|
TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (17. sayfa)
-
-
-
ben ve kardeşim de comnete geçtik bir yıllık peşin aldık banka dataksit yaptı 70 e geldi... şubat zammı gelmeden en mantıklı tarife hem bir yıl kafan rahat hem de diğer firmalar gibi kafası estikçe zam yapmıyor sadece telekom zam yapınca yapıyor
-
https://forum.donanimhaber.com/comnet-adli-iss-yi-sikayet-ediyoruz--153476118
Comnet'e geçmeden okumanızda fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökkubbe -- 21 Ocak 2023; 12:32:1 > -
Yavrum bu kadar fiberi döşeyen de babannem değil ki. Adamlar o kadar yatırım yapıyor, babasının hayrına mı yapacak. Beğenmiyorsan da Türk Telekom'daki 1000Mbps 500TL'lik paketi kullanabilirsin.
GigaFiber 300TL'yi geçmediği sürece kullanılır. VAE ise zaten VAE'de TurkNet kullanılmaz. Alternatif ön ödemeli veya taahhütlü sağlayıcılar kullanılır.
Müşteri Hizmetleri de yakın zamanda geliyor. Ki zaten GigaFiber için aktif müşteri hizmetleri var. İstediğim zaman arıyorum, işlemimi yapıyorum, seve seve hallediyorlar. Müşteri Hizmetleri'ni arayamayacağım zamanda da ChatBox'tan yazıyorum, oradan da hemen geri dönüş yapılıyor. Bende bu zam konusundan şikayetciyim. Herifler bir senede 3 kere zam yaptı. Ama yine de diğer ISS'lere bakınca TurkNet GigaFiber'de Fiyat-Performans kalıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Netspeede geçmek isteyenler özelden yazabilirler. İndirim ve destek hakkinda yardimci olabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beğenmiyoruz kullanmıyoruz zaten. Bir kurulum için bir arıza için haftalarca bekleyen arkadaşlarım var. Telefondan hotspot yapıp eziyet çektiler bir ton. Gigafiber dışında kullanılacak bir iss değil zaten. 3 ayda bir zam yaptıktan sonra aldığın hizmetin de hiçbir anlamı kalmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Krizi fırsata çevirmek.
Türk Telekom Fiber altyapı var binamda. 100 Mbit Turknet kullanıyorum. Değiştirmek istiyorum şimdi, hangi iss tavsiye edersiniz bu altyapı için?
size bir kaç soru sorcam gigafiber kullanıcısınız galiba.
-gigafiber ile döşenen kablonun acısını neden vae kullanıcılar karşılıyor?
-siz 1000 e 1000 kullanıp da 230 tl öderken vae kullanan kişi nin 100 e 8 paket kullanıp 250 tl ödemesi adil mi?
-siz 1000 e 1000 kullananlar dan 400 tl 500 tl alsınlar ama vae kullanıcıları 150 200 fiyat aralığında tutsunlar çünkü aynı hızları alamıyoruz?
bunları cevaplarmısınız?
-
bu zamların kesin çözümü mayıs ayında arkadaşlar.
-
Evet hocam, aktif bir GigaFiber kullanıcısıyım.
1-GigaFiber ile döşenen kablonun acısı, bir tek VAE'den çıkmıyor. GigaFiber kullanıcılarından da çıkıyor. VAE zam yiyorsa, GigaFiber’de zam yiyor. Fakat VAE kadar yememe sebebi kendi altyapıları olduğu ve port ücreti ödemedikleri için. Yoksa TurkNet’te bilir VAE ile GigaFiber’i aynı fiyatta tutmayı. Zaten tutamaz da, Turk Telekom’a mahkum oldukları için Turk Telekom ne kadar zam yaparsa onlarda o kadar zam yapmak zorunda.
2-Ben 1000/1000 kullanıyorum. VAE’deki gariban 100/8 bile alamayıp 250TL ödüyor kesinlikle adil bulmuyorum. Bunun için de TurkNet kullanılmaz. Alternatif sağlayıcılar tercih edilir. Bundan 1-2 ay öncesine kadar bende Turk Telekom 50MBPS’e kadar 150TL kullanıcısıydım. 2 katlı müstakil denilecek evime TurkNet GigaFiber getirene kadar.
1000TL cayma bedelimi de karşıladı TurkNet. Arkadaşını Getir kodunu da kullandım. Bütün balını kaymağını yedim yani.
3-Şahsen benim durumum iyi. Evimdeki tek Fiber firması TurkNet. Eğer 500TL olacak ise yine öderim sıkıntı değil. Daha o hizmeti veremeyenler bile varken.
Ama VAE 100-200TL arası olacak ise öderim. Bunu ben desteklerim ama Mehmet ya da Ahmet desteklemez. Tercih onlara kalmış. Ben destekliyorum. Benden 500 alın ama gariban asgari ücretlimden 16MBPS için 250TL almayın. Yazıktır günahtır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, 4 gün önce Türk Telekom FTTH altyapısı olan evim için Türknet aboneliği başlattım ve internet hizmetini kullanmaya başladım. Kurulum ücreti 300 tl’nin 3 taksit olarak aylık faturama eklenmesini istemiştim. Şimdi aboneliğimi iptal ettirdiğimde kurulum ücreti yine de benden alınacak mı?
öncelikle cevap verdiğiniz icin tşk ederim.hocam altı üstü binalarımızın icindeki kıytırık telefon kablolarından (vae kullanıcıları icin söylüyorum) internet alıyoruz. bircok ülkede net bedava verilmeye başlanırken bizim ülkede tam tersine oldu.
bize abidik gubidik acıklama yapıyorlar. yok port üçreti yok maliyetlerimiz artı vıttırı zırtırrı şeyler. ben sosyal medyayı twitch i youtube u takip eden birisiyim. bircok yayıncıya sponsor oldu ,paralar maaşlar veriyor hatta netleri ücretsiz verdikleri gibi bu yayıncılar a youtuberlara evlerinin içine santral döşüyorlar. ama benim gariban Türk milleti de bina icindeki saç teli inceligi kabloyu kullnanrak 250 tl her ay net ücreti ödiyecek öylemi?
ben Türk net i ilk kuruldugunda kullanan birisiyim. 49 tl ile başladım. ozamanlar turk telekom un tarifesi 79 tl idi ve verdiği net kotalıydı. yani 20 gb ı gecince netin in hızı düşürülüyordu. neredeeeennnn dereye geldik birisinin söylediği gibi. şimdi şişti Türk net firması tabiki. doydu müşteriye.
hatta size söyle söyliyim şimdi millet cıkıyor ayrılıyor ya. bunlar bu oranı da biliyor ayrılsa bile Türk net e yeticek müşteri yine var. anlıyacağın umurlarında değil yani. zamanında cok üye aldılar şimdi 3 kişi geldiyse 1 kişi ayrıldıysa umurlarında değil yani.
uyduruk bir net aylık 250 tl olurmu ya. ben sponsorun ,youtuber un ,orda burda verdiğin reklamın parasını neden benden cıkartıyorsun? senin de dediğin gibi yazık değil mi millete? millet zaten zor durumda dışarı cıkamıyor eylenemiyor bi evinde neti var aksam 2 vakit geçiriyor gevur a vurur gbi Türk net müşterisine vurmaya başladı.
-
Comnet kullanan var mı?
"Özgür internet"
-
İnternet kutusuna bir bakın isterseniz türk telekom altyapısını kullandıklarını belirtiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X