Şimdi Ara

TürkNet'e geçmek mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Superonline kullanıyorum fakat fiyatı biraz fazla daha düşük fiyatlı olarak TürkNeti gördüm bilgisi olan varmıdır acaba ??

(Bursa'da yaşıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyhnErtn06 -- 15 Mayıs 2019; 1:59:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kesinlikle geçmeyin 8 aydır 1 ile 8 mbit hız alıyorum defalarca port değişimi için yazdım yok ve zerre kadar umurlarında değilsin en basidi müşteri hizmetleri yok bende haftaya kapatma dilekçesi yollıycam
  • TürkNet'e geçmek mantıklı mı ?

Arkadaşlar ben de bir arkadaşın davet koduyla üye oldum.
    Davet kodu ile üye olanlar bana özelden ulaşırlarsa indirim uygulandığı gün tarafınıza 30 TL gönderiyorum.
    https://turk.net/p/PKM54GB44YWO/
    Davet kodu:PKM54GB44YWO

• Yanına bile yaklaşma.1 sene kullandım.Sorun çıkana kadar iyi sorun çıkarsa krize giriyorsun.Sakın sakın sakın.Birde kafalarına göre olmayan iptal faturası çıkartıyorlar.Uzak dur.1 senede baya kopma da yaşadım.Çok pişman olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı olarak sorun yaşayanlar önermiyor çünkü gerçekten bir sorun olduğunda muhatap bulmak zor sanırım. Ama sorun yaşamayan kısım oldukça memnun. 2 senedir kullanıyorum ilk zamanlarda adsl den vdsl e geçiş esnasında bir sorun yaşamıştım ondan beri en ufak bir sorun yaşamadım şahsen.
  • Değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen hafta 2 arkadaşım benim davet kodum ile geçti 1 haftada bağlatı yapıldı. İlk kurulumda interneti adsl 16 mbit bağlamışlar 2 sinde de aynı sorun oldu.OİM den destek kaydı bıraktılar ve 4 gün sonrada vdsl geçişleri tamamlandı i.Şuan sorunsuz kullanıyorlar.Ben de 2 senedir sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen312 -- 19 Mayıs 2019; 15:9:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • millenicom derim
  • İlk bağlattığımda adsl den vdsl ye geçişte biraz sıkıntı oldu ,onun dışında 4 aydır kullanıyorum bir sıkıntım yok şu an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.