Şimdi Ara

TurkNet'e geçmeyi düşünenler dikkat! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
13.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya yaşadığınız tecrübeyi aktarmanız bu firmayı düşünenler için önemli bir yorum niteliğinde, geçmiş olsun. Bu firmadan da uzak durmakta fayda var.
  • 4-5 yıldır Türknet kullanıyorum 2-3 kez arıza oldu bir kaç saat içinde hemen yaptılar.Ama Kasım ayında sokakta genel bir arıza vardı Ttnet ekipleri yapana kadar 20 gün falan internet gitti(sadece bende değil ttnet kullananlarda da gitti) onun dışında hız problemi ya da kopma neredeyse hiç yaşamadım bu yorumları okuyunca çok şanslı olduğumu düşünmeyee başladım :)
  • Bu adamlar ilk başta sağlam çıkış yakaladılar ama sonra balon çıktılar sanırım , şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor forumda bende geçmeeyi düşünüyodum ama boşver dedim uydunet bulana kadar ttye devam şimdilik.
  • Bireysel kullanıcılar bir nebze risk alabilir de iş amaçlı, kurumsal düşünenler bu topa girmemeli. Çok büyük zararlar elde edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyedeki ISS'lerin gerçek sorunu yeterli altyapının olmayışı ve buna dair yeterli çalışmaların yapılmamasıdır. 2. sorun da müşterilerini enayi yerine koyup kendi yetersizliklerinin cezasını bize çektirmeleridir. Tek amaçları en az yatırımla maksimum kazanç sağlamak olan bu zihniyet hiçbir şekilde kaliteli hizmet veremez zaten.

Ben Türknet müşterisiyim, bulunduğum bölge itibari ile YAPA mevcut fakat başka bir ISS ten geçiş yaptığım için telefon hattı veremediler ve Turknet prosedürlerine göre telefon hattın yoksa hiçbir şey talep edemiyorsun. Peki telefon hattını kim verecek, Türk Telekom ama ortada boş hat yok. Burada 2 sorun mevcut. İlki telekomun altyapıda tekel konumunda olması ve bu nüfüzunu kullanarak diğer ISS kullanan müşterilere daha kalitesiz hizmet vermeleri, bu da yetmezmiş gibi pişkin pişkin bizden alsaydınız böyle olmazdı gibi cümleler. İkinci sorun da Türk Telekom la iş yapıyorsa Türknet kendi işlerini yaptırabilmek adına adımlar atmalı. Sen koskoca kurumsal bir firmasın ama iş ortağınla bir işi çözemiyorsun. Yazık diyorum sadece. Eğer sağlıklı iş yapamıyorsanız yapmayın. 1 aydır gelmeyen telefon hattını bekliyoruz belki 3-4 yıl daha bekleriz hattını bırakan olmazsa. Altyapı anlamında çalışma beklemiyorum zaten şu ana kadar yapılanları biliyoruz.

• Güncelleme: Konuyu açtıktan sonra gerek Donanım Haber forum, gerekse telefon yoluyla bilgi verildi. Problemim henüz çözülmedi ama, en azından ilgilenildiğini bilmek rahatlatıyor. Bugün, arızayı bildireli tam 16 gün oldu. Bu, bir servis sağlayıcının basit bir problemi çözmesi için çok uzun bir süre. Bakalım ne zaman sonuçlanacak.
  • Bayadır kullanıyorum turkneti adresime göre altyapı 75 mbps kadar destekliyor diye o hıza kadar alıyordum bazen 80e çıkıyordu şimdi akn kalktı v.s ayağına hızları 35 mbps düşürdüler İptal dilekçesi verdim.
  • Turknet e geçiş sürecim benim de sancılı oldu. Ama geçtikten sonra çok memnun kaldım. Bir ara hızımda düşüş oldu. Bu durum bir iki gün devam edince online destek talebi oluşturdum. 2 gün geçmeden hallettiler, eve gelip kontrol ettiler vb.

