Bende 20 TL bekliyordum 40 TL abartı oldu 50 Mbps kullananda 140 TL ödeyecek 1 G/Bit kullananda bu adaletsizlik karşısında baya bir abone kaybedecekler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet'e SOR! (2. sayfa)
-
-
Cidden 40 TL cok olmus. Tamam ben gigafiber kullaniyorum normalde. Fiber ve adsl kullananlara haksizlik gibi oluyor. En azindan fiyatlar farkli olabilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ntativ3 -- 6 Mart 2022; 14:20:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35 kadar 129 tl imis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
senin odedigin fiyat normal olabilir bizler gibi en fazla vdsl kullananlar icin 120 tl olabilir
Netgalaksi'de 35 mbps 80 TL , Gıbırnette 35 Mbps 80 TL , Comnet'te 35 Mbps 70 TL ?
-
Bir ay'a ben de kaçar. Ttkom bile daha uygun.
Hazirana kadar adresimdeki gigafiber hizmeti aktif olmazsa bende ayrılıcam 100 mbps ve altı için 140 tl çok
35 - 50 - 100 Mbps internet için aşırı yüksek fiyat türk telekom varken neden türknet alalım ki.
-
Türk telekom a kadar ondan da ucuz veren firmalar var türknetin farkı olması lazım.. mottosunu bozdu firma
Bu zam Türknet'ten başka kimseye gelmemiş gibi görünüyor Türknet'in bu aceleciliği neydi anlayamadım geçen sene böyle yapmamışlardı.
-
Diğer firmaların ekmeğine yağ sürdüler.. öbürleri ya zam yapmayacaklarını ya da çok az yapacaklarını açıkladı.. dediğim gibi haziranda kavimler göçü olur..
Ben haziran'ı beklemeyeceğim.
KolpacılaryoutubeKutsal Damacana Fikret - Arkadaşlar Ben Gidiyorum Hakkınızı Helal Edinhttps://www.youtube.com/watch?v=fI8rnpXfuX8 -
hangi firmayı düşünüyorsunuz hocam?
-
Binamıza sol fiber geldi büyük ihtimalle 500 mbps olan paketine geçeceğim.
Türk Telekom'da kalsaydım verirdim 24 ay taahhütü kafam rahat ederdi ve sorunlarım hemen çözülürdü.
Alternatif İSS'de ise Ping çok önemli değilse Euronet fena değil modem dahil 90 TL ve bir kullanıcı taahhüt verilebiliyor felan yazmış bu iyi yani netspeed veya comnet'te kullanabilirdim.
Daha önce zaten netspeed kullandım memnundum.
Gıbırnet'te kullandım oda ftth ise modem dahil 100 TL oluyor yani her türlü türknet'ten daha uygun ama haziran'da ne olur bilemiyorum.
Taahhütü her ne kadar istemesekte bu enflasyon şartlarında gerçekten tüketicinin cebini koruyor.
-
Aynen hocam bir sürü alternatif var değerlendireceğiz.. hakkımız da hayırlısı .
140 TL. sacma sapan bir fiyat. Ozellikle de modemin bulundugu odada bile dogru duzgun cekmeyen bir internet icin. Turknet aboneliğim icin yolun sonu gözüküyor.
Ben de hazirandan önce geçiş yaparım. Türknet ya zam oranını düşürürsün ya da müşteri kaybını göze alırsın..VDSL kullanıyorum 120 TL beklerdim 140 değil...pardon 139 muş..(140 demek yani)
-
Turkcell alt yapıda Vodafone üzerinden 100 megapit net var. Portu da 200luge çekmişler herhalde hız testi 200 ile başlayıp 130larda duruyor.
81 lira modem dahil ödüyorum daha 1 yıl tahhahut var.
Evde hiç alt yapı yoktu gelip apartmanin Turkcell kutusundan modeme kadar fiber çektiler. (2gunde geldiler ve açtılar)
Bir sorun olunca ertesi gün ekip geliyor.
Alt yapı bölgede oldukça yeni ve kuvvetli o yüzden sistemsel bir sıkıntı olmadıkça sorun da çıkmıyor. Sadece pingler 20-30ms yüksek .
Firma şikayetlerden çok müşteri sayı istatistiğine bakar. hesabını kitabını yapmıştır adamlar. Baktı reelde müşteri kaybı gerçekten arttı. Hemen bir detek kampanyası vs bişiler çıkarırlar. Onlarda biliyordur rakip firmaların 100TL sattıkları aynı hizmeti 140TL ye satamayacakarını Göreceğiz bakalım ne olacak.
Ben yeni üye olsam kesinlikle giga olmadan bu koşullarda TürkNET e yaklaşmam. (Ne dersiniz bu 140TL ye Saye vs geliyormuş ona hazırlık olaraktan 200Mbit down / 20Mbit Up hız geliyormuş hazirana mesela yani..)
-
Benim gibi mecburiyetten adsl kullananlar icin 149 tl 1gigabit kullananda 149 tl bu nasil iş.Edit:he bu arada turknet kullananlarin belki %20 30u adsl kullaniyor adam gider cibirnet fisirnet kullanir zaten ayni hizmetsizliği oradada alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 6 Mart 2022; 23:31:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X