Şimdi Ara

TurkNet'e geçmeyi düşünenler dikkat! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
13.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

1 yıldır kullanıyorum ufak tefek sorunlar dışında hayatımda yaşadığım en iyi internet deneyimini tattırdılar bana.

Ne arkadaşımı davet ederek 1 kez beleşe internet kullandım ne forumda reklamlarını yaptım ne de başka yerde.

Tek sorunları önceki 2-3 ayda internet hızının düşmesiydi dönemsel olarak şuanda da pek yaşamıyorum. Ben memnunum ama övünce şımarmalarını da istemediğim için pekte birşey demiyorum çünkü gidermeleri gereken sorunları da var
    Bende senin gibiydim. Bi sorun yasa da gör. Insanla dalga geçiyorlar resmen. Paranla rezil oluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet servis sağlayıcısı olarak Türk Telekom, TürkNet ve Turkcell kullandım fakat gerçekten gördüğüm, tecrübe ettiğim en rezil firmadır TürkNet. Ne iş ahlakı ne de kaliteye sahip değildir. TürkNet ten sonra koşa koşa TürkTelekom a döndüm. Düşünün gerisini artık :)

• Bu biraz bulunduğunuz bölgedeki altyapıyla ilgili, şans meselesi yani.
    Ben 1 yıldan beridir kullanıyorum, 30 megabitin altına düştüğü neredeyse olmadı, hatta 35in üstüne çıktığı zamanlar oldu. Başlangıç süreci biraz sancılı oluyor TürkTelekom altyapısı olduğu için eve kadar bağlamıyorlar işi bilen bir elektrikçi veya biraz ek ücret ödeyerek evde kurulum hizmeti almak gerekebiliyor.
  • Bende netspeed'e geçtim 26 aralıkta , o gün bu gündür sıkıntı çekiyordum ama şu an düzeldi, bu tamamen ttnet denen tekelci terbiyesizlerin "bak bizi bıraktınız size kan kusturuyoruz" demesinden ibaret... Param ttnete doğrudan gideceğine dolaylı olarak gitsin , o yüzden başka firmaya geçtim... 56 tl ye 16 megabitse kadar alıyorum ama bina 10 megabits destekliyor o yüzden en kısa zamanda 8 megabits 48 tl tarifesine geçeceğim...

• yaklaşık 1 yıldır müşterisiyim Turk.Net'in ... Çok memnunum açıkçası. TTNet kullandım o kadar sene hiçbir halt yapmıyorlar. Müşteri hizmetlileri yok ama TTNet müşteri hizmetlisine bağlandığınızda neler yapıyor.

"hımm... bağlantı değerlerinize ulaşıyorum... bağlantı değerleriniz normal görünüyor"

"dns ayarlarınızı şu şekilde girin"

"arıza kaydınızı oluşturuyorum"

aslında temelde yapılan herşey aynı. Modem değerlerine bakmak, ip ve dns değiştirmek, sorun çözülmezse arıza kaydı oluşturmak. Bunları ben zaten bir arıza olduğunda yapıyorum. O yüzden direk arıza kaydını kendin oluşturmak ile müşteri temsilcisinin oluşturması arasında bir fark göremiyorum.

geçmişte bir sıkıntı yaşamış ve çözmelerini istemiştim. Forumdaki yetkilisi yardımcı olmuştu. ben çok memnunum o yüzden. Sadece pingi biraz yüksek, 15-20 arasında geliyor. Diğerleri normal hatta fazlası bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: RazorXmia

Bayadır kullanıyorum turkneti adresime göre altyapı 75 mbps kadar destekliyor diye o hıza kadar alıyordum bazen 80e çıkıyordu şimdi akn kalktı v.s ayağına hızları 35 mbps düşürdüler İptal dilekçesi verdim.
    Allah Allah. Buradaki ISS yalayıcılarına göre olmaması gerekiyordu.

https://forum.donanimhaber.com/turknet-te-2017-eylul-den-beri-akn-yok-kota-yok-bundan-sonra-da-olmayacak--135753270 diye de başlık açmışlardı halbuki.

