Şimdi Ara

Turknet'e Başvuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turknet'e başvurmak istediğim zaman adresimin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğunu söylemekte. Bir yetkili tarafından ne çalışması olduğu ve ne zamana kadar süreceği hakkında bilgi almam ve hatta mevcut internet sağlayıcımın değişikliğinin bilgisini alabilir miyim?Turknet'e Başvuramıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarveOfMurder -- 24 Haziran 2020; 18:49:45 >

• YAPA varsa Türknet'e
    VAE altyapısı varsa Türktelekom'a sorabilirsin.
  • Ya daha ne istiyon Turknet çukuruna düşmek sonra sorunlarla çırpınmak mı istiyon.Mutlu olman gereken yerde forumda konu açmıssın
  • Jozef38 J kullanıcısına yanıt
    Aynen çok haklısınız.Geçiyorsun hız olarak bu hızı alırsınız diyorlar gel görki aldığın hız eski netinden beter.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle ilk 3 ay çok iyi idi sonra cozuttular paketi arttırdım 75 megabitlik pakete geçtim bari dedim 30-40 sabit gelse yeter olmadı sürekli dalgalanma sürekli kopma. En sinir bozucuda müşteri hizmetlerinden saçma ve anlamsız cevaplar gelmesi.
    35e devam o zaman yada firma değiştireceksin düzeltemezlerse.
    Bir firma tüm müşterilerine mi aynı sorunu yaşatır? inanılmaz gerçekten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Ben başka firmaya geçtim ve memnunum 2 kere iptal dilekçesi yollattırdı turknet :) ordada ugrastım.
  • Merhaba, bulunduğunuz bölgede farklı operatöre ait fiber çalışması ya da altyapı olması nedeniyle hizmet veremiyoruz.
    Merhaba, teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.