Ya çok şanslıyım ya da bölgeden bölgeye değişen hizmet kalitesi var. Açıkçası ben memnunum. Oyunlardaki ping olayını da anlayabilmiş değilim. Bazen ping bir miktar artıyor ama sorun olacak seviyede kalmıyor hiç. Online oyuncu ve olarak gayet memnunum. Ancak bu kadar sorunlu kişinin konu açması da ayrı bir olay tabii. Sırf bu konular yüzünden benim de kimseye öneresim gelmiyor. Ben sıkıntı yaşamadım ama ya onlar yaşarsa diye düşünüyorum.

• Bende kiram bitsin issmi direk değiştireceğim . Turknetin CEO'su bizde müşteri hizmetleri yok beğenmiyorlarsa başka issye geçsinler demesini biliyor. Türknette işini yapan insanlar var ama çoğu işini yapmıyor.Umarım batarlar

• Türknet te evet, call center yok sorunlar için, ama TT de vardıda ne oluyordu, sorunlardan birçok şeyden bi'haber insanlar otomatik cevaplar veriyordu

Türknet te ben hep ticket açtım, kısa sürede sorunları çözdüler, saha dolabı ile ilgili bir sorun çıktı onuda ticket atarak açmıştım, böyle çalışıyorlar bölge bölge ekstra bir ilgisizlik teknikerler tarafından gerçekleşiyorsa onu bilemem
  • Kullanılan bölgeye göre değişiyor sanırım iyi olup olmaması.
  • el şeyiyle gerdeğe girilmez demiş atalarımız. eğer altyapı türknetin değilse herşey olur bu ülkede. ttnet altyapısıysa ttnet kullanın. tamam ttnet süper değil ama max 3 günde sorununuz çözülüyor.
  • Benim de ttnet süresi bitiyordu evimde fiber altyapi var aradım size geçmek istiyorum diye.kadın diyor ki fiber altyapıya hizmet veremiyoruz😂Büyük şirkete bak hele.Evimde mis gibi fiber var 35 mbit hızımın 35ini de eksiksiz alıyorum.Türk telekoma devam.👍👍👍

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    3 günmü 1 haftadir internet hiz eksikliginden hergun arayip ariza kaydi olusturuyor aradiktan sonra internetim kesiliyor gidip grliyor 1. 2 saat tekrar normale oturup internet yavasligi devam ediyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet 6 aya kadar çok iyiydi ama bitti o rüya

15 günde zor iptal ettirdik
  • 10senedir kullanırım turk net babamın oğlu değil tek kusuru canlı destek onun harici sorunum olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sizlerin de söylediği gibi ilk zamanlar çok iyiydi. Şu an internetsiz 7. günümüz hala ekipler ilgileniyor diye boyuna mesaj atıyorlar. Sorununuz halledildi diye de bir sürü mesaj attılar. Sonuç internet hala yok. Müşteri hizmetlerine zaten ulaşılamıyor. Abonelik iptali yapacağız artık başka seçenek kalmadı, önerebileceğiniz bir internet sağlayıcı var mı?

• Alternatif bir internet sağlayıcısı olarak TürkNet'e geçmeyi düşünüyorduk ama Netspeed ve Millenicom da dahil o kadar çok şikayetçi, mağdur bir kullanıcı kitlesi var ki meğer Türk Telekom kötünün iyisiymiş. 30-40 lira fazla verir Türk Telekom ile devam ederim bu rezillikleri de yaşamamış olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 25 Ocak 2019; 0:6:47 >
  • Türk telekomun gözünü seveyim gözünü. 3-5 kuruş için yancılara gitmeyin. 1 kez denedim pişman oldum koşarak geri tt ye döndüm. Türknet ilk önce çağrı merkezinde çalışan insanın üslubunu düzeltsin. Vazgeçtiğimi anlayınca çirkefleşmişti kadın

• Türk telekomun gözünü seveyim gözünü. 3-5 kuruş için yancılara gitmeyin. 1 kez denedim pişman oldum koşarak geri tt ye döndüm. Türknet ilk önce çağrı merkezinde çalışan insanın üslubunu düzeltsin. Vazgeçtiğimi anlayınca çirkefleşmişti kadın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.