< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet Destek Burada (2012. sayfa)
-
-
Merhaba, geçen hafta gigafiber abonesi oldum. Abone olurken webe özel 3 ay 100tl indirim kampanyasından faydalandım. Tiklagelsin king ping kampanyasından sonradan haberim oldu. King ping kampanyasından faydalanabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya birleştirilemiyor.
-
Kampanya birleştirme değil de değiştirme diyelim, tiklagelsin daha avantajlı, mümkünse faydalandığım mevcut kampanya iptal edilsin, onun yerine king ping tanımlansın istiyorum. Olursa hesabımdaki mevcut kampanya kodu kaldırılacak, yerine yeni kampaya kodu kullanacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meldaguvener -- 25 Aralık 2024; 10:42:45 >
İlk abone olurken tanımlama yapmanız gerekliydi; verilen kampanya geri alınmaz.
Şöyle olur; iptal edip, yeniden abonelik yaparsanız, kampanyayı tanımlayabilirsiniz. Ne kadar mantıklı olur bilemem.
-
Merhaba, instagram Facebook ve whatsapp uygulamalarında videoların donması resimlerin hemen inmemesi problemi yaşıyorum. Kayıt açtım fakat sonuç elde edemiyoruz. Hızım iyi başka hiç bir sitede uygulamada sorun yok.
Destek rica edebilir miyim ?
84470229
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
17.12.2024 tarihinde comnetten turknete geciş yaptım bugün arandım aktivasyon saglanamadığından basvurumu iptal ederek tekrar başvuru alınacak denildi,bugün tekrardan aranarak edevlet onay ve kimlik yükledim fakat 2 ay comnet kurulum ücreti ücretsiz iken, şuan sözleşmemde 840tl kurulum gözüküyor. Basvuru iptalini nasıl yapabilirim. Türkneti aradığımda musterihizmetlerine bağlanamıyorum.
84385499
84614644 cevap verildi(2 ay ücretsiz kullanım ve ücretsiz kurulum hakkınız mevcuttur. Kurulum ücreti yansımayacaktır. İyi günler dileriz.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkph0bia -- 25 Aralık 2024; 20:31:6 >
Kopuyor derken hocam Bağlı cihazlarda internet bağlantısı gitti uyarısı veriyor veya bağlı olsada tepkisiz kalıyor cihazlar bağlantı var ancak internet alışverişi olmuyor bu şekilde en az 2-3 dakika devam ediyor. Işıklara dikkat etmedim ışıkları da kontrol edeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunlardaki anlık takılmalardan atlamalardan takılmalardan yıldım artık. sanırım bufferbloatun sebebi bu ttnin verdiği dandik modem. bu kadar berbat değerleri de başkasında görmedim. arkadaşlar sağlam bufferbloat ayarı yapılabilen kablosuz çekim gücü bu zte denilen dandik routerdan iyi olacak, kısaca routerın bana varlığını unutturacak bir tavsiye bekliyorum sizlerden.
-
Hattınız Vdsl ise Keenetic Hopper DSL KN-3610;
Hattınız fiber ise Keenetic Hopper KN-3810.
Comnet mağduru olarak geçen hafta pazartesi günü Türknet e geçtim ama geçtiğime pişman oldum. Hattım 1 gigabit destekli Telekom altyapısı Ftth fiber. Comnette (200mbit) son malum iptal edilmeden önceki hafta olan sıkıntılar hariç 1.5 sene sorunsuz kullandığım hat az önce itibariyle 4. Kez kesildi. (100mbit) Daha önce kesintilerin hepsi 1.5-2 saat sürmüştü. Şimdi kim bilir ne zaman düzelecek. Nasıl bir altyapı var bu turknette???
Bu hooper modelini çok görüyorum ama bufferbloat konusunda kullanıp memnun olan var mı? Youtube videoları hep reklam kokar nitelikte. Doğru dürüst bir ayar videosu göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X