığı bulun yada kurye firmasına hukuki süreç başlatın.
Umarım aynı kafa devam etmezsiniz ama içimden bir ses hiçbirşey yapmayacağınızı söylüyor.
Sonuçta size hiçbir zararı yok bu durumun tek mağdur müşterileriniz olucaktır.
-
Ayrıca dün sizin iletmeniz sonrası beni arayan satış birimi arkadaş attığınız linkte olmayan 0 212 703 32 28 numarasından arama yaptı.
Ona bu numaranın Turknet numarası olmadığını söyledim. Sitede olduğunu söyledi girdik baktık beraber yok dedim.
Tamam o zaman sizi 0 850 288 80 81 numarasından arayacağım dedi ve aradı hemen bilgilerimi o şekilde verdim.
Attığınız linke sizde bakın böyle bir numara yok.
Yani ne yaptığınız belli değil. Asıl sorun bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 22 Temmuz 2022; 12:19:23 > -
-
komşumu milleniye abone yaptım aynısını onada yaptılar dijitürk filan alabilirsiniz internetinize ek diye dedim inanma bu olay turknete özgü değil başka bi olay var
-
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederim. İlgili birimimize bilgi vereceğim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence bu firmanın çalışanlarını gözden geçirmesi gerekiyor, içerden veri satan olabilir. Uzun zamandır bu spamlar kullanıcıları bezdirdi iyice. |
Beni aboneliğin iptalini teyit için aradılar. Onayladım sonrada kapattık. Aradan dakikayı boşverin saniye geçmeden biri aradı interneti iptal ettiniz, internet lazım mı diye. Hani turknetten arayan hemen geri arasa bu kadar hızlı arayamaz. Bu konu ne zaman açıklığa kavuşacak arkasından ne çıkacak merakla bekliyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X