Gigafiberde de yüksek. Cogent ile ilgili mi? 8 ve 9 hophoplarda onlar vardı galiba. |
TurkNet Destek Burada (2013. sayfa)
-
-
Cogent'le alakalı mı bilmiyorum hocam. Beni genelde Netix taşıyordu ama şimdi hoplar da gözükmüyor.
Comnet'ten geçişler dolayısıyla da olabilir, peeringlerde de sorun olabilir. Sevgili Türknet'in açıklama yapmasını bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netix de olabilir; ben yanlış hatırlıyorum galiba.
Rentte olabilir. Ama o Rent cardı galiba 1000 lik internete, 349 veriyoruz yinede yaranamıyoruz. Düşün yahni 349, az mı? Nette biraz hantallıkta var gibi. Var da diyebilirim, yok da diyebilirim; garanti veremem. 2 ay bedavanın faturası mı acaba? Beleşçilerden kurtulamıyoruz kardeşim, her yeri kurutuyorlar.
-
Merhaba, türk telekoma 2 yıldır altyapı başvurusu yaptığım halde halen bir gram gelişme yok maalesef. Acaba sizin bir yardımınız dokunamaz mı altyapı getirmeleri için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Retn'le çıkış yapan İp'ye denk gelsek ah hocam pingimiz çok az olurdu
Sanırım Retn çıkışlı Ip'leri Turknet statik Ip ödemesi yapan kullanıcılarına veriyor
Cod sunucularında pingler aynı fakat Valve tarafında ciddi sıkıntılar var. Dota'da 40-50 arasından 70-90 aralığına zıpladı pingler. Türknet tarafından acaba bir çözüm gelecek mi kaç kişi benzer şeyleri yazıyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 26 Aralık 2024; 23:1:38 > -
1 haftadır soruma doğru dürüst cevap alamıyorum ne müşteri hizmetlerinden ne destek sayfasından.
Bulunduğum konumda gigafiber gelmiş bu türknetin kendi altyapısımı.
Kuruluma geldiklerinde normal modem'i seçersem hangi modem yada router takılacak?
Smartify seçersem airties Air 4960R modeli gelecekmiş wifi için iyi bir modem fakat 2 ethernet portu var. Ben bunu çoklayıcıyla 4 e çıkarsam. hız yada başka bi sorun yaşar mıyım.
IPV6 açık olacak mı?
-
Gigafiber, kendi altyapısı. Zte 3601p gelebilir. Menü çok zayıf. Çekim gücü ve hız iyi.Ben kendi cihazımı kullanıyorum. Kul. adı ve şifresi açık. Switch sorun olmaz.
Hala sistem aynı mı çalışıyor turknette 20-30mbps alanda 1000mbps alan aynı parayı mı ödüyor ?
-
Merhabalar, altyapınızın desteklediği maksimum hız taahhütsüz ve limitsiz olarak şu an için 499,90 TL'dir. veya 0 850 288 80 81 üzerinden abonelik taleplerinizi iletebilirsiniz.turk.netSınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNethttps://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik -
tamam soygun devam ediyor demek ki :) 17 bin asgari ücret alanla 80 bin alan memurun aynı yaşam şartlarında devam etmesi gibi yıllardır kullanıcılar söylüyor ama iplemiyorsunuz şu düzenin değişmesi gerek adamın hızı 100'den azsa niye aynı parayı ödesin mantıkende ahlakende bi sebebi yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X