< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (15. sayfa)
-
-
Haziran 2023e kadar zam yok açıklamasından itibaren yüzde 80'dir o Yani 139.90tl'den Birde öyle hesapla istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türknet'e bak sen hele adamlar artık zam yaparken 1 yıl geçmesini de beklemiyor. Önceden Haziran'dı, sonra Nisan yaptılar şimdi de Şubat'ta saplıyorlar. Ücret de fazlasıyla yüksek. 100 mbit için değmez. 1 gbit internet için değer.
Türknet iyice internetin Xiaomisine döndü. Başta performans/fiyat olarak iyiydi sonra giderek bu oranı düşürmeye başladı. Tahhüütlü internet daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Ocak 2023; 7:6:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ceo suna güvenilmeyen firmaya kim neden abone olur anlamış değilim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakit kaybetmeden iss değiştirin.
Tüm reklam/sponsorlukların bedelini siz ödemeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden netspeed? daha ucuzlar var? ben de bakınıyorum hangisine geçeceğime. önerilere açığım herkes tarafından.
-
Bende netspeed kullanıyorum ama 100mbps için gıbırnetin sitesinde 110 lira gibi bir fiyat görünüyor. Fiyat güncelse çok daha mantıklı şahsen.
-
Bırakın abi şu ZamNet'i ben GIBIRNet'e geçtim hem dükkanımda hem evimde kullanıyorum Dükkanda 100tl Evde 120TL 10TL Modem kirası aynı hız cillop gibi müşteri hizmetleride hızlı
Dipnot:Reklam Değildir.
-
arkadaşlar 250 tl az bir para değil.eşşeğin kulağına karpuz suyunu kaçırdı bunlar. amannnn boşver demeyin. tepkinizi koyun. dün sponsorlu Turknet den bedava net alan yayıncılar bile bu para çok yüksek kabul etmeyin dediler. tepki koymazsak bu işin sonu yok arkadaşlar. büyük ihtimalle 6. ayda bidaha zam yapcaklar ve fiyat cok rahat 300 tl yi geçicek. bence ortak hareket edip cimer e de yazılmalı. tepkisiz kalmayın arkadaşlar.
-
Geçen sene 12 aylık ödemiştim 150 tl sabit fiyattan temmuzda bitecek o zamana kadar diğer firmaların zamları belli olur ona göre yolumuza bakarız. Turknet çok abarttı artık.
Dün zam mesajı geldiği gibi ufak bir araştırma yaptım netspeede geçiş yaptım.Ayıptır ayıp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim görevli dün Zam haberini alır almaz hemen iptal başvurusu yaptı. Adam daha 3 Ay oldu kullanalı.Şimdi yana yana Tarife arıyor. Bu hiç iyi olmadı. TÜRKNET
@TurkNetDestek eğer yetkiniz varsa bu mesajı lütfen üst birimlere iletin.
Artık "Tek Fiyat" diretmenizden vazgeçin. Altyapının desteklediği en yüksek hızda hizmet veriyoruz diyorsunuz ama ADSL altyapının olduğu (maalesef hala var) yerde 16Mbit için istenen 249.90TL ücretin hiç te mantıklı bir açıklaması yok maalesef.
Türkiye de tahhütsüz internet hizmetini ilk veren servis sağlayıcılarından biri konumunda olmasına rağmen nedense hep ilk zammı yapan servis sağlayıcısı da sizsiniz.
Tahhütsüz internet hizmeti vererek bu konudaki dik duruşunuzu bozmuyorsunuz ama 2022 yılı içinde "Haziran 2023 e kadar zam yapmayacağız" sözünüle fiyat konusunda bir dik duruş sergilemiyorsunuz çünkü yıl içinde 2. veya 3. kez zam yapmayacağınızın "Tahhütü Yok". Geçen sene Türk telekom un port ücretlerine yaptığı zamlardan sonra durumu herkes biliyor.
Gigafiber kısmında ise kendi altyapınızın olmasının avantajıyla ayrıca bir port ücreti ödemediğinizden göreceli olarak verdiğiniz hıza göre talep ettiğiniz ücret çok makul görülmekte fakat bu hizmeti yaygınlaştırdıkça talep edeceğiniz ücreti bence ortak altyapıdaki tale ettiğiniz ücrete yavaş yavaş yaklaştıracağınızı düşşünmekteyim.
-
Hani haziran 2023 e kadar söz vermişti ceoları. Taahhütsülüğün kaymağını yiyor adamlar.
Taahhütlü paketler müşteri yararına olmaya başladı. 1000 mbps + TV+’a 260 tl ödüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kod verir misin comnet
comnet ben de kod alabilir miyim?
-
Geçen seneki zamdan dolayı başka iss a geçmiştim, daha sonra o da zam yapınca turknetle aynı fiyat oldu. Turknete geri geçtim ama bu sefer abarttılar, şu an 3 ayım dolmadığı için tekrar iss değiştiremiyorum ama şubatta tamamen elveda diyeceğim kendilerine. Para bunlarıda bozdu, hakim operatör diye laf sokuyorlardı bir farkları kalmadı. İnşallah diğer iss lar da aynı yolu izlemez de yine 16mbit tarifelere mahkum kalmayız.
-
comnet aylık 139 tl fiyat çıkarıyor, 129 lira da aktivasyon bedeliyle 6 ay boyunca zaten netspeed fiyatına denk geliyor. yani çok da ucuz değil, ta ki 12 aylık abonelik yaparsak 109 tl (bitcoin! riskli).
ben tercihimi netspeed'den yana kullanacağım.
-
3 sene önce iptal ettirdim bu firmadan internetimi, ilk zamlar başlar başlamaz. Şimdi bakıyorum da işin .... çıkartmışlar ben 25mb fiber i 100TL ye kullanıyorum 15 ay kaldı bunlar 250TL ye hızı belli olmayan vdsl vermeye çalışıyorlar.
Enteresan...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X