< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneş Salman -- 22 Ocak 2019; 15:25:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneş Salman -- 22 Ocak 2019; 15:25:40 > |
En rezil İSS turknet
|
1 yıldır kullanıyorum ufak tefek sorunlar dışında hayatımda yaşadığım en iyi internet deneyimini tattırdılar bana.
Ne arkadaşımı davet ederek 1 kez beleşe internet kullandım ne forumda reklamlarını yaptım ne de başka yerde. Tek sorunları önceki 2-3 ayda internet hızının düşmesiydi dönemsel olarak şuanda da pek yaşamıyorum. Ben memnunum ama övünce şımarmalarını da istemediğim için pekte birşey demiyorum çünkü gidermeleri gereken sorunları da var |
Turk.netten internet alacağınıza tv seyredin. Daha az sinir olursunuz.
|
Ulan en rezil İSS Turknet ise nasil ayda yrım terabayt veri akışım oluyor? En ufak bi sorunda adamlar tak ttnet ekiplerini apartmanin kapisina kadar getiriyor kontrol ettiriyor hem de Batman gibi bi yerde.
Bende sadece ara ara kopmalar oluyor o da ya modemden ya da binanin kablo baglantilarindan kaynaklaniyor. |
Sorunumuz çözüldü, silinebilir..
|
En kısa süre içerisinde hizmetinizi detaylı olarak arkadaşlarıma inceletip size geri dönüş yaptıracağım. Konu benim takibimdedir.
|
TURKNET PİŞMANLIKTIR... abartmıyorum 11 gün oldu internet arızası bildireli yaptık diye dönüş yapıyorlar fakat düzelen hiçbirşey yok. Satana kadar en az 10 kere arandım müthiş ilgi gösterdiler fakat her sıkıntı yaşadığımda aynı sorun. Kimseye ulaşamıyoruz. Destek ekipleri bilgisiz. 11 günde bir sorun çözülmez mi arkadaş... utanmadan birde borç maili, mesajı atıyorlar.
|
Yaşamadığınız için bol keseden konuşuyorsunuz.
|
Paylaşşabilirsin tabii ki...Fakat ne acıdır ki, çağrı merkezi olarak adlandırdıkları sesli kayıt sistemi dışında, gerçekten ilgilenecek birisine ancak şşikayet ettiğinde ulaşşabiliyorsun...Tam Türk zihniyeti...Ancak arpaları kesildiğinde harekete geçiyorlar!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcat67 -- 25 Ocak 2019; 18:35:3 > |
|
|
|
|
|
|
|
|