Merbalalar Yardımınıza ihtiyacım var. Modemim:Zyxel VMG3312-B10A V2 300 Mbps VDSL2 Modem Turknete geçeli 3 gün oldu. Modem ayarlarını doğru bir şekilde yaptım .internete başarılı bir şekilde giriş yaptım. 1 TV ,2 Cep telefonu bağlandı.Sorunsuz bir şekilde internete giriyor . Bilgisayarı bağladığım zaman bana DNS hatasını veriyor. Tabi bu işlemi 4 tane ayrı bilgisayarda wifi ve ethernet ile denedim. Hata: DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG bu hatayı veriyor tarayıcıda , ben bilgisayarın ağ ayarlarından İnternet sürüm protokol 4'ten DNS AYARLARINI google dns ayalarını yaptım. Yaptığım DNS1: 8.8.8.8 Yaptığım DNS2: 8.8.4.4 yaptığım zaman girmeye başladı ve bunu müşteri hizmetlerine söylememe rağmen hattınız sağlam evinize tam 35 mbps internet ulaşıyor diye hep geçiştirdiler. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim her bigisayarlara DNS girmemmi lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerKoc93 -- 9 Kasım 2020; 22:57:33 > |
Turknet Dns Sorunu
-
-
+ 1 bende de var ve modem de aynı. Modemden ve pc den dns değiştiriyorum ama sonuç hüsran.. Acaba güvenli aile profilinde olabilir miyiz ?
-
Bence Zyxel modemlerde kronik sorun bu, adsl de bir hata vermiyor . ama vdsl de gectigimden beri kopmalar oluyor . başka modemde deneyip size bilgi verecegim.
bu arada modemin arayuzunden turk telekom dns lerini girdim. cok hızlı bir şekilde giriş yapıyorum. 4 bilgisayar ve 7 telefon baglı banamısın demiyor deneyebilirsiniz. Kopma 0
Güvenli aile profilide kapalı bende ,Modeme reset at hiç bir ayarı ile oynama direk bu dnsleri gir.
dns1: 195.175.39.49
dns2: 195.175.39.50
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerKoc93 -- 8 Kasım 2020; 21:1:36 >
-
Next dns kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Her site hızlı şekilde açılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: miskindvdNext dns kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Her site hızlı şekilde açılıyor.
Merhabalar.
next dns leri bizim ile paylaşabilirmisiniz.
-
- 45.90.28.236
- 45.90.30.236
-
quote:
Orijinalden alıntı: OmerKoc93Bence Zyxel modemlerde kronik sorun bu, adsl de bir hata vermiyor . ama vdsl de gectigimden beri kopmalar oluyor . başka modemde deneyip size bilgi verecegim.
bu arada modemin arayuzunden turk telekom dns lerini girdim. cok hızlı bir şekilde giriş yapıyorum. 4 bilgisayar ve 7 telefon baglı banamısın demiyor deneyebilirsiniz. Kopma 0
Güvenli aile profilide kapalı bende ,Modeme reset at hiç bir ayarı ile oynama direk bu dnsleri gir.
dns1: 195.175.39.49
dns2: 195.175.39.50
Hayır dostum kronik bir sey yok. turknette de aynı modemi kullanıyordum ve onla pcde dns degistirmem yeterliydi, bence servis saglayıcı ile alakalı...
-
Bize ulaşın kısmına problemi yazdığım zaman müşteri hizmetlerinden doğru düzgün bir şekilde yardım alamıyorum Bana durmadan dedikleri şey bilgisayar ağ bağlantısı ayarlarındanb IPV4 GIRIP DNS otomatik al olarak yap diyorlar baska dedikleri bir sey yok. Öylede olmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OmerKoc93Bize ulaşın kısmına problemi yazdığım zaman müşteri hizmetlerinden doğru düzgün bir şekilde yardım alamıyorum Bana durmadan dedikleri şey bilgisayar ağ bağlantısı ayarlarındanb IPV4 GIRIP DNS otomatik al olarak yap diyorlar baska dedikleri bir sey yok. Öylede olmuyor.
takipteyim...
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımıza iletebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
hocam yaşadığınız sorunun uzaması kötü olmuş. Sorun hakkında pek bir bilgim yok ancak türknetle ilgili pek şikayet etmesiniz iyi olur zira ben 70 gün önce abonelik başvurusunda bulundum 70 gündür beni oyalıyorlar ve internetimi bağlayın dediğim için engellediler. Dikkatli olun derim.
-
Artik dns hatası vermiyor. Çözüldü problem. -
quote:
Orijinalden alıntı: OmerKoc93
Artik dns hatası vermiyor. Çözüldü problem.nasıl oldu hocam ? turknet mi halletti ? siz mi bir yol buldunuz ? zira benim ki devam etmekte...
-
Emmi kendiliğinden oldu, bende anlamadım, bugun btk yazdım, baya bi ilgilenildi aranildim Turknetten, Hat Degerleriniz kontrol edildi felan denildi, bi baktim bütün cihazlarda internete giriyorum. -
Merhaba, başvurunuzu yaptığımızda altyapı yok uyarısı verilerek yerleşik operatör tarafından red verilmektedir. Arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişime geçmiştir. Gelişme olması durumunda size bilgi verecekler.
Hakaret içeren tweet'lerde engelleme yapılmaktadır. Bu konuda arkadaşlarımdan bilgi alabilmem için engellemenin yapıldığı tarihi, saati ve kullanıcı adı bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
"Merhaba Berkay Bey, ben Yudum A.
Sizinle taptığım görüşmede İnternet başvurunuzu yapmak istediğimize alt yapı yok şeklide hata aldığımız ilettim. Bulunduğunuz binada internet hizmeti olduğunu belirttiniz. Konu ile ilgili Turk Telekom ekipleriyle irtibata geçtim. Dönüş olduğunda tarafınıza bilgilendirme sağlanacak.
İyi Günler" -
Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim. -
Merhaba değerli turknetli arkadaşlarim, hala sorunum devam ediyor, dun sevindim bugun husran -
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın tekrar kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X