Şimdi Ara

Türknet'e SOR! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
401.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam çoğunluk yine vdsl kullanıyor saye çıksa nolur

• Fiyatta düşüş olmazsa Hazirandaki kavimler göçünde başı çekeceğim :) 120tl ideal olur bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EnergyHill kullanıcısına yanıt

TürkNET müşterileri en az 75Mbit internet alıyordur. Yoksa 100TL ye TurkNET de durmak çok mantıksız. 50Mbitlere vs daha uygun firmalar öncedende vardır.

İşe bu yüzden yani alt yapısı 75-80Mbit den aşağı destekleyenler TürkNET de bulunmadığı için TürkNET her SPEEDTEST yaotıkların hep yüksek skor elde ediyorlar doğal olarak. Buda istatistiklerde TürkNET başarısı imiş görünüyor.. Bir nevi okullarda zayıf öğrencileri deneme sınavlarına sokmayıp okul başarı puanını düşürmesinler mantığı..

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Onlarca yıldır Türk Telekom kullandım. Megabitler olmadan önce de kullandık, limitli internet de kullandık, AKK'li internet de kullandık, tamamen sınırsız internet de kullandık. Bakır hat da kullandık, şu anda fiber kullanıyoruz. Türk Telekom kullandığım sürece neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım. Vaat edilen hızları her zaman edindim, kendilerine bağlı olmayan bazı sorunlarda bile arayıp uzaktan çözülebiliyorsa telefondan destek, yapılamıyorsa eleman göndererek yardım ettiler. Hatırlarım taşındığımız zaman fiber altyapı hakkında bir arama yaptık, arama yaptıktan 15 dakika geçmeden ekipler geldi. Polisten daha hızlı geldiler. Tek sıkıntı yaşadığım zaman taşındığım zaman oldu. Fiber kablonun kurulumu biraz sıkıntılı oldu, ve internetin açılması gecikti. İki arama ile ikisini de hallettiler.

Bunu buraya kadar yazıyorum çünkü yeni yaptığınız fiyatlandırma ile Türk telekom altyapısı altında sattığınız hizmette Türk Telekom'dan daha pahalıya satıyorsunuz 100 mbps'ye kadar. Türk Telekom şu anda kendi altyapısı altında 100 mbps üstü hız vermiyor, fakat bu da yakın zamanda değişecek. Ki müşteri hizmetleri ve öbür konularda Türk Telekom'un çok büyük avantajları var, sonuçta çok büyük bir firma. Anlıyorum, Türkiye'deyiz, sizin de masraflarınız var ve verdiğiniz hizmet firmanızın büyüklüğü düşünüldüğü zaman çok iyi(sonuçta Türk Telekom Türkiye'nin en büyük firmalarından birisi Türkcell gibi, Vodafone İngiltere merkezli bir firma), fakat 100 mbps altı kullanıcılara verdiğiniz taahhütsüz fiyat hiçbir şekilde tatmin edici değil.

Yakın bir zamanda Türk Telekom'dan çıkma durumunda olacağız çünkü eski abonelere %50 daha yüksek bir fiyatlandırma yapıyorlar. Türk.net'e cidden geçmeyi düşünüyorduk, fakat son zamın ardından 24 ay taahhütle aynı fiyattan hizmet verecek başka firmalar ile aynı, hatta ortalamaya dökünce daha yüksek fiyatlara hizmet satıyorsunuz. Sizi kullanmaya başladıktan sonra fiyat arttırmayacağınız ne malum diye düşünerek hiç güven vermiyorsunuz.

Sizin yaşadığınız sıkıntıları anlayabiliyoruz tabikide. Fakat her abone için %40 zam yapmanız fazlasıyla yanlış, ki zam yapmama taahhüdü vermiyorsunuz. Gıbırnet, netspeed ve millenicom'dan daha fazla güven verseniz de taahhüt ile satış yapan firmalar kadar güven vermiyorsunuz.