Bence sorun kesinlikle ve kesinlikle sizdedir. İç tesisattadır, modemdedir, ttnettedir hata ya da google yerine gogole falan yazıyorsunuzdur, sonra internet yok diyorsunuzdur.
    Genelde arıza kayıtları böyle sonuçlanıyor türknette.

Ben de kullanıyorum, 1-2 ay bedava var bitsin kapattıracağım. Kazıklanırım ama kafam rahat olur, sinir harbi yaşamam en azından. Paranın mutluluk olduğunu gösteren türknete teşekkürler.

türknet pişmanlıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bireysel kullanıcılar bir nebze risk alabilir de iş amaçlı, kurumsal düşünenler bu topa girmemeli. Çok büyük zararlar elde edilebilir.
    Kurumsal kullanıcılar için sesli destek mevcut. Genel olarak bir işe yaramıyorlar ama en azından şifre vs almak istedin mi iletiyorlar.

• Bir süredir TürkNet kullanıyorum internet konusunda problem yaşamadım ancak Online işlem üzerinden açılan hiç bir destek talebi kontrol edilmiyor. Yani şunu söyleyebilirim, TürkNet internet bakımından genel olarak iyi ancak müşteri temsilciliği gerçekten çok kötü, çoğu zaman çözüme ulaşmak için çok büyük çaba sarf etmek gerekiyor.
  • yaklaşık 1 senedir Turknet kullanıyorum ve açıkça söyleyebilirim ki Turknet TTnetin içinden geçer arkadaşlar. internette kopma hız düşmesi vb. sorun hiç yaşamadım. ticket açıyorsun ertesi gün hemen sorunu çözüyorlar. benim tecrubem bu şekilde. çağrı merkezi ile ticket arasında hiç bir fark yok. bundan sonrada bu şekilde devam eder ins.
  • bende aynı hataya düştüm ve turknet'e geçiş yapmıştım. Ama 1 hafta dayanabildim. tekrardan ttnet'e geçiş yaptım. şu anda hızım 50mbps ve sıfır kopma sıfır sorun. 1 yıldır da ttnet'te hiçbir sorun yaşamadım. Arıza kaydı nedir bilmem ttnette :)

Turknette 1 haftalık sürede kaç tane arıza kaydı bıraktığımız haddi hesabı yoktu!
  • Ben 2014 den beri turknet kullanıyorum. Bağlantıda vs sıkıntı bu zamana kadar çok nadir olmuştur. Ama olduda bir arıza oldu, müşteri hizmetlerini kaldırdıktan sonra ha ticket açmışsınız ha kendi kendine düzelmesini beklemişsiniz aynı hesap. Yakın dönemde bağlantı gitti 1 haftada anca çözüldü. Benim bağlantımda çok nadir sıkıntı çıkıyor ama çıktığı zamanda hattı iptal etme derecesine geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkandrgn

Kurumsal kullanıcılar için sesli destek mevcut. Genel olarak bir işe yaramıyorlar ama en azından şifre vs almak istedin mi iletiyorlar.

Alıntıları Göster
    Doğrudur ancak ben şahsen internet gerektiren bir iş yapıyorsam bu tip riskleri göze almam. Daha fazla para verir daha sorunsuz şirketlerle çalışırım. Bireysel olarak konuşursak Türknet'i uzun zamandır kullanıyorum. Çağrı merkezinin komple telesekreterden oluşması beni de rahatsız ediyor ancak şu ana kadar oluşan sorunlarım bıraktığım arıza kayıtları sonucu en geç 5 gün içerisinde çözüldü. Sanırım ben şanslı kullanıcılardanım. En azından şimdilik.

• Geçen aylarda ttnet taahhüdüm bitince 16 mb sınırsız için 110 tl gibi bir rakam söylediler. Sınırsız 8mb için 70 kusur tl söylendi. Taahhüt varken 58 tl ödüyordum.

Türkneti aradım, ertesi gün evrakları yolladım, bir sonraki gün ttnet aboneliğimi onlar iptal etti ve 35 mb kotasız taahütsüz vdsl hizmetlerini 64 tl ye kullanmaya başladım. 1 haftadır sorun yok.

Dün türknetten bir mail gelmişti sabit telefon vs diye. İstemediğimi bildirmek için müşteri hizmetlerine telefon açtım ama müşteri hizmetlerine ulaşamadım.

