170 lira diye türknete geçtim. bugün bağlandı, şimdi 250 lira mı alacaklar? En azından birkaç ay 170 lira olsaydı hemen başka firmaya geçerdim. Kandırılmış gibi hissediyorum. |
TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (19. sayfa)
-
-
Benim kısaca mahallem müstakil. Ama tam gaz GigaFiber çalışmaları devam ediyor. Tek katlı evlere bile fiber getirmişler. Adam başvurmuş cayır cayır hız alıyor. Ve nedense apartmanlara sadece girmemişler. 7-8 katlı apartmanların hiçbirine girmemişler sadece TurkTelekom ve Kablonet var apartmanlarda mahallem için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kusura bakmayın hayatımda gördüğüm en saçma sözde kampanya... 10 ayı peşin ödeyeceğime gider taahhüt verir daha ucuza kullanırım hem gidip hepsini tek sefer vermem. Bunu kabul edenler oturup hiç düşünmüyor mu 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lokasyon neresi hocam? Benim Çatalca, Çakıl mahallesi. Yıllarca internet yoktu 3 yıl önce fiber bağlandı şükür diyelim. Darısı fiber bekleyenlerin başına.
-
Rakiplerinizin fiyatları sizden çok daha düşük. Sonuçta hepiniz "büyük bir çoğunlukla" Türk Telekom altyapısını pazarlıyorsunuz, ancak sizin gibi firmalar daha çok kâr ediyor. Biz tüketiciler de bunun farkındayız ve yaptığınız "aşırı" zamları prostesto ediyoruz.
-
İzmir-Buca Yıldız Mh.
Turbonet var internet kutusu var 100/130 TL arasında bakabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oo tv bölümünde her şeyi çözdün sıra buraya mı geldi üstad yanlış yere yazmışsın burası tv bölümü değil. Buralar seni kesmez ben sana söyleyin
Bu Forumdaki TurknetDestek nickli eleman umarim
Birdaha hayati boyunca calismak zorunda kalmayacagi bir ücret almistir..
Yoksa cok ucuza gitmis demektir. Yapilcak iş degil valla.
170 de cok nıye gectınızkı. adamlar da opme derdıne dustu sanırım ıflas edecekler
-
enayisi cok niye iflas etsinlerki
guncel engellı fıyatı nedır hocam? aynı kampanya varmı ınt+tv
-
Peşin ödeme yaptık biz mecbur. Kasımda.. 150x10=1500/3 500 TL taksitle ödedik. Daha uygunu yoktu fiyat olarak o sıralar.. Vardı ama uzun vadede daha pahalı olacaktı. Kaldık biz de..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90 liraya poyraznet kullanıyordum. Her gün internet aynı saatlerde gitmeye başayınce 3 5 kuruşu düşünmeyip türknete geçtim. açıkçası 250 lira günümüz enflasyonunda bedava. Ama benim altyapım yok, 50 mbit maks alabiliyorum. Gigafiber gelirse 500 de veririm. İyi hizmet alayım yeter. Bunlar iyi günlerimiz, seçimden sonra 500 liradan aşağı internet bulursanız şükredin.
-
Bugünki kur ile 13.3 Amerikan doları ediyor. Gidin bakalım Amerika'da 13 dolara size gigabit internet veriyorlar mı? Hatta herhangi bir sınırsız interneti bu paraya alabiliyor musunuz. İmkansız. Aynı şeyi Euro olarak hesaplayıp avrupa için de söyleyebilirim. Sadece şunu bilseniz yeterli, internet Türkiye'de hala "çok ucuz". Daha hala başımıza ne geldiğini ve ne geleceğini idrak edebilmiş değiliz. Paramız 5 yılda %800 küsür değer kaybetti. Yüzde sekiz yüz değer kaybı. Dünyanın en çok değer kaybeden parası. Savaşta olan Ukrayna parası değil, Rus parası değil. Savaşta olmayan, herhangi bir iç karışıklığı olmayan, hatta 80lerde ve 90lardaki terör olayları ile artık boğuşmayan ülkemizin parası bu kadar kısa sürede %800 değer kaybediyor. Ve bu "bir kesim" tarafından "büyük başarı" olarak adlandırılıyor. O kesimin hangi kesim olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz. Halkın cebindeki parayı pula çevirip buna "başarı" diyen kalantorlara yağ çekmeye, oy vermeye devam. Umarım 250 değil 2250 lira olur internet. Belki de internetsiz kalmamız lazım. Belki de başka türlü akıl başa gelmeyecek.
-
Sırf mesajın güzelliği için yazmak istedim bravo 👏
daha yeni gigafibere geçtim evdeki modeme kadar fiber optik kablo kaliteli modem 240-280mbit arası hız alıyorum her şey çok güzel vs fakat download vs.. yapmıyorsanız ping le işiniz yoksa normal bi ev kullanıcısı için 30-35 mbit fazlasıyla yeterli bence...piyasaya göre fiyat pahalı aynı alt yapıyı kullanan firmalar yarı fiyatına nerdeyse.. türknet bilmem şu hızada kadar internet deyip göz boyuyor fakat verdikleri 5 te 1 i yada 10 da 1 i... daha önce abone olup ayrılmıştım küfür ede ede binaya fiber gelince mecbur geçtik fakat değişen bi şey yok en iyisi internet kutusu nun 8mbit adsl ile takılmak şimdilik vdsl2 de destekliyormuş 69 mbit e kadar felan diyorlar santral mesafesi 173 metreymiş onu alim dedim hem elimde modem yok hem bekleyelim bakalım şu an adsl den 10 lira daha pahalı fakar bunlarda fiyat artırabilirler fiyatı uçuk olmazsa 2.el bi modem alıp vdsl e geçeriz muhtemelen
-
İnternet kutusu kullanıyorum.
Geçiş yaparsanız eğer aşağıdaki kod ile size de banada 1 ay bedava veriyor.
Abone kodu: 8576020235
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 22 Ocak 2023; 8:15:41 >
Merhaba, 1 aralık sonrasında abonelik başlatan kullanıcılarımızın paket fiyatlarında 3 fatura dönemi boyunca fiyat değişikliği yapmayacağız. Ayrıca dilerseniz 199,90 TL üzerinden 10 aylık fatura tutarı peşin veya taksitle ödeyerek 10 ay sabit fiyat kampanyamıza katılabilirsiniz. -
Milenicom pişmanlıktır. 5 yıl kullandım. Her sene fiyat avantajı yüzünden ayrılamadım. Sorununuz olduğunda ve ayrılmak istediğinizde o çok saygıdeğer müşteri temsilcisine ulaşmak için takla atmanız lazım! Pandemi döneminde 2 mbit lik hızı bir türlü düzeltemeyince Turkcell Süperonline a geçip kurtulmuştum ama bu bana 1.500 tl ye mal oldu. Tüketici mahkemesine verdim adamların şirket merkezi sadece adres olarak görünüyor. Sorununuz olduğunda muhatap bulamıyorsunuz ama onlar avukatları aracılığıyla hemen sizi buluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X