|
Türknet'e SOR! (4. sayfa)
-
-
böyle bir acıklamayı asla kabul etmiyorum. .ben kırşehir de yaşıyorum ne zaman gelir türk net alt yapısı? hiç bir zaman. bu ne demektir siz 35 mb interneti kullanmaya devam ediceksiniz. istanbulda ankara da buyuk şehirlerdeki insanlara çektiğimiz alt yapı masrafını size kitliycez.
ayrıca 1000 mb alan adamla 35 mb alan adam nasıl aynı parayı öder ya.dünyanın en sacma kararı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 7 Mart 2022; 17:8:8 > -
Çıkmak için ne yapıyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk net 139,90 Her ay tıkır tıkır ödeyeceğiz ama bu paranın hakkı olan Gıga fiber gelmezse bana elveda
-
ıspartaya fiber getirecek misiniz?
-
ben olsam şunlarrı sorarım.
turkıye genelı il ve ilçelerde ne zaman abone merkezi krcaksınız.
turkıye genelinde teknık ekıbınız ne zaman faalıyete geçecek.
turkıye genelınde kaç km kendi hattınızı döşediniz, hangi sehırlerde saha dolaplarınız var.
her turlu dilek ve isteklere ne zaman canlı çagrı merkezi kuracaksınız.
turknet genel merkezının teknık ekipleri gösteren resimleri videoları ne zaman medyaya sunacaksınız.
tum internet hızmetınızın tamamı turk telekom hatlarıyla mı tuketıcılere hızmet veriyorsunuz.
telekom hattı olmayan bir alanda hızmet veriyormusunuz..
-
ben izmirde tuknetın saha dolabı hiç görmedim.
telekom , kablonet, turkceel, dışında kablo ve s.dolabı görmedim..
-
Merhaba, şu an için planlama listesinde Isparta bulunmuyor. Yatırımlarımız ve çalışmalarımız devam etmektedir. İlçe ve mahalle bilgisi iletirseniz talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım. -
Hocam bir kaç sorunu cevabını vereyim
İlk önce bir önceki mesajınıza dair izmir eşrefpaşa gigafiber kullanmaltayım saha dolabı var türknetin
Teknik ekip konusunda türknetin kendi teknik ekibi var kendi altyapısı olan yerlerde
Canlı çağrı merkezide var fiber için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğrudan yerel altyapı sağlayıcısına hat iyileştirme taleplerini, İŞLETMECİ olarak TT ile sözleşmeye taraf olan Türknet kendisi de yapmayı düşünür mü? Şu an bu konuda TT, Türknet kullanıcılarına tam anlamıyla kapı duvar.
-
Techopat,shiftdelete sizden önce röportaj ı yapmış burdaki soruları cevaplamışlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapsalar ne olacak saçma sapan sorular sormuşlar. Hız artacak mı ile alakalı 1 tane soru yok mesela.
-
ne hızı artacak? 1000/1000 veriyor zaten .10gbps çalışmalarıda var.
-
Ciddi misin şaka mi yapıyorsun.
herkes 1000 kullanıyor da bizim mi haberimiz yok.
telekomun hızları arttıracağı herkesin malumu. Azıcık kafayı çalıştırıp ‘ne hızı artacak’ diye bir soru sormayın.
-
ciddiyim.
turk telekomun hızlarına turknet müdahele edemiyor.
turk telekom btk yeni hızları bildirmişti en son. turknet ile bir alakası yok o kısmın
-
Ben de onu diyorum zaten. Telekom hızları arttıracak. Turknet de şimdiye dek hat ne kadar alıyorsa onu veriyordu. Mesela Telekom son hızı 1 gbit yaptı. Turknet de Telekom hızları arttırınca hız artışı yapacak mı. Telekom’un yaptığı başvuru detaylarını onlar biliyordur zaten. 2 site röportaj yapmış. Şu soruyu soran yok.
-
port ücreti farkı olmazsa en yüksek hızı verir turknet.(çünkü vae sistemini kullanıyor. al sat yapmıyor. )
şuan örneğin hattı 35 mbps altı destekleyenlere 10tl ucuza veriyor.
-
burdaki soruları?
Hangi soruyu?
-
Ben cevaplayayım numaralarını sadece yazacağım;
6, 16 bunlar cevaplandı. 12de var ama tam olarak bu soru sorulmadı dolaylı yoldan yanıt verdi Cem bey...
aklıma 1 soru takıldı bunu Cem bey ile doğrulatır mısın?
Türknet gigafiber il içerisinde ekip alımı yaptığı yerlerde mi yapımına başlanıyor acaba? Mesela Samsun ve Konya'ya gigafiber geleceği şu anda belli burada Samsun'da türknet ekibine alınmış kişiler olduğu için mi planlar dahiline girdi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X