Daha sonra Türknet online işlemlerden destek kaydı oluşturdum ve ertesi gün aradılar. Aylık 1000 dk ücretsiz sabit telefon hattıda veriyorlarmış.

Müşteri hizmetleri ve arıza ekibi problemlerini umarım zamanla aşarlar.

Mevcut Ttnet hizmetinizde arıza çıkıyorsa Türknet ile şansınızı boşa denemeyin.

2-3 senedir Ttnetdeyken alt yapı arıza problemi yaşamadığım için Türkneti deneyeyim dedim.

• 7 gündür ne forumdan cevap geldi nede sitelerinden. M.h. yok. Birşey yazıyorsun robot cevap veriyor. Müşteri memnuniyetinde son sıralarda yer alan bir firma bana göre.
  • Çöpnet
  • Güncelleme: Az önce Türk Telekom saha ekibi beni aradı. "Arıza kaydınız için geldik, site önündeyiz, adreste misiniz?"dedi. "Evet, geliyorum" dedim. Çıktım arandım, etrafta kimse yok. Numarayı geri aradım, "aradığınız numara çağrı kabul etmiyor" dedi. 5 dakika sonra tekrar aradılar, meğer, telefonumu ve internetimi nakil ettirdiğim eski adresime gitmişler. "Oradan taşındım ben, yeni adresim bu" dedim, "O bölgeye biz bakmıyoruz, tekrar arıza kaydı oluşturun dediler. Arıza olalı 17 gün olmuş, sonunda ilgilenecek birileri gelmiş, onlarda eski adresimde. Neyse, Türk Net müşteri hizmetlerini aradım. İlgili kişi dedi ki "adresim, eski adresim olarak gözüküyormuş, nakil işlemi yapmamışım! 10 TL bedelle nakil işlemi yapmam gerekiyormuş. Ben de sordum; "Benim, başkasının telefon hattı üzerinden, kendi kullanıcı adımı ve şifremi girerek internete bağlanmam mümkün mü?" diye. "Hayır" dedi. "E o zaman ben nasıl oldu da 1 ay internet kullandım?" diye sorunca, "Onu ben de anlayamadım, sistemde bir karışılıklık olmuş, nakil işlemi yapmanız lazım. Bu işlem 7 iş gününe kadar sürebilir" dedi bana. Neyse ki sabırlı, sakin bir insanım, küfretmedim. "Ne gerekiyorsa yapın, bir an önce bu problemi çözün" dedim. Problemin uzun süredir devam ettiğini de not düşerek nakil işlemlerini başlattılar. Bu olay, "servis sağlayıcı" olarak hizmet veren bu firmanın, aslında ne kadar ilgisiz, bilgisiz, yetersiz, sorumsuz olduğunu ve amaçlarının sadece vaatlerle müşteri devşirmek olduğunu açıkça göstermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneş Salman -- 25 Ocak 2019; 15:12:52 >

• ay sonuna kadar hız ve ping sorunu başta olmak üzere düzelme olmaz ise başka iss geçiş yapın bendenb söylemesi ...

alternatif iss 31/03/2019 sonra fiyat arışı da olacak gibi sorunsuz internet servis sağlayıcınızı 31/03/2019 önce edinin
  • Ben bu işi çözemedim cidden; söz konusu TurkNet olunca yorumların ortası yok. Kimi inanılmaz mağdur, kime alabildiğine memnun.
  • Güneş Salman G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu durumu bana PM üzerinden de iletir misiniz? Ben size bu konuda da yardımcı olmaya çalışacağım. Doğru söylüyorsunuz ortada bir hata var ve bu hatanın neden kaynaklandığını bulmamız gerekiyor ki bir daha aynı hataya düşmeyelim. Ben tekrar ilgileneceğim.
  • Türknet kullanıp TT desteğinden de destek alabilirsiniz. Nasıl mı ? Forumu adam gibi okuyup zırt pırt konu açmak yerine okumayı tercih edenler sorunsuz kullanıyorlar.

Ben kardeşimin evine tt ekibini getirtip komple sokakta ki kabloyu eve kadar değiştirdim.

Bunu yapabilmen içinde ilk etap da kendi sistemini kontrol etmen sonra kimden nasıl destek alacağını bilmen gerek.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.