Umarım zammın belli bir miktarını geri alma kararı verirsiniz. Çünkü bu fiyatlar ile ne yeni müşteri alabilirsiniz, ne de eski abonelerinizi tutabilirsiniz. Çünkü tekrarlıyorum, yeni abonelere Türk Telekom ile aynı fiyata hizmet veriyorsunuz.

Ve lütfen cevap verdiğiniz her insana aptal muamelesi yapmayın. Türk Telekom'da da telefon üstünde aynı şeyi yaşadım. Satış temsilcileri karşısındaki insanları aptal gibi görüp bazı hayali veya gerçekle ilgisi olmayan bazı vaatler veya firmaya özel "özellikler" olduğunu iddia edip öbür büyük firmalardan daha iyi olduğunuzu iddia etmeye çalışıyorsunuz. Lütfen yapmayın, bilen kişileri sadece soğutuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 7 Mart 2022; 0:33:31 >

• Degerli TurkNet'li, fiyatlarimiz degisiyor! Dogasi geregi ozgur ve sinirsiz hizmetinizden memnun oldugunuzu umuyoruz. Yaptigimiz fiyat degisikligi sonucunda haziran ayi itibariyla kullandiginiz hizmetin fiyati 139,90 TL olacak. Bu tarihe kadar siz mevcut fiyatinizdan kullanmaya devam edeceksiniz. Telefon hizmetinizin ucreti ise 10 TL olacak. Bize olan desteginiz ve guveniniz icin tesekkur ederiz. B001

Bizim mahalle de fiber Ankara /Keçiören )
    adsl ile bağlanıyorum. YouTube u bile donuyor İnternet modemde sıkıntı vardır diye 3 tane modem değiştirdim.

Ben niye 150 tl vereyim ki. en kısa zamanda iptal ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnet kampanyası 10 martta bitiyor , treni yakalayayım kaçmadan

• Daha önce de böyle bir konu açılmıştı sanıyorum. O zaman fiyat artışı olacak mı diye bir soru yazılmıştı oraya. Demiştim ki hiç o topa girmeyin. Derken 3-5 güne zam geleceği haberini aldık. Ulen demeyin işte, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın, dedik; dinletemedik. Şimdi de bu zam çok diye şikayet ediyorsunuz. Neyse.

O zaman da ipv6 ile ilgili soru sormuştum yine soruyu yineliyorum. Ipv6 çalışmaları ne âlemde. İsteyene veriyorlardı, hâlen daha test sürecindeydi. Ne zaman bitiyor bu testler. Bu çalışmalar bu kadar mı uzun sürüyor yahu! Ayrıca diğer internet servis sağlayıcılarda bir gelişme var mı bu konuda. Yani ipv6 öncüsü olduklarından belki diğer rakiplerini de bu yönde etkilemişlerdir bir umut. Merak ediyorum.

Upload'lar daha da artmayacak mı? YAPA ve gigafiber'de yüksek biliyorum ama herkes buralarda değil, bazılarımız sadece düz VDSL kullanıyor.

Şimdi aklıma geldi Türknet'te taahhüt olayı yok. Peki taahhüt olayı bir opsiyon olarak sunulsa güzel olmaz mıydı? Mesela ben diyelim ki Türknet'ten memnun kaldım -8 yıldır müşterisiyim- enflasyondan da olabildiğince az etkilenmek istiyorum. Bunun için kendi isteğimle kendi irademle Türknet ile 24 aylık taahhüt yapmak istesem ne güzel olurdu. Taahhütğ diğerleri gibi dayatmasın sadece opsiyon olarak sunsun, bence güzel olurdu. Millet sırf bu yüzden bile Türk Telekom gibi firmaların taahhütlerini kabul ediyor.

Yeni yapılan binalar sokağa fiber getirme olasılığını arttırır mı? Bu olasılığı biz kullanıcı olarak nasıl arttırabiliriz, neler yapabiliriz? Buradaki soruları Türknet'in forumdaki çalışanı da cevaplayabilir tabi.

