gigafiber kullanıyosan eğer çok iyi 400tl'de bizim gibi 100mbps vdsl alıp hız 40-50yi geçemeyip aynı parayı ödeyenleri düşün bide kimisi ferrari sürüyor kimisi tofaş sürüyor ama herkes aynı kira ücretini ödüyor gibi düşün |
TurkNet Destek Burada (2014. sayfa)
-
-
Verilen söz sabittir; oynak ise vermeyeceksin sözü.
200 TL den 1 yıllık 100 vdsl hizmet almıştım; ona yanıyorum. ayda 200 TL içerdeyim; içerde. Yılda 2400 eder; güzel para.
-
Comnet gazisimisiniz ? -
Yok; Pananet kullanıyordum, memnundum. Fiber şöyle,böyle dediler; deneyelim diye geçtim. Geri iade olmayan firmalardan hizmet almamakta fayda var. Bütün kalan bakiyede; 1 haftada iade edildi.
-
Bende comnet kullanıcısıydım aylarca sorunsuz kullandım memnundum tokatlanana kadar y.dışındayım diye mecbur turknete geçtim tr'ye gelince değişicem çünkü ister istemez koyuyor adamlar 1000mbps kullanıyor 400tl ben 30-40 mbps alamıyorum bile 400 tl fiyat politikasını değiştirmeleri şart.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3RBende comnet kullanıcısıydım aylarca sorunsuz kullandım memnundum tokatlanana kadar y.dışındayım diye mecbur turknete geçtim tr'ye gelince değişicem çünkü ister istemez koyuyor adamlar 1000mbps kullanıyor 400tl ben 30-40 mbps alamıyorum bile 400 tl fiyat politikasını değiştirmeleri şart.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Çok geçmiş olsun -
-
Merhaba, Comnet kapanınca Turknete geçmiştim, bir bayan aramıştı ve onay vermiştim. Dün yani 2 Ocak 2025 saat 16:22'de TURKNET'ten şöyle bir SMS geldi:
"Değerli TurkNet'li, Hizmet aktivasyon işlemleriniz tamamlandı ancak yasal zorunluluk gereği kısa bir teyit araması yapılacaktır. Bu amaçla, 0850 288 80 80 numarasından sizi arayıp kimliğinizin son 3 hanesi tuşlayarak sesli yanıt sistemi üzerinden hizmetinizle ilgili bilgiler verildikten sonra, onayınızı almak için "Onaylıyorum" demeniz yeterli olacaktır. B001".
Bugün sabah 10:19'da 0850 288 8080 numarasından arandım; bilgisayar konuştu önce kimlik numaramın son 3 hanesini tuşlamam istendi tuşladım, sonra 499 tl internet aboneliği filan dedi onaylıyor musunuz dedi "onaylıyorum" dedim sonra da "başvurunuz reddedildi olarak kaydedilmiştir" deyip arama yüzüme kapatıldı.
Şimdi bu SMS ve aramaları siz mi yapıyorsunuz yoksa bir dolandırıcılık girişimi mi var?
İkincisi onaylıyorum dememe rağmen neden "reddedildi olarak kaydedildi" dedi, hattım kapanacak mı?
-
yalandan arıyolar onaylıyorum desende red edildi diyor fakat geçişinle bi alakası yok turknet arıyor fakat bot geçiş tamamlandıktan sonra onaya gerek yok yani.
-
Hocam burada bana cevap vermiştiniz ama bir şey sormak istiyorum. Turknet kurulumu tam bir çıkmaza girdi bende. sürekli 4 portlu modemle kuruluma gelin diyorum 2 portlu ZTE 3601p ile geliyorlar. bugün 4 portlu Zyxel VMG3625-T50b modemiyle geldiler ama o da problemliymiş bir türlü ip alıp bağlayamadılar. Ben artık pes edicem 2 portlu ZTE 3601p ile gelin kurun diyeceğim.
Şimdi bende aktif 4 port kullınımı var. 1 PC 3 tv (iptv için) mantıken 2 portlu modem gelirse onun sadece 1 portunu kullanıp switch ile 4 farklı cihaza paylaşacağım. Anlamadığım şu cihazlar aynı anda açık olduğunda mesela 3 cihaz switche 3 cihazdan veri gelecek ama o veriyi tek port işleyecek modemde bunda bi çakışma hız kaybı vs. olmuyor mu ?
-
Comnet'ten 3 aboneliğimi Turk.net'e geçirdim ama eşimin iş yerinde 12 gündür internet yok; aniden kesildi ve bir daha gelmedi.
Turk.net hiçbir çözüm üretmiyor; sorun yoksa problem yok ama sorun yaşadığınızda muhattap maalesef yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 4 Ocak 2025; 20:1:19 > -
Sorun olmaz. 3 tv de 4K yayın + Pc çalışsa ne olur; 1 Gigabit'te.
-
Bugün yine SMS geldi onay için arayacağız diye. Yarın yine ararlar herhalde ve yine reddederler o zaman.
-
Aynen benide aradılar onay verdim red edildi dedi m.temsilicisine sordum önemli birşey değil bot arıyor dedi -
Yaklaşık 10 gündür internet hizmeti alamıyorum özelden dönüş saglarmisiniz -
Merhaba, PM üzerinden iletişime geçildi. -
Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? -
3 hafta oldu, Turk.net tarafından çözüm üretilmedi...
Siz siz olun, sorun yaşarsanız muhattap bulamayacağınızı bilin....
-
Merhaba,
4286480 numaralı aboneliğimiz hala aktif hale gelmedi. Size ulaşmak imkansız. Başvuru yapacağımız vakit her şey çok güzel, başvuru sonrası ulaşabileceğimiz kimse yok.
Sebep nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X