|
TurkNet Destek Burada (1992. sayfa)
-
-
@TurkNetDestek Merhaba, 2024 eylül ayında aboneliğimi sonlandırıp modem ve ekipmanlarını kargo ile gönderdim. Eylülün 2. haftası kargo teslim edildi ve teslimat ile ilgili destek kaydım olumlu bir şekilde sonuçlandırıldı. Bugün ise 2000 TL ceza bedeli faturası oluşturuldu. Konuyla ilgili destek olabilir misiniz. Müşteri numaramı özel mesaj ile gönderdim.
Online işlemlerden destek kaydı oluşturamıyorum.
-
Buraya da mail atın; turknet@hs01.kep.tr
Buraya da yazın.
Kargo takip numaranızı biliyorsanız; onu da yazın.
Gigafiber var; bakalım bize de iptalde 3300 TL kitleyecekler mi ? Şikayetvar'da çok sayıda şikayet var modem iadesi ile ilgili. Avukatlık bürosundan arıyorlarmış birde. Tuhaf işler. Sorununuzun en kısa sürede çözümünü temenni ederim.
-
Merhaba, konu hakkında göndermiş olduğunuz PM üzerinden tarafınıza geri dönüş gerçekleştirdik. -
Merhaba, konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştirebilmek ve tarafınıza geri dönüş yapabilmek adına müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşmanızı rica ederiz. -
@turknetdestek
Çorlu bölgesinde fiber çalışmanız varmı -
Merhaba,
Hazirandan beri diğer operatörden internet sağlanamıyor tarafıma. Taşındığım yerde eksik alt yapı var. 28 daire var, 16lık port varmış sanırım pek anlamam bu olaydan bana söylenen bu. Biri taşınsın da interneti bana bağlasınlar diye 3 sene bekleyen komşum var. İstanbul Sultangazi turknet çalışması var mıdır? Malum operatör veremiyorken sizden hizmet almam mümkün mü çünkü sayfanızda bilgilerinizi girin alt yapı sağlanınca arayacağız diye bir not var. Bu port dedikleri şeyin fiyatı nedir ben karşılayacağım artık az kaldı, alternatif diye superbox diye bir saçmalık öneriyorlar hem 5 katı para hem kotalı hem de stabil değil ve yavaş. İstanbul’da yaşadığımız probleme bak kafayı yedirtirler insana. Yan ilçede 1gbit turknet var, bende internet bile yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JohnnyBravo_ -- 19 Kasım 2024; 22:17:54 > -
Altyapı yoksa; box yerine airfiber (100 e kadar veren var) veya kendi altyapısından İstanbul'da hizmet verenlere bakın.
https://forum.donanimhaber.com/kendi-altyapisindan-hizmet-veren-iss-ler--159446400
-
Merhaba,Turkner dns ve vpn engellemeye mi başladı,adguard dns sorun çıkarıyor.cyberghost vpnde öyle,anlamadım neler oluyor.
-
Selamlar, TT fiber altyapım var, yeni abonelikte kurulum ve aktivasyon ücreti vs. ne kadar bir ekstra ücret var.
-
Yerleşik operatör altyapısındaysanız ₺840 (6 ay x ₺140) olarak faturanıza yansır.
Kurulum Hizmeti için evinize geldiğimiz zaman daireniz içindeki tesisatınızı ihtiyaç varsa değiştiriyoruz.
Binanızdaki ankastre kutusundan dairenize kadar olan bağlantı için de kablo çekilmesi gerekiyorsa, metre başına kablo ücreti alıyoruz. Metre başına kablolama ücreti ekiplerimize elden yapılıyor. Ayrıca internet hizmetinize ek olarak telefon hizmeti de aldıysanız aynı şekilde onun da tüm işlemlerini ve kontrollerini yaptıktan sonra size teslim ediyoruz.
