Şimdi Ara

Türknet Destek yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk olarak sorun cozulecek dediler 2 ay sabrediyordum her hafta mesaj attilar neredeyse birini paylasayim sorunu cozecegiz alt yapilariniz guclendiriliyor bilmem ne.Surec uzayabilir dediler sorun yok dedim yinede.
    Türknet Destek yalanı

Simdi obur yuzdeyiz.Aradan kisa bir sure sonra ping sorununa mudahale edemiyoruz diyen.Simdi Yuzsuz firmaya bakiyoruz.Birbirlerinden habersiz beceriksiz suruleri.Guvenmeyin arkadaslar bu firmayada bu firmadan allahin kuluna guvenmeyin.
    Türknet Destek yalanı
    Türknet Destek yalanı

Cozulecek diyorlar bir sey yapmiyorlar.Ugrasmiyorlar.Kac aydir 19:00-24:00 araliginda pinginiz +100.BAKIN TEKRAR DIYORUM TURKTELEKOM firmasinda bulari yasamadim yasamiyprdumda dertsiz basima dert aldim.Simdi iptal icin dilekcemi yollayacağım.Bu arada umarim batarsiniz.Hakkini yediginiz her insanin odedigi para bogazinizda kalsin.Musteri hizmetlerinden sitket basindaki insanlara kadar bunlari soyluyorum.

Youtubeda bu sekilde videom vardir pm olarak iletebilirim isteyenlere.Dört adet forumumuzda konum.Yazilan 20 adet mesajim vardir türknete.Siz magdur olmayin dostlarim.Ben yaptim siz yapmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akonitinads -- 24 Şubat 2019; 19:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kablosuz baglantiyi kapatin diyen gereksiz insanlara sahipler.Sene 2019 arkadaslar kablosuz baglantiyi kullanmayin diyen tipler bunlar.
    Türknet Destek yalanı

• Kesinlikle haklısınız, aynı problemi yaşıyorum. Aylardır ping 150 civarında. Onlarca destek kaydı oluşturdum. Teknik destek bir kez bile arayıp bilgi vermedi. Destek kayıtları geçiştirilip kapatıldı. Birleşip türknete karşı hakkımızı aramalıyız.
  • Iptal ettir ben ettiriyorum mileni.com cazip geldi bana şuanlık biraz daha mantikli.Yada netspeede gecis yapicam.

• sizin ping sorununuz var, bende oda yok, adamlara defalarca yazdım, santralde sorun var, elektrik kesilip geldimi internetim gidiyor diye, destek bana, vpn kapatın, wifi kontrol edin, kablolarınızı kontrol edin yazıyor, yine kesildi internet telefondan bağlanıyorum. son 1 haftada 48 saati ancak bulur internet kullanımım...ben belgeleri doldurdum bile yarın netspeede geçeceğim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET destek.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.