Kaç zamandır 50 mbps almam gereken internetten 16 mbps alıyordum. Her zaman iç hatlarda sıkıntı var denildi. Bu yalanlardan bıktım ve bu zamanlarında etkisiyle başka bir firmaya geçiş yaptım. Şimdi aldıgım hız 45 mbps. Şimdi bu dolandırıcılık değilde nedir? İç hatlarda problem varmışmış. Şöyle sağlam adamlar çıkıp sizin canınızı güzelce yaksalar keşke. Bak bakıyım o zaman böyle dolandırıcılık yapabiliyormusunuz.
Bunu yapan sadece Türktelekom bu firmanın suçu port değişimi yapamamsı yada sağ dolabı değişimi yapmamasıdır.Yerleşik operatör ne hız verildiğini arayıca söyler zaten.
bigcrysis93B
kullanıcısına yanıt
Sağ değil sol. TT ye her durumda suç atmak yersiz. İş emri gelmezse saha elemanı uğraşmaz.
NT2LN
kullanıcısına yanıt
Sen git bir doktora baksın senin kafana o kadar şikayet emri veriliyor ama sağ elemanları hiçbir iş yapmadan müşteri iç tesisat kaynaklı diyor.
NT2LN
kullanıcısına yanıt
Ben VDSL e geçmek için 1ay bekledim. Hattımda iş emri olduğu için türknet birşey yapamıyordu.bu iş emri 1ay sürdü. Bir türlü sonuçlandırılmadı. Ben tabi sürekli türknet e yazıyorum felan. Geçen hafta türktelekom ilçe müdürlüğüne gittim ertesi gün VDSL e geçirdiler. Şuan 80/8 cayır cayır kullanıyorum. Ben VDSL e geçmediğim için sorunu türknet çıkarıyor sanmıştım ama yanılmışım. Türktelekom süründürüyor...
bigcrysis93B
kullanıcısına yanıt
Boş yapma. Port değişimi ayrı bir emir arıza kaydı ayrı. Düz arıza kaydı açarsan ekip tabiki işlem yapmayacak
İş emirleri aylarca sürmüyor hocam. Forumda çoğu kez görüyoruz, TT harici firmaya geçse de kişinin sorunu çözülüyor. Adama numara vermişler ama halen açık iş emri var bekleyin diyorlardı
Merhaba, VDSL başvuru taleplerini iş emri numarasıyla yerleşik operatör saha ekiplerine iletiyoruz. Portunuz VDSL uyumlu ise otomatik olarak geçiş yapılıyor. Aksi durumda yerleşik operatörün işlem yaparak iş emrini onaylamasını bekliyoruz. Bu süreçte yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. İyi günler dilerim.
NT2LN
kullanıcısına yanıt
Sen boş yapma saygısız insan .Sana kim veriyor beni aşağılama emrini port değişim emri vermediğimi nereden biliyorsun.Bilmediğin iş hakkında konuşma kendinide birşey sanma.
Boş yapıyor takma kafana kardeşim saygısızın biri işte.Milletide kendi gibi cahil zannediyor.
bigcrysis93B
kullanıcısına yanıt
Kayıt altında tutuluyor iş emirleri, yapılmıyor diye bir şey yok. Sen bilmediğin iş hakkında konuşma. Beni terslediğin için aşağılanma hakkını sen verdin.
bigcrysis93B
kullanıcısına yanıt
Bana düzgün hitap et Burada tek cahil sensin.
NT2LN
kullanıcısına yanıt
Seni alemlerin rabbi Allaha havale ettim ahirette görüşürüz.
bigcrysis93B
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim
Gerçekten bende Bye bye diyecem artık 75 mbps hız profılımı 51200 kbps ye düşürmüşler online işlemler robot gibi
maksımum ulaşılabilir hiz 94 MBPS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 9 Haziran 2020; 18:15:18 >
emreylcn06
kullanıcısına yanıt
Merhaba, profil tanımlarınızı silerek tekrar tanımlama yaptım. Şu an hızınızı 75 Mbps'e yükselttim. Keyifli kullanımlar dilerim.
TurkNetDestek
kullanıcısına yanıt
Sanırım baya kaybınız oldu bu süreçte. Olmayan şeyler bir anda olmaya başladı. Yazık..
Owwshet
kullanıcısına yanıt
Benim hattım halen 18mbitte sınırlı ama ben firma değiştireyimde görecem aradaki farkı.
bigcrysis93B
kullanıcısına yanıt
Merhaba, arızanızı tekrar saha ekiplerine ilettik. Sürecin daha fazla uzamaması için önceliğini ilettim. Konuyu yakından takip ediyorum. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme