Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
12
Favori
34.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni üye 12 mesajı var 12 mesajı da gıbırneti övüyor. firmalar bu kadar salakmı ?

• Turknet i 10 ay kullandım su süre içerisinde 3 defa zam geldi vakit kaybetmeden Digital Platforma gectim 35 mbit+Dizi Filim tek fatura 97.5 TL ödüyorum daha 18 ay tahut var.. Piyasayı araştırın Turknet e şuan durulmaz gigafibet hariç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prof01 P kullanıcısına yanıt

hangi firmaya geçtiniz hocam?

• Lemansky kullanıcısına yanıt

Digiturk İnternet Hocam Temmuz 2022 de geçtim Engelli üyelik İnterneti fiyatına hem İnternet hem de TV izliyorsunuz

• ykurtulus kullanıcısına yanıt

Dün ödemesini yaptım bugün belgeleri gönderip 200mbps tarifesine geçiş işlemlerine başlayacağım

• Ekşi'de de yardırmışlar:

• prof01 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu. Ancak mevcut ekonomik ve piyasa koşulları göz önüne alınarak bir fiyat güncellemesi yapmamız gerekti. Biz yine bu değişikliği de en minimum oranda yapmak için çabaladık. Kullanıcılarımıza dünya standartlarında, taahhütsüz ve sınırsız internet sunabilmek için çalışmalarımıza da tüm hızıyla devam ediyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kardeş nesi min. Teknik destek yok bir şey yok 150 den 250 yaptınız la 50 lira koysanız neyse diyeceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kopyala yapıştır bey bazen susmak en iyi konuşma şeklidir. Saygılar.

• hamza_kadir kullanıcısına yanıt

pek güncel değil fiyatlar

• Müstakil evinize Gigafiber getirmelerine şaşırdım. Benim yaşadığım ev de iki katlı müstakil/site gibi bir şey yine etrafımız sitelerden oluşuyor ancak başvuru yapmama rağmen gelen giden yok. Türk Telekom olmasa internetsiz kalacaktık.

• beyler playstation dan oyun oynayanlar için en düşük ping hangisinde? turknet bence bu konuda çok iyiydi ama artık benden bu kadar. altyapım turk telekom fiber. netspeed bu konuda çok leş. kullanıp önereceğiniz hangisi olur?

not: kullandığınız firmayı öyle süper böyle süper yazıp hemen özelden davetiye kodu atmayın. direkt blokluyorum bu kişileri. ben karar verdiğimde zaten firmanın başlığından yazarım ref kodu lazım diye.

Cem Çelebiler kulakların çınlıyor mu? 

• Master Willem kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi kaybetmek istemeyiz. Dilerseniz 199,90 TL üzerinden 10 aylık fatura tutarı peşin veya taksitle ödeyerek 10 ay sabit fiyat kampanyamıza katılabilirsiniz.
  • ertunc23 kullanıcısına yanıt

özelden pm attım bakabilir misiniz ?

• 1 hafta sonra herkes unutur :) zamlı fiyata herkes alışır.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.