Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: msdos34 , Halikarnas Şakşakçısı Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
40.386
Cevap
321
Favori
908.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 20132014201520162017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DNS değiştirerek telefondan girebildiğim yasaklı sitelere DNS değiştirerek PC'den giremiyorum. Bir fikri olan var mı?

Edit: DNS girerken "HTTPS üzerinden DNS" ayarını "Açık (otomatik şablon)" şeklinde değiştirdim. Düzeldi sanırım. Aynı sorunu yaşayan varsa deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 7 Ocak 2025; 13:10:48 >
  • lordakrep kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekibimiz sizi dün aramış ancak ulaşamamıştır. Modem kurulumu yaptınız mı? Bilgilerinizi SMS olarak ilettik.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Antalya'da devir işlemi gerçekleştirebileceğimiz bayi-ofis var mı acaba?

• first9 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bireysel aboneliklerde devir işlemi yapılamıyor. Tüm talepleriniz ile ilgili turk.net/oim üzerinden kayıt oluşturabilirsiniz. İlgili ekibimiz dönüş yapacaktır.
  • @TurkNetDestek

Merhaba; hala bir dönüş ve gelişme yok... 1 ay sürecek midir mağduriyetimiz?

• tanriseven T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden iletişime geçtik.

Merhaba, ekibiniz dün bizi aramamış. Acaba aramayı kaçırdık mı diye kontrol ettik ama arama kayırlarında aradığınız gözükmüyor. PM ile iletişime geçebilir misiniz? 0850 288 8080 numaralı hattınız ile işlem yapamıyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordakrep -- 7 Ocak 2025; 14:35:3 >
  • Merhaba. Mevcut türknet vdsl abonesiyim fibere geçiş yapmak istiyorum. Vdslden fibere geçiş için ne yapmam gerekiyor?(Fiber kablo daireme kadar çekildi ve altyapıda fiber aktif görünüyor)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netspeed'den Turknete geçiş yaptım. Sabah kurulum yapıldı ve o an internete bağlanabildim. Modemin yerini değiştirmek için prizden çıkarmak zorunda kaldım ve ondan sonra daha bağlanmadı. Aktivasyon görünüyor. Bu kaç saat sürüyor?

Ayrıca müşteri hizmetlerini arıyorum müşteri numarası istiyor bende yok. Dolayısıyla kurulumda bile kimseye ulaşamadığım bir firma durumundasınız. Geçerken 2 kez düşümdüm belki de 3 kez düşünmem gerekiyormuş.

• lordakrep kullanıcısına yanıt
    Sizinle iletişime geçilmesi adına ekibimize bilgi ilettik. Dönüş yapılacaktır.
  • Tigerrrrrr T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, turk.net/oim üzerinden kampanya değişikliği kaydı oluşturabilirsiniz.
  • SiberCry kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmemiz için konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Online işlem merkezinde kampanya değişikliği kaydını tam olarak nereden yapabilirim ?

• Tigerrrrrr T kullanıcısına yanıt
    Müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? Kaydınızı oluşturacağız.
    Gönderdim.

• Dün itibariyle Turknet'e geçtim 1 gün içinde bağlantım gerçekleşti,öncesinde 1000mbit Millenicom kullanıyordum fakat donmalar oluyordu,şuan 100mbit Turknet kullanıyorum donma kasma yok teşekkürler hizmetiniz için,sabırsızlıkla gigafiber bekliyorum 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prokaryot16 P kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dileriz 🙂 Web sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak iletebilirsiniz.
  • Yıllardır Türk Telekom, Millenicom ve Comnet'te SORUNSUZ kullandığım hat, Turk.net'e geçtikten sonra kesildi ve 3 hafta boyunca en ufak çözüm sunulmadı...

• Sitenizdeki sizi arayalım yerlerinin hiç biri çalışmıyor.

@TurkNetDestek

• 
Sayfa: önceki 20132014201520162017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.