-
@TurkNetDestek merhaba, ankara etimesgut tunahan mahallesinde çalışmalara başlandı diye biliyorum, şuan iki sitede gigafiber altyapısı gözüküyor. yaklaşık 750 metre uzağımda ve altyapı sorguladığımda altyapı planlanan bölgede olduğum yazıyor. Tahmini ne kadar sürede planlanan altyapılar tamamlanıyor? geçenlerde de telekom kapaklarının olduğu yerlerde kazı görmüştüm ama alakası olmayabilir. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highheadd -- 21 Kasım 2024; 0:29:31 > -
Merhaba @HesaplıBilgi, temenniniz için teşekkür ederim. An itibariyle problemim giderildi. @TurkNetDestek 'in desteği ile tarafımla iletişime geçildi takip no ve gerekli bilgileri kendileri ile paylaştım. Daha sonra fatura iptal edildi.
Ek olarak şu bilgiyi de paylaşmak isterim belki aynı durumu yaşayanlar için yararlı olabilir. Abonelik ilk başladığında tarafınıza tahsis edilen modem bir şekilde aboneliğiniz ile eşleştiriliyor. Bana tahsis edilen modem sürekli bağlantımın kopmasından dolayı saha ekipleri tarafından değiştirildi. Fakat aboneliğimde ilk tahsis edilen modem kayıtlı kaldığı için, abonelik iptalinde tarafımdan ilk tahsis edilen modemi iade etmem bekleniyordu. (Saha ekibinin zaten alıp götürdüğü modemi) Dolayısıyla biz size X modemi tahsis ettik siz bize Y modemi iade ettiniz durumu olabilir o yüzden modem değişikliklerinde bilgi paylaşmakta fayda var.
Desteğiniz için teşekkür ederim @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec4nl4r -- 22 Kasım 2024; 12:4:35 >
-
Ben tşk. ederim; geçmiş olsun.
-
çarşamba sabah 10 da evimin çaprazında yıkılacak bir evin kutusunu söken türk net nasıl becerdiyse internetimi kesti ve 3. gün hala saha ekipleri lütfedip gelmedi kafayı yemek üzereyim maçları TOD dan izliyorum Tiviyi tivibu go dan ama şaka gibiler sabır ve anlayış bekliyorlar kardeşim eşim çocuklarım kimsede cepten kullanacak internet kalmadı madem öyle internet tanımla cebime göreyim senin iyi firma olduğunu başıma ağrılar giriyor yarında c.tesi saha ekipleri 18:00 e kadar çalışıyormuş o ayrı komedi hafta sonuda muhtemelen gelmeyecek ve bende bu iş bugün çözümesin ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak türk net bana artık türk telekom un gözünü seveyim arkadaş yemişim giga fiberini diycem az kaldı !!!!!!
-
Sevgili @TurkNetDestek
Bundan 5 yıl önce https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005-1039 konusunda şöyle bir mesaj yazmışım.
O gün modem arayüzümde gözüken "Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 68248 3823"
23.11.24 güncel olarak modem arayüzümde yazan "Hız 24854 / 8192 kbit/s"
Kampanyalı peşin ödememin son günleri, benim eski hızımı geri verin ya da artık size veda vaktim geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sê7êN SKY -- 23 Kasım 2024; 16:13:39 > -
Bugün Turknet e geçtim, önceki iss 90 mbps alırken şuan 10 mbps alıyorum bunun sebebi nedir yardım kısmınada yazdım 8 saat oldu dönüş yok ilk günden hiç hoş başlangıç olmadı -
modem ara yüz değerleri atarmısın
-
Arayüz değerleriyle pek alakalı değil benim konu ama şöyle söyleyeyim
Sabah 11 de fixnet modem arayüz upload max 20
Dowloand max 99 du
Saat 12 Turknet e geçiş oldu
Şuan Upload max 33 Download Max 46
Eve geçince atabilirim modem arayüzünü saha dolabı apartmanın dibinde zaten sıfır sorun bağlantıda ki Turknet bile 100 lük tarife verdi değerleriniz çok iyi diye
-
Upload 33 derken? maksimum 33'mü kaldırıyor yoksa 33'mü alıyorsunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X