• TurkNet GigaFiber planlama durumundaki bölgeler ne zaman tamamlanır ve hizmete başlar?

Ortalama bir süre verebilir mi? 6 ay 1yıl 2 yıl

• Şu fiyatı ilk başta 120 lira yapıp 6 ay sonrada 150 lira yapsaydı kimsenin gözüne bu kadar batmazdı. Çok yanlış strateji.

• NitroNos kullanıcısına yanıt

Vodafone nette 24 ay boyunca 50 megabit 90, 100 megabit 120 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 7 Mart 2022; 3:29:58 >
  • Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, hizmetinizde yaşamış olduğunuz sorunla ilgili destek kaydı oluşturur musunuz? Hattınızı kontrol ederek size yardımcı olmak isteriz.
  • tornado34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kullanıcılarımıza altyapılarının desteklediği maksimum hızı sunuyoruz. Diyelim ki altyapınızdan kaynaklı hızınız düşük. Biz sürekli tüm bölgelerde geliştirmeler yapıyor, altyapısı iyileşen kullanıcılarımızı da hemen yüksek hızlara çıkartıyoruz. İşte bu yüzden de bağımsız hız ölçüm şirketleri nPerf ve Speedtest’in verilerine göre Türkiye’nin en hızlı interneti TurkNet! Ayrıca Steam ve Netflix gibi dünyanın en popüler içerik platformlarına da Türkiye’den en hızlı bağlantı yine bizde!
  • EnergyHill kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunuyoruz. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz. Ancak bu durumda size sunulabilecek en yüksek hızı sunuyoruz.
  • Ne zaman yapılacak bu röportaj

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Ben de gecis yapacagim zamdan dolayi ama turk telekom kampanyasi bitmeden turk telekoma mi gecsem 24 ay taaahutle yoksa netspeed e falan mi gecsem taahutsuz bilemedim.

• Turknet ana konusunda da yazdim buraya da yazayim, her ne kadar memnun olsam da turknet benim gibi vdsl aboneleri icin fiyatta revizyona gitmez ya da ekstra bir seyler sunmaz ise cok buyuk musteri kaybina ugrayacaktir. Umarim fiyat politikalarini degistirirler. Yoksa kaybeden kendileri olur. Alternatif çok.

• Hocam bu dolandırıcılar son zamanlarda türedi evdeki abonelik yıllardır benim üzerime ancak babamı sürekli arıyorlar 3 ana konu var 1- Taahhütünüz bitiyor yenileyelim. 2- İnternetsiz ev kalmasın. 3- X paketini kullanıyorsunuz ancak bu pakete y de dahil size bunu da ayarlayalım. Gına geldi yemin ediyorum kendi telefonumu bir şekilde bunlardan arındırmayı başardım ancak babamı her gün farklı numaradan arıyorlar.

• 1Gbit alan adamla 60mbit alan adamın aynı tutarda fatura ödemesini normal görmek hangi akla hizmettir?

• arkadaşlar tepkinizi koyun. maddi durumunuz iyi olabilir. 140 tl yi belki ödiye bilirsiniz ama 99 tl den bi anda 140 tl ye cıkarttılar. ben 7 yıllık müşterileriyim. turk net de ilk faturam ya 39 tl idi ya 49 . her sene 10 tl 10 tl arttırdılar. 49 59 69 89 ve en son 99 du. ne olduda 99 dan 140 tl oldu? turk net bir açıklama bile yapamıyor buna.

istanbulda kendi alt yapılarını çektikleri kablonun parasını bizden cıkartıyorlar. 1000 download 100 upload alan adamda 140 tl oduycek 35 e 8 upload alan adam da aynı parayı ödiyecek. bunu kafanızda iyice düşünün bu iş adil mi?mayıs ayına kadar cok büyük kitle türk net i bırakıyor.kendileri bilirler. iflas bile ederler görün bakın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.